Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bardakta goturdum, hatta cerez filan da aliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sueno benzeri havuzlu oda tarzı otelde konaklayan oldu mu? Memnun kaldınız mı? Ben balayı için düşünüyorum ama fiyatları görünce düşündüm biraz. Yardımcı olabilecekler yorumlarsa sevinirim.

• Bu fiyatları görünce Fethiye tarafına gitmeye karar verdim 3 4 yıldızlı bir hotel bulurum artık 2 çocuk olunca fiyatlar zıplıyor resmen 1 çocuk giriyorum 2800 2.ci çocuğu yazıyorum 4100 oluyor bu ne boyle ya 3 yasında çocuk için 1400tl verecek deyilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Bu fiyatları görünce Fethiye tarafına gitmeye karar verdim 3 4 yıldızlı bir hotel bulurum artık 2 çocuk olunca fiyatlar zıplıyor resmen 1 çocuk giriyorum 2800 2.ci çocuğu yazıyorum 4100 oluyor bu ne boyle ya 3 yasında çocuk için 1400tl verecek deyilim.

fethiyede nasıl bir alternatif var acaba? Çocuklarla küçük tek havuzlu bir otel sıkıcı olurmu acaba? benim durumumda sizin gibi, hatta daha kötü bende 3 çocuk var tarihleri girip aramaya basıyorum . otel 3000 civarında iken sevinip tıklıyoruz içerde aile odasına 5000 civarına çıkıyor…
  • cesar2005 C kullanıcısına yanıt
    O şekilde sıkıntı olmuyor zaten hocam şişede sıkıntı çıkarıyorlar

• almost A kullanıcısına yanıt
    Valla hocam atarım denize hepsini :) artık ne yapayım. Hoteli arıyorum anlatıyom durumu bebk diyorum zaten yanımızda yatıyor diyorum anlamıyorlar yapacak bişey kalmıyor çok fazla. Bulgaristan vatandaşlığım var onu araya sokarak yurt dışındaki akrabalara yer ayırtmaya çalışacağım bakalım. ÇOK istediğim ıc sanyai family yada ıc green palace.yi almaya çalışıyorum 2800 civarı fiyat için. Tek çocuk için bu fiyat zaten veriyor hotel veya ets de 2 cocuk olunca fiyat artıyor.
  • https://www.holidaycheck.de/

Gecen yil bir arkadas paylasmisti. Sorun cikartirlar mi acaba Turkiye içinden rezervasyonda? Ucuz cikiyordu bazi oteller

• Bodrum vogue değildir inşallah
    Arkadaşlar adios kampanyası ile gitmiştim eylül başı normal fiyat 11.000 idi ama haketmiyor Aqua'sında bütün çocuklar kusuyordu ben hariç eşim ve çocuklar 1er gün arayla Peru oldular yemekleri desen kumpir yapıyorlar patatesin içine tereyağını sürüp veriyor konuştuğum garsonların hepsi pişman benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter444 -- 3 Aralık 2017; 22:6:35 >
  • Ofise aile geliyor

Daha önce ki senelerde nerede kaldıklarını söylüyor

Otel listesini öğrenince bunlar üst sekmen misafiri diyorum

Önceki otellerine yakın otel sunuyorum

Geçen sene 8000 TL ye kaldıklarını söylüyorlar

Ben aynı tarih için adama 10250 TL diyince adam noluyoruz ya moduna giriyor

Cidden bu yaz otellerin yaptıkları zam acımasızca

Adamın gecen sene kaldıgı otel bu sene 9750 TL cıkıyor

Fiyatların düşme gibi bir durumu olmayacağını düşünyorum bu saatten sonra anlaşmalar yapıldıktan sonra

Eğer kendi arabası olmayan aile için durum cidden vahim

Temmuz Ağustos uçak biletleri oldukça yüksek

Ağustosun ilk haftası için 1 hafta tatil yapacak 2 yetişkin 2 çocuk için sadece istanbuldan uçak bileti en düşük 1500 tl cıkıyor

Zor bir yaz olcak biz danışmanlar için

Ve masraflı olucak siz misafirler için

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Allahtan izmirdeyimde ulaşım sıkıntı olmuyor. Anadoluda ve istanbulda yaşayanlar otobüsleri fulller bu yaz artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bodrum güvercinlik yada marmaris için haziran 25 inden sonra 5-6 gün nasıl olur arkadaşlar
    yada eylül ün ilk haftasımı gitsek kararsız kaldım
  • Yahu fiyatlar resmen şaka gibi, geçen sene 3200tl ye 7 gün haziran ayında kaldığım titanic deluxe belek bu sene 6 güne 5bin çekiyor. Ondan sonra turizm bitti oteller battı beter olun, Allah o aç gözünüzü doyursun, yurt dışına 3te1 i fiyatına yala yut misafirleri, kendi ülkene gelince ard arda sapla, inşallah bu sene de kan ağlarsınız!!!!

