Şimdi Ara

2018 Passat 1.4 TSI Comfortline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018 Passat 1.4 TSI Comfortline bir araç aldım. Ağır hasarlı, öndeki üç parça değişmiş. Cam tavanlı, 65 bin km yapmış. Araç temiz toplanmış. Yakın bir arkadaşım topladığı için biliyorum, bir de aracı da iyice inceledim. 240 bine anlaştım. Forumdaki passat kullanıcılarından ricam, araçlarından memnuniyetler ne derece? Yakıt tüketimi nasıl? Artıları eksileri nedir? Katkı sunacak herkese teşekkürler.

• Şirokko kullanıcısına yanıt
    İlk yorumu da ben yapayım bu arada. İki aydır bakmadığımız araç kalmadı. Normalde SUV bakıyordum, sonra her şeye bakmaya başladım. Bir ara sıfır B segmentlere yönelecek gibi oldum. Fakat kısmet passatmış. Daha önce aynı kasadan bir tane kiralayıp kullanmıştım, fena bir araç olduğunu düşünmüyorum. Pek bir hayranlığım da olmadı. Aracı daha çok eşim kullanacak aslında. Bu yüzden SUV önceliğimizdi. Neyse Spoetage, Qashqai, V40, Kuga falan filan derken bu araba denk geldi. En büyük sevincim araba aramaktan kurtuldum artık.
  • Ağır hasarlı passat alinmaz hocam eski araba olsa teferruatı çok yok ama passatta en az 6 hava yastığı açılmiştir ve bir dahaki kazada açılmaz ayrıca şanzıman motorda bir daha dikiş tutmaz şase podye ayarı kaçıktır yine de sizin tercihiniz ben olsam 2014 2015 1.6 tdi alırdım
  • Hocam bu arayış sürecinde kafanız biraz karışmış olabilir. Passattan memnun olmayan bırakın forumu ülkede bulunmaz sanırsam. Asıl cevap beklemeniz gereken soru o araç alınır mı kısmı. 250 bine makyajlı kazasız belasız comfortline Golf7 alınabilir. Tercih sizin, şimdiden hayırlı olsun diyelim.

• Pertten dönme araçlara kasko yapılamıyor sanırım veya yapılsa bile astronomik rakamlar çıkıyor. 240 bine araç alıp kasko yaptıramamak büyük sıkıntı. Bazı yerlerde ev alınabilecek bir paradan bahsediyoruz.
  • z.atahan35 Z kullanıcısına yanıt
    Şasede hiçbir işlem yok. Sadece sağ podyede hafif bir işlem var. O da normaldir diye düşünüyorum. Araçta sadece ön iki airbag açılmıştı. Kazalı halini gördüm. Dün ve önceki gün yeterince de sürdüm. 508 i kötülemek istemiyorum, bir buçuk yıldır severek biniyorum. Fakat bu son zamanlarda trim sesleri beni çok rahatsız ediyor. Servis hala bir çözüm bulamadı. Ön dirseklerdeki bakalitleri değiştirmelerine rağmen yine attı. Sebep ne diyorum, hava çok sıcakmış. Ağır hasarl bu passat kutu gibi. Birleşim yerlerinde hiç oynama yok. Bir de pert de olsa piyasa arabası. Anında paraya çevrilebiliyor.
    Hocam bir daha kaza yapsanız ön airbaglerin açılmayacağını biliyor musunuz ayrıca 2017 tek parça değişenli podyesi şasesi işlemsiz ağır hasarlı 49 binde 1.6tdi otomatik golf 160 bin liraya 4 aydır satılmadı ağır hasarlı araçlar o kadar kolay satılmiyor bence kararınızi gözden geçirin çünkü mebla az bir mebla değil degiseni de az değil ön 3 parça değisikse sasede islem olmama ihtimali sıfır bunun ayrıca radyatör motor kulagı gibi ayarı kaçan yerleri var
  • z.atahan35 Z kullanıcısına yanıt
    Evet illa ki ayarı kaçan yerler olacak. Sonuçta ağır bir kaza yapmış. Volkswagen fabrikasına götürsek yine araçtaki hataları sıfıra indiremezler pert bir arabada. Fakat kabul edelim ki trafikte olduğu sürece her araba bir şeylere maruz kalıyor. Bir şekilde iyi kötü yapılan bu arabalara biniyoruz. Orijinalleri ile değişen bu airbaglerin bir daha açılmayacaklarını söylemek abes olur. Hatasız boyasız hali 320 binden fazla olan bir arabadan bahsediyoruz. Gönül isterdi bu halini alalım ama para köfte meselesi. Yine de güzel düşünceleriniz için teşekkürler 🙏
  • Araç gösterişli araç, görünce etkilemiştir sizi. Uzun süredir araç bakınca insan yoruluyor bir an önce aracı olsun istiyor. Böyle durumlarda "basireti bağlanmak" deyimi işliyor. Gözünü kapayıp alıp geçiyorsun arabayı. Muhtemelen sizde bu durumdasınız.

