Şimdi Ara

2018 Mayısta Seçim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha geçen yıla kadar Galatasaray'ın borçları var yüksek maliyetli oyuncu alamayız tutumlu olmamız lazım diyen Dursun Özbek seçim korkusundan kesenin ağzını açtı. Borçlara gitmesi gereken paralar riskli transferlere gidiyor. Uefadan büyük hezimet ile elendik zaten. Eğer sezon sonunda şampiyonluk gelmezse bu takım 2021'e kadar zor toparlanır.

Son üç yılda yapılan transferlere baktığımızda Podolski ve Bruma dışında bütün transferler çöp çıktı. Podolski, Bruma üstüne Sneijderi kaybettik. Bu sezon çok transfer yapıldı ama ben yine de pek gelecek görmüyorum. Umarım yanılırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yine özbek seçilecek kimse ümitlenmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun Riva ve floryayi satıp yemek için yaptı bunları.dursunun karşısına aday olarak tost makinesi bile çıksa bir saniye bile düşünmem gider tost makinesine oy veririm.Galatasarayli olduğum için şu sezon bir başlasın diyorum.en azından bu sene takımı destekleyelim.

• Yağlı Surat, lisecilerin Muharrem Yılmaz'ı ikna edememesi yüzünden geldi. Sütçü Muharrem gibi yeni bir aday bulabilecekler mi bakalım.
  • amaç zaten tekrar gelemeyeceğini bildiği için galatasarayın tüm gelirlerini temlik altına almak. gelecek olanı düşünmüyor ki. daha kötü hale gelsin diye uğraşıyorlar zaten asıl amaçları kulübü dışa açmak. özellikle arap sermayesine..
  • Ünal başkan dönmeyi düşünebilir.
  • mayıs 2018e kadar allah sonumuzu hayır etsin işimiz zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jardel'i transfer ettiğimiz, hani helikopter ile sahaya indirdiğimiz sezondan bile çok masrafa girmişiz bu sene. Sanırım sözleşmesi hariç 28 Milyon $ sadece bonservis parası ödemiştik. O zamanlar € yoktu, hak getire... Kaba hesap 25€ ödemişiz. Sanırım transfer yükünün bir kısmı, yada fazlaca bir kısmı Telsim adı altında el altından Cem Uzan tarafından karşılanmıştı. Hey gidi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: senki

Jardel'i transfer ettiğimiz, hani helikopter ile sahaya indirdiğimiz sezondan bile çok masrafa girmişiz bu sene. Sanırım sözleşmesi hariç 28 Milyon $ sadece bonservis parası ödemiştik. O zamanlar € yoktu, hak getire... Kaba hesap 25€ ödemişiz. Sanırım transfer yükünün bir kısmı, yada fazlaca bir kısmı Telsim adı altında el altından Cem Uzan tarafından karşılanmıştı. Hey gidi günler...

Cem uzan jardelin parasını borsadan çıkardı diye biliyorum. Şirketleri çok değerlenmişti. Onun için bedavaya geldi resmen.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Hocam kısmen doğruluk payın olsada Uzan geubu taahhüt ettiği yükümlülüklerini yerine getirmemiştir. Kulübe kalmıştır borcun büyük bir kısmı. Kendisi kar etsede, GS zarar etmiştir. Zaten hatırlarsan Teleon yani Ligtv den önceki yayıncı kuruluş aynı şekilde hakları fesih olmuştu, Cem bey taahhütlerini yerine getirmemişti. Neyse, uzun lafın kısası, bu sene 25 M € harcamadık, yani giderler düşünce. Bakalım me olacak bu sezon... Umarım başarı gelir, toksa Rica' lar makul ölçüde GS lehine döünşmweden yani 5-10 sene civarı kendimize gelemeyiz.

• Yagli surat gelecegimizi de satıyor, bitirdiler koskoca kulubu yaziklar olsun. Yerine secilecek kişi buyuk bir enkaz devralacak.

• bu sene harcanan para değil asıl geçen yıl harcanan 20m euro bonservis ve bombok topçulara verilen 2şer m maaş skandaldı
    bu senede yine verilen paralar 1m civarı fazla olsada en azından kurulan kadro belli bir kalitenin üstünde
    geçen yıl yapılan hırsızlığın tarifi yok

dursunun sportif başarı tam tersi işine gelmediğini ilk günden beri yazdım, sportif başarı demek para kazanmak demek sponsor demek taraftar demek bunlar olursa öldük bittik diyerek malı mülkü satamazdı
    bu yıl son 2 sezona göre iyi kadro kurulmasının tek nedeni dediğin gibi seçim olması, daha florya sonrası ada otel vs onları okutacak işi çok yani
    şampiyonu bırak 2. olsak dahi tekrar seçilir bu adam zaten kabakulak ednan hariç aday yok, onunda kulağından tutup dursunun altına yönetici diye atarlarsa kimse şaşırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

bu sene harcanan para değil asıl geçen yıl harcanan 20m euro bonservis ve bombok topçulara verilen 2şer m maaş skandaldı
    bu senede yine verilen paralar 1m civarı fazla olsada en azından kurulan kadro belli bir kalitenin üstünde

dursunun sportif başarı tam tersi işine gelmediğini ilk günden beri yazdım, sportif başarı demek para kazanmak demek sponsor demek taraftar demek bunlar olursa öldük bittik diyerek malı mülkü satamazdı
    bu yıl son 2 sezona göre iyi kadro kurulmasının tek nedeni dediğin gibi seçim olması, daha florya sonrası ada otel vs onları okutacak işi çok yani
    şampiyonu bırak 2. olsak dahi tekrar seçilir bu adam zaten kabakulak ednan hariç aday yok, onunda kulağından tutup dursunun altına yönetici diye atarlarsa kimse şaşırmasın

Hocam ben şampiyon olacağımıza pek şans vermiyorum. İki yıldır şampiyon olan favori takım Beşiktaş varken, son üç sezondur şampiyonluk hasreti ile yanan Fenerbahçe varken ve Başakşehir gibi formda bir takım varken bu Galatasaray şampiyon o-la-maz. Allahım, inşallah olur da yanılırım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

bu sene harcanan para değil asıl geçen yıl harcanan 20m euro bonservis ve bombok topçulara verilen 2şer m maaş skandaldı

Hocam ben şampiyon olacağımıza pek şans vermiyorum. İki yıldır şampiyon olan favori takım Beşiktaş varken, son üç sezondur şampiyonluk hasreti ile yanan Fenerbahçe varken ve Başakşehir gibi formda bir takım varken bu Galatasaray şampiyon o-la-maz. Allahım, inşallah olur da yanılırım ben.

işin kötüsü 50m u bulacak gibi harcanan para kale hariç hiçbir bölgede geçen yıl ligde üzerimizde olan takımlardan kadro kalitemiz iyi olmayacak gibi,benim tek beklentim avrupa ligi gruplarından çıkabilmekti bırak çıkmayı gs tarihine büyük leke sürmeyi başardı yağlı surat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.