Çocuklarım olduğu için yurt dışı tatilinde sekteye uğruyorum yoksa bu fiyatlara krallar gibi yurt dışı tatili yapar her aile..
  • hunter444 kullanıcısına yanıt
    Vogue hocam evet.

Çok iyiydi hoşumuza gitmişti ama böyle bi olayı başkalarından da duymak şaşırtıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: siegen

Ali Bey lerde kalan var mı?Tavsiye edermisiniz?Ayrıca Ali Bey Park ile Ckub arasında ne fark var? 8 Yaşında oğlumla gideceğim .Tavsiye eder misiniz?

Hocam,geçen yıl 2 çocuklu yakın bir tanıdığım Ali bey parka gitti.Çok memnun kalmışlar bu yılda gideceğini söyledi.Yeme içme kalitesi üst seviyeymiş.Dondurma kapalı ve herzaman bulunabiliyormuş.İçeceklerde kutu.Ancak süperior odayı önerdi diğer odalar eskiymiş.Otelden oda hakkında bilgi alınabilir.Bu yıl f/p otellerinden biri bence.Eğer beklediğim otel olan Bellisi almasaydım bende tercih edebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Yahu fiyatlar resmen şaka gibi, geçen sene 3200tl ye 7 gün haziran ayında kaldığım titanic deluxe belek bu sene 6 güne 5bin çekiyor. Ondan sonra turizm bitti oteller battı beter olun, Allah o aç gözünüzü doyursun, yurt dışına 3te1 i fiyatına yala yut misafirleri, kendi ülkene gelince ard arda sapla, inşallah bu sene de kan ağlarsınız!!!!

Çocuklarım olduğu için yurt dışı tatilinde sekteye uğruyorum yoksa bu fiyatlara krallar gibi yurt dışı tatili yapar her aile..

Fiyat konusunda ve yerli otel konusunda çok haklısınız ama euro o kadar çok arttıki artık avrupada 2 kişi tatil 10 bin şuanda. Durum oldukça kötü. İyiye gitmiyoruz.

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Fiyatların yüksek olması otomatik olarak her şeyi etkiliyor maalesef.

Gazlı içecek ve Meyve sularına gelen ötv

Alkollü içkilere gelen zamlar.

Gıda ürünlerinin ithal edilmesi, kurun yüksek olması.

Bunlar iç turizmde konaklama fiyatlarını etkileyen unsurlar.

--------------------------------------------------------------

€ ve doların yüksek olması Yurt dışı turlarını, cruise seyahatlerini etkiliyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Mazot fiyatlarının 5 TL'ye dayanması

Konaklama başlığındaki etmenlerle otellerin fiyatları

Bunlarda iç turizmde yurt içi kültür turları fiyatlarını etkiliyor.
    ----------------------------------------------------------------------

Ama vatandaşa sorsan turizmci çakal, zam bahanesiyle fiyatları şişirip, fırsatçılıktan yararlanmaya çalışıyorlar der.

Ülkenin genel durumu ile çıkacağı tatilin arasındaki maliyetlerin yükselmesinin bedelini anlamaz

Kazıklamaya çalışıyor der.

Bu sene turizm gerçekten çok kötü olacak.

Şu an incoming turizmde Araplar ve Çinliler başı çekiyor, Yaz için durum pek iç açıcı değil

outgoing ise şu an durum hiç iyi değil 4,65 seviyesindeki € ile 299 € luk ucuz turlar bile cazip değil. Çünkü vizesi, turda öğle akşam yemeği derken vatandaşa maliyeti en minimum 700 €'ya geliyor.

2018 turizm açısından çok zor geçecek!

• Yıllardır ets ile tatile giderdim sorun yaşamadım hiç. tatil.com nasıldır acaba problem olur mu
  • Geçen yıl o kadar çok tur skandalı olduki

Bu yıl dikkat etmek lazım

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    tatil.com un mu skandalı oldu acaba?
  • Tatil com u duymadım şahsen

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.