Şimdi Ara

2018 SONY TV (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 haftaya 2.6 metre gözle tv arası mesafeden kullanmak için 55XF9005 almayı planlıyorum. Mesafe uygun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 SONY TV

2018 SONY TV

2018 SONY TV

2018 SONY TV

2018 SONY TV

2018 SONY TV

Ne kadar faydası olur ama paylaşmak istedim...
    Sağ alttaki xf90
    Sağ üstteki xe90
    Sol üstteki xe85
    Sol alttaki xe80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberten_ank -- 19 Nisan 2018; 20:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

2-3 haftaya 2.6 metre gözle tv arası mesafeden kullanmak için 55XF9005 almayı planlıyorum. Mesafe uygun mudur?
    Üstte fotoları paylaştığım mesafe 2,5 -3 metre

bence çok iyi olur. Hele ki gözünüz alıştığı zaman iyiki 55" almışım dersiniz.
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Sağ üst bariz farkla iyi..sonra sağ alttaki geliyor.
    Işık ve renk ayarları yapılırsa belki değişebilir görüntü ama sol taraftakiler bulanık puslu gibş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xe9005 için hangi testler yapmam lazım söyler misiniz USB ye neler atıp gidiyim nelere bakıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Üstte fotoları paylaştığım mesafe 2,5 -3 metre

bence çok iyi olur. Hele ki gözünüz alıştığı zaman iyiki 55" almışım dersiniz.

Alıntıları Göster
    Sony 55XE9005 2017 model 6000 TL, Sony 55XF9005 2018 model 7500 TL diye biliyorum. XE90'ın 2018'i var mı? ya da XF90 ile 1500 farka değer mi? Rica etsem fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Bu sefer iyisi olsun bozulana kadar gitsin istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Işık ve renk ayarları yapılırsa belki değişebilir görüntü ama sol taraftakiler bulanık puslu gibş
    Cihazların hepsinin de ayarları aynı. Herangi bi oynama yok. Hepsi canlı modda

• quote:

Orijinalden alıntı: Enigmatical

Sony 55XE9005 2017 model 6000 TL, Sony 55XF9005 2018 model 7500 TL diye biliyorum. XE90'ın 2018'i var mı? ya da XF90 ile 1500 farka değer mi? Rica etsem fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Bu sefer iyisi olsun bozulana kadar gitsin istiyorum.

Alıntıları Göster
    xe90'ın 2018'i xf90 oluyor zaten iki model de fotolarda var
  • Diğer konuya da yazmıştım. Ben de bugün itibariyla 55XE90 televizyonuma kavuştum. Hepsisony'den aldım, sıkıntısız, pürüzsüz harika şekilde gelip kurdular. System Check menüsünden kontrol de ettim ve 0 saat kullanım, 2 de açılma sayısı vardı. Yani tamamıyla sıfır bir ürün. XF her ne kadar yeni seri olsa da aradaki farkı kabul ettiremedim kendime. Extreme işlemci ve DV gelecekte avantajlı olsa da, tercihimden memnunum.

LG SJ800'den sonra Fiat'tan inip Ferrari'ye binmiş gibi oldum. Cinema Pro ayarları kalibrasyon renklerine gayet yakın olduğu için ona ayarlayıp, bazı ayarları zevkime göre düzenledikten sonra Netflix, YouTube vs. denemeler yaptım. Siyahlar inanılmaz. Kuzenimde LG Signature seriai OLED mevcut, biraz daha zorlasa aynı konumda olacak, gerçekten harika görünüyor.

Sanırım uzun süredir yaptığım en iyi satın alım diyebilirim. Nazar değmesin, bundan sonraki televizyonum Sony OLED olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 20 Nisan 2018; 10:57:4 >

• Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Araların da 1.000 TL fark var, ama görüntüde xe93 kadar fark yok. xe90 bence ciddi ciddi düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Diğer konuya da yazmıştım. Ben de bugün itibariyla 55XE90 televizyonuma kavuştum. Hepsisony'den aldım, sıkıntısız, pürüzsüz harika şekilde gelip kurdular. System Check menüsünden kontrol de ettim ve 0 saat kullanım, 2 de açılma sayısı vardı. Yani tamamıyla sıfır bir ürün. XF her ne kadar yeni seri olsa da aradaki farkı kabul ettiremedim kendime. Extreme işlemci ve DV gelecekte avantajlı olsa da, tercihimden memnunum.

LG SJ800'den sonra Fiat'tan inip Ferrari'ye binmiş gibi oldum. Cinema Pro ayarları kalibrasyon renklerine gayet yakın olduğu için ona ayarlayıp, bazı ayarları zevkime göre düzenledikten sonra Netflix, YouTube vs. denemeler yaptım. Siyahlar inanılmaz. Kuzenimde LG Signature seriai OLED mevcut, biraz daha zorlasa aynı konumda olacak, gerçekten harika görünüyor.

