Şimdi Ara

2018 SONY TV (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merhaba AF8 A1E den pahalı mı satılacak?
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum, af8 kısmen daha ucuz olur. Şuan piyasada gezen A1 fiyatları stok olduğu için yeni parti zamlı gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

55xe9305 kapalı var, 2-3 adet kaldı.
    Nakit de olur fiyat nedir son?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyunsavar

Sony oled tv af8 i a1 in altında konumlandırdı.ggwp

bunu zaten ces 2018 de söylemişlerdi.

a1'in maliyeti yüksek , ayrıca bazı müşteriler eğik durmasını garipsiyor.

hem daha ucuz hem de daha geleneksel ve biraz daha ucuz bir oled tv yapmayı amaçlıyorlardı.

açıkça ifade etmişlerdi , a1 2018 amiral gemimiz kalmaya devam edecek diye.

hem hem öyle diyorlar hem de oreo update vermeyeceğiz diye çatlak sesler çıkıyor .bakalım göreceğiz.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    9005 kaldı mı hocam

• 55" kapalı son 10-15 adet stokta var.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Tek çekim fiyat ne hocam ya da nakit

• frostburn F kullanıcısına yanıt
    Eğitim müdürüne sordum, A1 de oreo güncellemesi gelecek muhtemelen bu ay gelecek dedi.

• Ben de merak ediyorum bunu.

• quote:

Eğitim müdürüne sordum, A1 de oreo güncellemesi gelecek muhtemelen bu ay gelecek dedi.
    Televizyona Android OREO gelmesinin TV ye ne faydası olacak merak ettim?

Motion hızı mı artacak, Local Dimming mi iyileşecek, Media Playerin altyazı seçenekleri mi gelişecek?

Bildiğim kadar Android ile Tv işletim sistem iç içe geçmiş durumda..Smart özellikler olarak Androidi anlarım da Tv yazılımı olarak bu Androidin Tv ye bir faydası olacağını tahmin etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 12 Nisan 2018; 18:47:22 >
  • 2018 SONY TV

2018 model Son kullanıcı TV fiyatları.
    ERP dediğimiz liste fiyatları. Nakit alımlarda tahminimce % 10'a yakın düşer. Listede ki bütün modeller Sony Türkiye stoğunda mevcut lakin henüz dağıtıma başlamadı. Muhtemelen önümüzde ki hafta başlıcaktır.
  • quote:

siz sony zorlu'da çalışan arkadaş mıydınız?

açıkçası yeni tvler için uğrayacaktım ama bugün bir indirip yakalayıp philips aldım.

artık x1 ultimate işlemcili tvleri bekleyeceğim.İsteğim sony amiral gemisi alıp 6-7 sene arkama bakmamak .

ama a1 - a8f bana o güveni vermiyor malesef.
    zorlu da değilim, Kozytağı Carrefour Sony Center dayım, hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Televizyona Android OREO gelmesinin TV ye ne faydası olacak merak ettim?

Motion hızı mı artacak, Local Dimming mi iyileşecek, Media Playerin altyazı seçenekleri mi gelişecek?

Bildiğim kadar Android ile Tv işletim sistem iç içe geçmiş durumda..Smart özellikler olarak Androidi anlarım da Tv yazılımı olarak bu Androidin Tv ye bir faydası olacağını tahmin etmiyorum

Alıntıları Göster
    tabii ki ikisi birbirinden farklı ancak tvnin smart özelliklerini de kullanmak isteyenler mevcut.

bende apple tv 4k var ama arada tvden bir ip tv yada youtube bakmak istiyebilirim.

adnroid tv webos'un çok gerisinde açıkçası sony kumandası da hiç yardımcı olmuyor , yakışmıyor amiral gemisine.

lg c8'in yapabildiklerine bir bakın derim , ilerde smart tv anlayışı tamamen yapay zeka üzerine olacak.Sony de bu konuda atılım yapmalı artık bir an önce , yoksa google'ın eline bakarlar..

Değişmez kural..Televizyon ne kadar Düz,Flat yani Tv olmaktan çıkarsa, Smart özellikler, Extra ıvır zıvır o Tv panelinde,işlemcide problemler çıkartır..

Smart özellik için harici bir Box,Kutu Cihaz alınmalı..

Tv sadece Tv olmalı yani görüntü..

