Şimdi Ara

2018 SONY TV (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sony mağazaya gidiyorum. Bi teknosa lg oled e bakıyorum. Yok karar veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım sony i. Oledde kaldı aklım ama sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Aldım sony i. Oledde kaldı aklım ama sağlık olsun.
    Hayırlı olsun...Oledte aklınız kalmasın,,,Umarım Tv nizi beğenirsiniz..

Ama aklınız rahat etsin bir usb belleğe 720p,540p birkaç video atıp görtürün OLED te izleyin :) Öyle Süper, Özel çekim Bol ışıklı veya HDR li DEMOLAR ile Oled reklamı yapıyorlar....

Hatta bir hareketli Futbol maçı videosu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız..

Sony X serisi Upscale işlemi de iyidir ..

**Ayrıca LG Oled alanların grubunu bir okuyun bakın ne problemler var ama nedense kendi aralarında bunlar normal diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 7 Mayıs 2018; 22:13:48 >
  • Bakalım yarın kurdurabilecekmiyim :)

2018 SONY TV

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Hayırlı olsun...Oledte aklınız kalmasın,,,Umarım Tv nizi beğenirsiniz..

Ama aklınız rahat etsin bir usb belleğe 720p,540p birkaç video atıp görtürün OLED te izleyin :) Öyle Süper, Özel çekim Bol ışıklı veya HDR li DEMOLAR ile Oled reklamı yapıyorlar....

Hatta bir hareketli Futbol maçı videosu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız..

Sony X serisi Upscale işlemi de iyidir ..

**Ayrıca LG Oled alanların grubunu bir okuyun bakın ne problemler var ama nedense kendi aralarında bunlar normal diyorlar..

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

Valla tv8 vardı hd gayet güzeldi görüntüsü yalan yok. Beni tek vazgeçiren şey yanık olma riski yoksa kesinlikle oled alırdım.

Ayaklar çok çirkin 2018 sony de. Artık soundbar çıkınca onu alcaz mecbur :)

Tv gelsin izlenimlerimi yazacağım.

İnşallah pişman olmam.

• GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Dostum nerden aldınız biz de alalım gerçekten fiyat iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1azma

Bakalım yarın kurdurabilecekmiyim :)

Hayırlı olsun çok doğru bir seçim yaptınız inanın oled tv almadığınıza hiç pişman olmayacaksınız siyah seviyesi ve contrast çok iyi keşke 65” olanını alabilseydim..

• 55xf9005 bi aya yakin kullaniyorum digiturk lig maclari haric sorunsuz gayet guzel ps4 pro performansi cok iyi

• Ben 55XF9005 i vadeli 6799 a aldım media mark tan :)

• Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    Valla ben sony shoptan aldım ama arkadaşın maşallahı var 6800 e almış

Aceleden fazla verdik yine o zaman.

Bugün kuruluma gelecekler. Bakalım hayırlısı :)

• Ben aldigim fiyati soylesem faturanin resmini atsam agziniz acik kalir :) soylemim ozaman size hic ama bahsettiginiz rakamlar cok yuksek :)

• g8 G kullanıcısına yanıt
    Doğrudur üstad. Yine şu an için standart tüketici olarak çokta pahalı aldık diyemeyiz.

• g8 G kullanıcısına yanıt
    4k anten problemini çözdünüz mü merak ettim
    güzel tv güle güle kullanın
    hayırlı olsun
    güle güle kullanın nazar değmesin
    kullanmaya başlayınca iade ettiğiniz tv ile kıyas yapabilirmisiniz
  • recep R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Tabi yorumlarımı aktaracağım.

Hata etmişsiniz oled varken led tv alınmaz bari qled alsaydınız. Hiç açmadan tv yi iade edin oled bam başka bir dünya kullanmayan bilmez bol keseden sallar. Ama ağırlıklı olarak tv izlemek için alıyorsanız oled tv almayın zaten bu şekilde tv nin hakkını veremezsiniz. Ayrıca oled tv lerde ekran yanma sorunu mazide kaldı gerekli onlemleri aldıktan sonra bir ev kullanıcısının sorun yaşama ihtimali %0 dır. Oled tv nin hakkını vermeniz için native 4k filmler izlemeli ve xbox one x konsolunda gercek 4k hdr oyunlar oynamalısınız. Türkiye de tv yayınlarının hepsi 1080i yayın yapıyor bunun için oled alana güler gecerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Hata etmişsiniz oled varken led tv alınmaz bari qled alsaydınız. Hiç açmadan tv yi iade edin oled bam başka bir dünya kullanmayan bilmez bol keseden sallar. Ama ağırlıklı olarak tv izlemek için alıyorsanız oled tv almayın zaten bu şekilde tv nin hakkını veremezsiniz. Ayrıca oled tv lerde ekran yanma sorunu mazide kaldı gerekli onlemleri aldıktan sonra bir ev kullanıcısının sorun yaşama ihtimali %0 dır. Oled tv nin hakkını vermeniz için native 4k filmler izlemeli ve xbox one x konsolunda gercek 4k hdr oyunlar oynamalısınız. Türkiye de tv yayınlarının hepsi 1080i yayın yapıyor bunun için oled alana güler gecerim.
    Eşim gün içinde evde e akşamda dizi malum. Yani %80 normal tv %20 netflixten ya da digitürk playden film izliyoruz. O halde doğru karar vermişim diye düşünüyorum.

Aynen hocam o zaman sorun yok hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled Tv lerde Logo yapışması mazide kaldı demissiniz..Peki Firmalar Logo Yanmasına garanti veriyor mu? Olaki Logo yapıştı ne olacak?

Ayrıca Ekran Temizleme işleminin Panel ömrünü kısalttığını biliyor muydunuz?

Oledler bu işlemle kaç yıl kullanılır?

2018 SONY TV

2018 SONY TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 8 Mayıs 2018; 15:26:17 >

• Arkadaşlar xe90 mı xf 90 mı? hangisini almak daha mantıklıdır sizce :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.