Sanırım uzun süredir yaptığım en iyi satın alım diyebilirim. Nazar değmesin, bundan sonraki televizyonum Sony OLED olur.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. İnsanlara anlatmaya çalışıyoruz ama malesef piyasa da SONY'e karşı o kadar fazla kararlama var ki anlatamıyoruz. LG SJ800 ile xe90'kıyaslıyorlar ama sj800'ün rakibi xe85 ki o bile siyah ve detay konusunda çok çok çok üstte. Bizzat ikisini yan yan denedim. Benim şahsi fikrim xe90 LG'nin B7 yada C7 gibi OLED leri ile kıyaslanabilir.

Bu arada bende kendi evimde 55HX920 kullanıyorum ;)))

• Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Hocam en yakın 2.4 m'den 55xe9005 kullanıyorum Digiturk Hd yayın ile. Çok memnun kalırsınız boyutla ilgili bence maddi sıkıntınız yoksa alabilirsiniz. 5 ay civarı oldu 55 gayet normal geliyor, arka ışığı kısarsanız saatlerce etki etmeden izlersiniz. Gelen misafirler biraz yadırgıyor, onlara rağmen ben şuan 65 nasıl olur modundayım, ama Türkiyedeki yayın kalitesi değişmediği sürece kalkışmayacağım.
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. İnsanlara anlatmaya çalışıyoruz ama malesef piyasa da SONY'e karşı o kadar fazla kararlama var ki anlatamıyoruz. LG SJ800 ile xe90'kıyaslıyorlar ama sj800'ün rakibi xe85 ki o bile siyah ve detay konusunda çok çok çok üstte. Bizzat ikisini yan yan denedim. Benim şahsi fikrim xe90 LG'nin B7 yada C7 gibi OLED leri ile kıyaslanabilir.

Bu arada bende kendi evimde 55HX920 kullanıyorum ;)))

Alıntıları Göster
    Sony 55hx920 ful hd serisinden sonra sizi hiçbir tv mutlu etmeyecektir sony hx920 serisini geçebilecek tv üretmedi bir daha:))

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Aynen size katılıyorum ama xe90,xe93 xf90 da yabana atılacak cihazlar değil bence :)
  • Trusted Reviews
    Sony reveals surprisingly affordable pricing for 2018 OLED TVs
    http://www.trustedreviews.com/news/sony-2018-oleds-price-3448443

gördüğünüz üzere x8f çok daha uygun fiyatlarla lanse edildi.

amaç oled piyasasını daha rekabetçi kılmak iken türkiye'de durum daha farklı işliyor.

bayiler ne kadardan fiyat alıyorlar bilmiyorum ama a8f alacakların acele etmesini önermem.

tabii stoklar bitince a1e'ye zam yapıp satarlarsa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

bence sağ alttaki daha başarılı .

hdr açısından karanlık gölgelerdeki detayları daha iyi gösteriyor.ancak canlı modta olduğu için biraz kalibrasyona ihtiyacı var , beyaz renkler patlama yapmış , yapraklarda görülebiliyor.

iki tvyi de kalibre etsek xf9005 hdr ölçeklemesi ile ön plana çıkacaktır ancak görüntü kalitesi olarak muazzam fark olmayacaktır.
    x1 extreme işlemcisinin farkı olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 20 Nisan 2018; 14:2:44 >
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    2018 xf9005 diğer tv lerin hepsinden daha güzel.birinci sırada gelir

• quote:

Aynen size katılıyorum ama xe90,xe93 xf90 da yabana atılacak cihazlar değil bence :)
    Şu anda sony 55xf9005 uhd 4k tv kullanıyorum inanın bu sene en çok konuşulacak tv olucak ben çok beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Şu anda sony 55xf9005 uhd 4k tv kullanıyorum inanın bu sene en çok konuşulacak tv olucak ben çok beğendim

Alıntıları Göster
    Ne ara aldınız ürün stoğa daha dün girdi :)))) Hayırlı olsun, güle güle kullanın bu arada....
  • Arkadaslar bugun cihazi aldim

Kurulumu 19.30 da yaptilar 20dk falan surdu

Inceleme sansim olmadi cunku 20.00-21.00 hali saha macim vardi :)

Cihazi ofisime kurdurdum lig tv de basaksehir maci baslamak uzere idi genis acidan ekran goruntusu hatta santrayi gordum moralim bozuldu diye bilirim goruntu beklentimin cok cok altinda kaldi

Yarin pa4pro ile deniyecem gun boyu nerde ne yanlis gidiyo duzeltip tekrar mac izlicem dilerim bu skinti gider

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.