All in One/Hepsi içinde, herşeyi yapan Tv ler pek güven vermiyor

Bir zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir sözüne göre, Androidteki her sıkıntı, hata Sonye dönüyor..

Android çökünce Televizyon da çöküyor? Ben Android değil Televizyon alıyorum...??

Olacaksa Androidin, 2nci bir sanal işletim sistemi olması gerek..

Memu, BlueStack nasıl yapmış? Windows içinde çalışan Android emülatör..

Android stabil değil ki 8 versiyonunu eklemeye çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 13 Nisan 2018; 15:47:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Değişmez kural..Televizyon ne kadar Düz,Flat yani Tv olmaktan çıkarsa, Smart özellikler, Extra ıvır zıvır o Tv panelinde,işlemcide problemler çıkartır..

Smart özellik için harici bir Box,Kutu Cihaz alınmalı..

Tv sadece Tv olmalı yani görüntü..

All in One/Hepsi içinde, herşeyi yapan Tv ler pek güven vermiyor

Bir zincir en zayıf halkası kadar kuvvetlidir sözüne göre, Androidteki her sıkıntı, hata Sonye dönüyor..

Android çökünce Televizyon da çöküyor? Ben Android değil Televizyon alıyorum...??

Olacaksa Androidin, 2nci bir sanal işletim sistemi olması gerek..

Memu, BlueStack nasıl yapmış? Windows içinde çalışan Android emülatör..

Android stabil değil ki 8 versiyonunu eklemeye çalışıyorlar

valla iki işlemcinin ayrılması doğru karar.

Ancak sony gibi büyük bir firma webos gibi kendi işletim sistemini de geliştirebilmeli.Yine de anlayışla karşılıyorum sony batmamak için başını su yüzünde zar zor tutan bir firma , açıkçası dünyanın en büyük teknoloji öncülerinden ve kaybolup gitmeleri beni üzer.

Onlarda birçok arge departmanını kapatıp en iyi yaptıkları şeye odaklanıyorlar muhtemelen.

Yalnız bu 2 senede güncelleme konusunda fena çuvalladılar , bu dolby vision olayı çok başağrıttı hala da sıkıntılar mevcut.

Tam sebebini bilmemekle birlikte avsforumda bazı kullanıcılar DV update sonrası panelde zaman zaman dimming olduğunu bildirmişler.Birkaç kişi direct tv uygulamasında yaşadıklarını diğerleri ise neye bağlı olduğunu çözemediklerini söylüyor.Aç kapa falan yapınca düzeliyor sanırım ama baya sinir bozucu.

Demem o ki ne olursa olsun sony 3.parti uygulama ve cihazlarla daha çok işbirliğine gitmeli ki bu sorunların çözümü hızlansın.

Bu HDR olayı daha çok su götürür.10000 nit standard olana kadar bence tam olarak oturmayacak.Sony x1 ultimate işlemcisini çok merak ediyorum.Bakalım sony bu teknolojiyi birkaç sene sonraya mı bırakacak yoksa ces 2019'da bombayı patlatacaklar mı?

• n11.com üzerinden xf ve af8 serisi satışta görünüyor.Doların ve savaşın kapımızda olduğu bugünlerde tv alınır mı bilemedim.

Sony KD-55AF8 4K OLED TV - 13.499 tl
    urun.n11.com
    Televizyon Fiyatları ve LCD TV, OLED TV, 4K TV Kampanyaları - n11.com
    https://urun.n11.com/oled-tv/sony-kd-55af8-4k-oled-tv-P244669752

Sony KD-65XF9005 4K Android TV - 11.299 tl
    urun.n11.com
    LED TV Kampanya & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/led-tv/sony-kd-65xf9005-4k-android-tv-P246662149

Sony KD-55XF9005 4K Android TV - 7.499 tl
    urun.n11.com
    Sony Kd-55xf9005 55" 4k Ultra Hd Smart Led Tv Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/led-tv/sony-kd-55xf9005-4k-android-tv-P244668989

Sony KD55XF8577 4K UHD HDR Android LED TV - 6.599 tl

• Xf8577 alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

Xf8577 alınmaz
    Merio gomez ?

Ne diosun alinirmi alinmaz mi?

Satislar ne zaman baslicak gelmedimi tv ler ?

• g8 G kullanıcısına yanıt
    8577 de x1 Extreme işlemcisi yok , o para verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 16 Nisan 2018; 15:20:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.