Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
208.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sueno lar açıklanmış, kusura bakmasınlar ama bu fiyatlara Ben tatil filan yapmam, 1000 tl ye butik otelde kalır kalan 4000 tl yide catir çatır yerim, el insaf ya uçmuslar resmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

2016'da Golden beachte kaldım ben de. 5gece 6 gün 1200 lira gibi bir rakama kalmıştım.
    Yani şöyle söyleyebilirim, otel cidden harika.
    Önümüzdeki yaz için orayı düşünüyorum.
    Açıkçası Elit ve Coast kısmı pek ilgimi çekmiyor.
    Club odaların olduğu yerler yemyeşil ve odaları daha güzeldi.

Hocam otelin tam adını öğrenebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Sueno lar açıklanmış, kusura bakmasınlar ama bu fiyatlara Ben tatil filan yapmam, 1000 tl ye butik otelde kalır kalan 4000 tl yide catir çatır yerim, el insaf ya uçmuslar resmen...

Hangi turlarda hocam?

• quote:

Sueno lar açıklanmış, kusura bakmasınlar ama bu fiyatlara Ben tatil filan yapmam, 1000 tl ye butik otelde kalır kalan 4000 tl yide catir çatır yerim, el insaf ya uçmuslar resmen...

Arkadaşın biri Suenoların sahibi milliyetçi diye Türklere uygun fiyata satıyor demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: cesar2005

quote:

Hangi turlarda hocam?

Jolly den baktim...

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Arkadaşın biri Suenoların sahibi milliyetçi diye Türklere uygun fiyata satıyor demişti

İyi ki milliyetciymis, eylul ayında 7 gece 2 kişi 5200 tl, ustelik bu fiyat deluxe icin degil golf icin,allah muhafaza milliyetçi olmasa bizim donu indirecekmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 28 Kasım 2017; 22:18:38 >

• 27 mayis giris 2 haziran cikis sueno golf 3290 lira. Gecen seneye gore yuzde 20 zamlanmis.

• umityilmax U kullanıcısına yanıt
    vonresort olarak geçiyo genel adı.

ama 3 oteli var.

von club golden beach

von elite

von golden coast

şeklinde.. hepsi güzeldir👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.cocuga ucret alinmasi da cok sacma olmus....

• antireis A kullanıcısına yanıt
    sedat peker değil mi oranın sahibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

sedat peker değil mi oranın sahibi?

Değil, ordu Gölköy lu bir isadami, ayrıca kim olduğunun önemi yok, fiyat pahalı hatta uçuk, tatil yapmak gibi bir zorunluluğum yok, alternatif yerde çok, insanlar otele ilgi gösterdi diye salak yerine koymak olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 29 Kasım 2017; 0:46:43 >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Sedat Peker'in yakin arkadasi oldugunu duymustum ben de. Sık sık ziyaret edermis oteli.

• orthos123 kullanıcısına yanıt
    Güralda kalmadım ama rixosu tavsiye etmem.Bu yıl ağustos ayında kaldım rixosta ve yemek kalitesi vasat,odalar küçük hele banyosu tam tabut gibi.Benim kaldığım oda deluxe odaydı birde.Denizi küçük taşlar ve hemen derinleşiyor.Belek denizini arattı bana.
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Gecen sene kaldigim odayi secerek sueno delux 6 12 eylul arasi hesapliyorum 4000 e almistim olmus 5000 demekki yuzde 25 zam gelmiş ama telefondan yuzde 5 daha indirim almistim ben belki gene veriyordurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: orthos123

Beyler Haziran ayı için tekirova soğuk olur mu?
    ikinci sorum Rixos premium tekirova mı Güral premier tekirova mı? Rixos 6000 civarı, Güral 4680 tl civarı

Geçen sene Güral'da kaldım ondan 1 sene önce de Rixos'ta.

Birbirlerine yakın buluyorum.
    aradaki fiyat farkı da az değil ben olsam ucuz olanını tercih ederdim.
  • Arkadaşlar Glamaour Resort Spa hakkında bilgisi olan var mı? jolly turda puan, indirim oranı olarak falan üstlerde çıkıyor ama nasıldır acaba?
  • güral premier tekirova nın fiyatlarını geçen seneki erken rez fiyatları ile kıyaslayan oldu mu? artış yüzde kaç olarak gözüküyor?
    Bende eylül ayı için düşünüyorum.Belek teki bir otele gitmek mi daha mantıklı olur güral tekirova mı bilemedim.
  • Kıbrıs önerisi olan varmı
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen aynı hocam fiyatları o otelin. İki ayrı tatil almasaydim tercihim orası olurdu yakınında fiyat çeken otellerden artilari var. Geçen seneki konu sahibinin eleştirileri olmuştu ama fiyata değer gibi

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Spice hotelin fiyatları düşük gibi geldi aslında.orasıda kafamı karıştırdı.ucuz diye gidip rezil olmakta istemiyorum. ekim ayında alva donna exculusive çok güzeldi yeme içme kalitesi ve delüx bina odalarını çok beğenmişitim.orasıda aklımda aslında
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.