Şimdi Ara

2018 SONY TV (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F5DFA3868

Merhaba sony 55XF9005 tv ile SAMSUNG 55Q8F alasında kaldım sizce neden hangisini almalıyım ?
    testlerde sony daha iyi

https://www.rtings.com/tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

testlerde sony daha iyi

https://www.rtings.com/tv

Alıntıları Göster
    SONY 55XF9005 kodu farklı mı bu sitede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5DFA3868 -- 29 Nisan 2018; 16:23:50 >
  • quote:

SONY 55XF9005 kodu farklı mı bu sitede ?

Alıntıları Göster
    bahsettiğiniz iki model alt alta zaten, sony kalitesi ve garanti destek konularında samsung'dan daha iyidir.
    https://prnt.sc/jbleox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 29 Nisan 2018; 17:8:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

bahsettiğiniz iki model alt alta zaten, sony kalitesi ve garanti destek konularında samsung'dan daha iyidir.
    https://prnt.sc/jbleox

Alıntıları Göster
    Türkiye'ye gelecek Q8F'ler burada test edilenle aynı değil. Avrupa'ya uyduruk edge-lit geliyor.

• 43 55 65 ve 75 incler ips 85xf85 va direct led 49xf85 va edge led panelmiş arkadaşlar rtingste 55x850f incelemesindede yazıyor displayspecifationda da yazıyor..mediamarkt satılacak gibi duruyor geçen hafta izmir optimum avm ye gitmiştim yeni gelmişti daha kutu acılmadı denmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meekmentos -- 1 Mayıs 2018; 14:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meekmentos

43 55 65 ve 75 incler ips 85xf85 va direct led 49xf85 va edge led panelmiş arkadaşlar rtingste 55x850f incelemesindede yazıyor displayspecifationda da yazıyor..mediamarkt satılacak gibi duruyor geçen hafta izmir optimum avm ye gitmiştim yeni gelmişti daha kutu acılmadı denmişti..

O zaman 49xf85 100hz va panel ve 10bit bir tv olarak 49 inchlerin kralı olur. İnşallah satışa sunulur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhabalar

2018 ürünlerinden 55''-65''XF9005, 55xf8505 ve 65xf8596 mağazamızda teşhire açtık, istediğiniz usb bellek ile gelip Kozyatağı Carrefour Avm de bulunanan SONY CENTER mağazamızda kıyaslamalar yapabilirsiniz.

bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 4 Mayıs 2018; 19:51:13 >
  • Bende dün gidip 55 XF9005 aldım

47 inç ten 55 e geçtik bakalım ne olacak

Pazartesi kurulum var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p1azma P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun😊

• p1azma P kullanıcısına yanıt
    Kurulumdan sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xf9005 alıp kullanan var mı ?

Xe9305 bulamıyorum hiç bir yerde.

Xf9005 acaba muadil olarak mantıklı bi tercih olur mu?

• GedKalessin kullanıcısına yanıt
    Xf9005 modeli xe93-xe90 arasında model olmuş, xe93 gibi farkılığını gösteriyor, xf90 serisi üzmeyecektir.

• MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Dolby atmos yok gördüğüm kadarı ile.

1000 nit ve 10bit panel yanılmıyorsam.

7000 tl den gittigidiyorda vardı bitmiş bugün. Sizde fiyatlar nedir?

Liste fiyatı 7.499 tl şuanda, henüz bi kampanya vs. yok.

Teşekkür ederim.

Xe9305 ten vazgeçtim artık hem stok yok olanlarda rakam 9bine yakın.

Son 2 tv arasındayım ya OLed55c7 ya da sony xf9005 alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GedKalessin -- 6 Mayıs 2018; 16:27:44 >
    Teşhir olarak kaldı bizde de, kullanıcısına göre değişir ama bu benim şahsi fikrim, oled ler karanlık kalıyor, ben mağazada yanyana gördüğüm için belki bana daha iyi geliyor xe9 serileri, ama siyahta her türlü oled :)

Hocam sony çalışanı olarak bunu söylemeniz beni şaşırttı.Yeni model A1E lerde karanlık kalma diye birşey hiç görmedim hangi olede göre söylüyorsunuz biraz daha açabilir misiniz? xf90 geleneksel led olduğu için parlak görüntü verir ama dediğiniz oled eğer ki a1 e modeli ise yanıldığınızı düşünüyorum.
  • Efsunger hissi kullanıcısına yanıt
    Bir senedir xe93, xe90, A1 e bakan göz olarak söylüyorum, A1 için geçerli değil, diğer oledlerlede kıyaslama yaparsanız karanlık kaldığını çok görürsünüz. Oled olması herşeyi ile mükemmel olduğu anlamına gelmezki.
    Sony personeli olmakta gördüğümüzü söylememize engel değil, olmamalıda.

İyi günler dilerim.

Sanırım siz yanlış anladınız, Mükemmel bir oled şu ana kadar malesef yok en azından benim gözlerimde bunu söylüyor fakat sizin belirttiğiniz karanlık görüntüye ben rastlamadım yani çok ötesinde bir karanlık gözlemleyemedim ya da şöyle de bir şey aklıma geldi sizin mağazanızdaki oledin kontrast ve görüntü ayarlarına tekrar bakmanızı öneririm.
    fikrinize şaşırmakla söylediklerinize engel olacak bir durum arasındaki bağı kuramadım.Dediğim gibi sanırım siz yanlış anladınız..
  • quote:

Merhaba sony 55XF9005 tv ile SAMSUNG 55Q8F alasında kaldım sizce neden hangisini almalıyım ?
    Samsung bu sene baya toparlamış 2017 de xe90 tüm samsung modellerinden çok daha üstündü bu sene özellikle samsung q9f 90 serisini net geçmiş görünüyor 8f ise bir tık daha önde yinede canlı canlı görüp karşılaştırıp fiyat performans dengesini gözeterek almak lazım çünkü aralarında pek fark görünmüyor
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.