|
Bildirim
Gören de sanacak çentiği kullanan ilk telefon iphone x. Tüm üreticiler ondan alıyormuş da cart curt. Essential phone 5 ay önce üretilmişti neden kimse ondan bahsetmiyor ?
|
Güzel gol ama fanboylar kabul etmez bu gerçeği.
|
Çentiksiz telefon yapan firmaların yeri bende ayrı. Bu kadar iğrenç bir tasarım anlayışı olamaz.
|
Reziller, zevksizler! Belanızı bulun!
Apple'ı şöyle anlıyorum; ekranın başka bir yerinde çerçeve bırakmamışlar. Çirkinde olsa zorunluluktan çentik koymuşlar. Ama diğerlerine bakıyorum, ekranın altında çentik kalınlığında boydan boya şerit çerçeve varken ekranın üstünde niye yamalı bir görüntüye sebep oluyorsun!!! Hadi inat ettin yaptın; bari çentiği maskeleyecek şekilde yanda kalan ekranı sürekli karart! Saati, bildirimi aydınlatarak sanki ekrandan değil de telefonun çerçevesinden bildirim alıyormuşuz gibi göster. Fotoğraf, video, uygulama, duvar kağıdı gibi hiçbir tam ekran uygulama çentiğin yanındaki ekranı kullanıp çentiği belirginleştirmesin. (Demek istediğim, çentik yanında kalan ekranda saat, bildirim ikonları gibi görsellerin sanki aydınlatmalı kapasitif geri/son uygulamalar/ana ekran tuşları gibi kasanın kendisinden yansıyormuş gibi gözükmesi) |
essential yaptı apple takip etti
|
3D ekran, kavisli ekran, çeltikli ekran, çerçevesiz ekran, bunları sanki ihtiyacın varmış gibi kakalamaya çalışıyorlar ama aptallar dışında bunları takan yok. Pil sorununu çözen kazanır gerisi sömürülen ülkelerin insanlarının statü göstergesi olmaya çalışmasından başka içi boş kalabalık şeyler.
|
Apple yapar diğerleri takip eder.
|
Şu çentiği gıcıklığına mı yapıyorlar? Güzel değil işte, yakışmıyor. Tasarım hatası hatta. Uygulamalarda sorun çıkarıyor.
|
Çentikten nefret ediyorum. Hatta 18x9, 19x9 tarzı uzun ekranlardan da nefret ediyorum. Bunlar yerine Sony'in işe yaramaz ve kalın çerçevelerini tercih ederim.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|