Verilen para az değil. O paralara kilometresi daha yüksek bir passat alınabilir ya da alt donanım bir passat bakılabilir.

Araç 200 bin lira falan olsa fiyat avantajı var alınır der herkes ama öyle bir durum yok. Sahibinden ilanlarına göre fiyatı uygun gibi geliyor ama ölye değil. Passat fiyatlarını millet birbirinden gaza gelip çok yükseltti. 300 bin lira üzerindeki passatlar aylardır ilanlarda çoğu satılmıyor süresi dolunca siliniyor. Bu durum yanılmasın sizi.

Aracı satarken başınıza gelecek sıradan bir alıcı bile çakal galerici gibi davranıp fiyat kırmaya çalışıp moral bozacak, aylarca bekleyeceksiniz belki. Bu stresi göze almak lazım. Kafanızda hep bir süphe olacak acaba kazasından dolayı hava yastıkları çalışmaz mı sorun çıkarır mı diye. Bu durumları da düşünmek lazım.

• Fiyat çok pahalı 1.4 tsi comfortline aldık 65 binde 2016 model 232 bin liraya hata boya vs yok sıfır . Çok para vermişsiniz hakkı 200 bin.
  • Hayırlı uğurlu olsun, yukarıda da yazmışsınız passat “kutu gibi” diye, Pejo’nun en iyisi bile Passatı tutmuyor kalitede, suç pejoda değil, pejo kötü değil, passat çok iyi.

Dediğiniz gibi ikinci elide çok çok kuvvetli, B8 adeta bir tutkudur.

Neyse Rabb’im kaza bela vermesin.
  • Bu fiyatlara hatasıza yakın comfort paket bulursunuz. Ağır hasarlı araca 240 bin çok bende
  • arslan4658 A kullanıcısına yanıt
    Varsa bildiğiniz bi ilan gönderin. Ben baya baktım bulamadım daha uygun bi b8.
    Facebook passat al sat gruplarında denk geliyor hocam.
  • Kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin piyasanın altında uygun fiyata aldıysanız ne ala güle güle bin Ağır hasarlı araç alınmaz falan diyenlere bakmayın 2 sene sonra satmayacaksanız uzunca yıllar binecekseniz niye ağır hasarlı alınmasın ? Hasar kayıtsız c segmenti taş gibi sert benzinli bir leona fiyatım yetiyorken aynı fiyata gittim ağır hasar kayıtlı gırtlak dolu dizel otomatik a4 aldım hemde 65 bin lira hasar kayıtlı

kaza yaptığı kmye kadar full servis bakımlı araç yetkili servis dışında bi yer görmemiş. Araç dışarda toplanmasına rağmen mükemmele yakın toplanmış. Kaporta boya hiç mühim değil motor şanzıman iyiydi ve aldık güzelce biniyoruz.

Bizde o zaman piyasanın 50-55 bin lira altına satın almıştık

Güle güle bin tekrardan ağır hasar kaydına takılma para oldukça araba toparlanır

• arslan4658 A kullanıcısına yanıt
    Siz denk gelirseniz bana gönderin lütfen. B7 kasanın hatasızları 250 bin bandında. Daha uyguna varsa neden olmasın ki.
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı görüşteyim. Arabayı binmek için aldık. Ticaret için almadık. Satışa gelince çoğu aracın boyasızlarından daha çabuk satıldığını yakinen biliyorum. 240bin liraya plastik ve teneke karışımı b segmentlere bineceğimize buna bineriz daha iyi. İyi dilekleriniz için de teşekkürler
  • Bu carplay ve andoid auto yu nasıl yapılacağını bilen var mı? Bazı videolar gördüm, aynı ekranda bu özelliği kullanabiliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.