< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filteke -- 9 Ocak 2018; 9:46:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filteke -- 9 Ocak 2018; 9:46:17 > |
Meselenin boyutu değil işlevi olduğunu anlayamamış arkadaş hangi inch'e kaç adet talep geldiğini açıklayında insanlar ticari kaygılara hak versin, burdan ihtiyaclarını, isteklerini,uğraşlarını paylaşmasın. Hatta siz ne istiyorsanız onu yazalım fenalık geçirmeyin. Bir anlaşılmamış noktada biz meselenin satmak tarafında değil almak tarafındayız ve yüzde 90'ımız araştırarak alıyoruz. Cebimizdeki parayıda kime, neye vereceğimizi iyi biliriz ve gerisi kimseye düşmez bilginize..
|
deniz yoluyla gelir diye düşünüyorum
|
Değişmez kural..Televizyon ne kadar Düz,Flat yani Tv olmaktan çıkarsa, Smart özellikler, Extra ıvır zıvır o Tv panelinde,işlemcide problemler çıkartır..
Smart özellik için harici bir Box,Kutu Cihaz alınmalı.. Tv sadece Tv olmalı yani görüntü.. All in One/Hepsi içinde, herşeyi yapan Tv ler pek güven vermiyor Bir zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir sözüne göre, Androidteki her sıkıntı, hata Sonye dönüyor.. Android çökünce Televizyon da çöküyor? Ben Android değil Televizyon alıyorum...?? Olacaksa Androidin, 2nci bir sanal işletim sistemi olması gerek.. Memu, BlueStack nasıl yapmış? Windows içinde çalışan Android emülatör.. Android stabil değil ki 8 versiyonunu eklemeye çalışıyorlar |
Türksat Hazır sıralı kanal listesi ---->https://forum.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011#137360011 . |
Kardeş sende sony center takıntısı mi var? Başka yer satarsa almayacakmısın
|
Hocam Sony gibi bir kalite dururken sırf işletim sistemi için bu tv den vazgeçmiş olmanıza inanamıyorum şaka gibi yaa
TV dediğiniz size yerel tv kanallarını en iyi şekilde yüksek kalitede görüntüleyendir. LG nin webos u kabul ediyoruz Android den kat be kat hızlı ama iş işletim sisteminden ibaret değil Soluk cansız mat renkler ve vasat siyah kalitesine razıysanız alın LG yi yoksa hiç bulaşmayın bile... Bende bu modeli alıcam inş o zaman şu forumda ve diğer forumlarda adam akıllı kutu açılım uzun test videoları paylaşacağım. Millet gidip dandik dundik tv lere milyarları vermesin en azından verdiği paraya değsin çöp gibi leş gibi görüntüye mahkum olmasın |
Merhaba
Ankara da sony bayisiyiz bizde. Sony Türkiye 'nin çekilme gibi bi düşüncesi yok. Küçük şehirler de iş yapmayan mağazaları kapanıyor malesef. Bunların yaptığı ciroları internet üzerinden yapıyor firmalar. Yani Sony Türkiye açısından bi kayıp yok anlıcanız. Biz Sony anlamında Türkiye'de zirvedeyiz. Bütün Sony ürünleri elimizde mevcut ve piyasa da belki de en iyi fiyata satıyoruz. 2019 yılında duyumlarıma göre XG9500 serileri de gelecek Türkiye'ye. Fiyat isteyen olursa özelden yazarsanız cevap verebilirim. Yıl sonuna özel çok iyi fiyatlarımız mevcut. Bu arada kumanda da değişecekmiş diye duydum. |
herkes bizim gibi va panel, 100 hz, led aydınlatma tipi vs bakmıyor, tv alırken önce panel boyutuna ve markasına bakıp alıyorlar.
örneğin, x marka 49" 5000 tl ise, y marka 55" 5000 tl ise x markasının şansı kalmıyor ya da çok çok azalıyor... arz talep meselesi... dolayısıyla 43-49" iyi modelleri Türkiye'ye getirmiyorlar... çünkü halkımızın kafası sadece "almışken daha büyüğünü alayım" a çalışıyor. |
Sony'ci arkadaşlar burdaymış :) 49xf8577 aldım 4,600 e mediamarkt'tan fiyat bir yukarı bir aşağı oynarken denk getirdim umarım pişman olmayız bir haftadır beynim yandı araştırmaktan 100 hz panel ve fiyat çok cazip geldi bekliyorum dört gözle :)
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 9 Ocak 2018; 11:46:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filteke -- 9 Ocak 2018; 13:2:17 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|