Bildirim
2018 SONY TV (87. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Nereden, ne kadara aldınız hocam?quote:
Orijinalden alıntı: metalok
Bugün samsung 55nu8000 ile Sony 55xf8577 yan yana izleme imkanım oldu. Samsung Sony'e nazaran az biraz daha detaylı görüntü veriyordu. Samsung fiyatı Sony fiyatına düşünce siparişi değiştirip Samsung aldım. Hayırlısı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony 55xf8577 mediamrkt doğum gününe özel 6.000 tl idiquote:
Orijinalden alıntı: mamifan
Nereden, ne kadara aldınız hocam?
Alıntıları Göster
Samsung 55nu8000 mediamrkt doğum gününe özel 5.900 tl idi. -
şuan mediamarkta club günleri varquote:
Orijinalden alıntı: metalok
Sony 55xf8577 mediamrkt doğum gününe özel 6.000 tl idi
Samsung 55nu8000 mediamrkt doğum gününe özel 5.900 tl idi.
Alıntıları Göster
samsung 55nu8000 ve sony 55xf8577 5.849 tl ye düşmüş hocam. 23-26 nisan arası.Media MarktSONY 55XF8577 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TVhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-55xf8577-55-139-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-android-smart-4k-ultra-hd-led-tv-1180042.htmlMedia MarktSAMSUNG 55NU8000 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Premium Ultra HD LED TVhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-55nu8000-55-139-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-premium-ultra-hd-led-tv-1180605.html
-
-
-
Selamlar,
LG OLED 6E8 ile Sony 65XG-9505 arasında kararsız kaldım. LG’yi 17.000₺ Vatan’da Sony’de benzer bir fiyat.
OLED ekran yanma sorunu kafamı karıştırıyor. Bayi ve servis sorun olduğunda değişim yapıyoruz diyor. İnternette yok yapılmaz.
Uzman akıllar bir destek atın lütfen.
Her iki tv yide aynı kadrajda çektiğim için bu şekilde olmak durumundayı. Akşam tek olarak çekip eklerim.
Bu arada her iki tv yi aynı anda izlemek bazı aksaklıkları görmek adına iyi oldu misal cihazın kendi video uygulaması ve youtube dan video izlerken parlaklık %30 civarı düşüyor w805c de ise çok parlaklıkta azalma olmuyor. Sadece x-plore un kendi video oynatıcısı ile videoları açınca panel gerçek performansını gösterip parlaklıkta ciddi anlamda öne geçiyor.
Bu uygulamalarda kasıtlı olarak panel parlaklığı düşürülmüş!
İkinci sıkıntı cihaz komutlara w805c den daha geç tepki veriyor optimizasyon eksiği çok fazla...
Parlaklık düşünce ayarlardan tekrar yükseltmiyor musun standart mı koymuşlar tvye ki? Cihazın biraz optimizasyon sıkıntısı çekmesi de ben daha önce kullanmadım ama android olmasından ötürü sanıyorum Onu da merak ettim göze batan şekilde bi yavaşlık hissediliyor mu mesela bi örnek verebilir misiniz daha önce android tv kullanmadım da
Hocam bi de tv açıkken bazı görüntüler paylaşır mısınız ? Film dizi uygulama futbol maçı falan. Köşelerde kararma bulutlanma falan var mı diye ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72
Her iki tv yide aynı kadrajda çektiğim için bu şekilde olmak durumundayı. Akşam tek olarak çekip eklerim.
Bu arada her iki tv yi aynı anda izlemek bazı aksaklıkları görmek adına iyi oldu misal cihazın kendi video uygulaması ve youtube dan video izlerken parlaklık %30 civarı düşüyor w805c de ise çok parlaklıkta azalma olmuyor. Sadece x-plore un kendi video oynatıcısı ile videoları açınca panel gerçek performansını gösterip parlaklıkta ciddi anlamda öne geçiyor.
Bu uygulamalarda kasıtlı olarak panel parlaklığı düşürülmüş!
İkinci sıkıntı cihaz komutlara w805c den daha geç tepki veriyor optimizasyon eksiği çok fazla...
-
Arkadaşlar bir mağazada teşhir 55xf7596 buldum. Tabii garantili. Fiyat 4500 diyor. Nakitte 4000 edermi? Bu cihaza değer mi? Nette malum fiyatlar uçuk. Kapalı kutu için 1000 - 1500 fazla verilir mi?
Cihazın parlaklığı hep sonda ancak videodan kısılıyor yani menüde parlaklık ayarı aynı yerde kalıyor ancak parlaklık düşüyor.
Kenarlara en ufak kararma yok ful beyaz ve gri sahnelerde son derece homojen ayrıca bulutlanma yok denecek seviyede bunlar beni çok memnun etti birazdan paylaşırım
Sevindim güle güle kullanınquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72
Kenarlara en ufak kararma yok ful beyaz ve gri sahnelerde son derece homojen ayrıca bulutlanma yok denecek seviyede bunlar beni çok memnun etti birazdan paylaşırım -
Anladım fabrikasyon olarak yapmışlar yani peki android deneyimi nasıl siz güncelleme yaptınız mı
-
Edge led olmasına rağmen siyah seviyesi gayet başarılı açıdan öyle çıkmış demek ki android performansını merak ediyorum ama çok mu geç komut işliyor mesela adamı çıldırtıcak cinsten
Alışık olduğum için pek rahatsız etmiyor ama öncesinde webos ve tizen kullanan adamı üzebilir.
Misal 4k bir medya dönüyor action menüye bastın açılması 3sn bu arada videolarda mutlaka takılma oluyor
Öyle hemen basayım renk veya motion ayarı yapayım olmuyor 2-3sn rötarlı.
Dahili uydu alıcısı hızlanmış w805c şifreli kanal geçişi 6sn iken xf8577 de 4sn bu iyi olmuş kötü yanı kanalları halen 1080i 25hz olarak açıyor yayın çok kötüyse(çamursa) hareketli sahnelerde titreme karelenme oluyor.
Sesli komut gayet iyi çalışıyor misal youtube,netflix, play store dedin mi hemen açıyor sesle arama neredeyse hatasız çalışıyor.
Ben android sorunlu olur ve gece film izleneceği için edge led olmasından siyahlarda ışık sızması bulutlanma yapabilir sanmıştım ama yanılmışım tek + yanım webos oldu galiba bu videodaki buglara benzer takılmalar yaşadınız mı hiç youtube da gezerken video izlerken donma takılma oldu mu?Sunil MamtorayoutubeSony Bravia 4k X85C X85 Bravia Android TV glitch bug freeze errorhttps://m.youtube.com/watch?v=w6VA-qpKYb4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X