Şimdi Ara

2018 SONY TV (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar 43W805c den sonra sanırım yine iyi bir VA panele denk geldim(49xf8577). Cihazı mediamarkt dan 4999tl ye aldım. Alırken yan yana 49q6fn ile kıyaslama şansım oldu ve cihazı kaçırmadım. 49xf8577 aklında olanlar için faydalı olacağını düşündüğüm resimleri paylaşmak istiyorum;

Soldaki Samsung 49Q6FN sağdaki Sony 49XF8577

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer tv'yi kurdurdu iseniz siyah ekran ışık sızması testi yapar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Bugün samsung 55nu8000 ile Sony 55xf8577 yan yana izleme imkanım oldu. Samsung Sony'e nazaran az biraz daha detaylı görüntü veriyordu. Samsung fiyatı Sony fiyatına düşünce siparişi değiştirip Samsung aldım. Hayırlısı olsun.
    Nereden, ne kadara aldınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamifan

Nereden, ne kadara aldınız hocam?

Alıntıları Göster
    Sony 55xf8577 mediamrkt doğum gününe özel 6.000 tl idi
    Samsung 55nu8000 mediamrkt doğum gününe özel 5.900 tl idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Sony 55xf8577 mediamrkt doğum gününe özel 6.000 tl idi
    Samsung 55nu8000 mediamrkt doğum gününe özel 5.900 tl idi.

Alıntıları Göster
    şuan mediamarkta club günleri var

samsung 55nu8000 ve sony 55xf8577 5.849 tl ye düşmüş hocam. 23-26 nisan arası.

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Geceden bi test yapmıştım zaten
    Üstteki Xf8577 alttaki W805C

Xf8577

W805C

• 8577 sanki biraz alttan çekilmiş aynı fotoğrafı tam karşıdan tvyi ortalayarak çekebilir misiniz rica etsem va panel olduğundan açı duyarlı olabilir

• Selamlar,

LG OLED 6E8 ile Sony 65XG-9505 arasında kararsız kaldım. LG’yi 17.000₺ Vatan’da Sony’de benzer bir fiyat.

OLED ekran yanma sorunu kafamı karıştırıyor. Bayi ve servis sorun olduğunda değişim yapıyoruz diyor. İnternette yok yapılmaz.

Uzman akıllar bir destek atın lütfen.

Her iki tv yide aynı kadrajda çektiğim için bu şekilde olmak durumundayı. Akşam tek olarak çekip eklerim.

Bu arada her iki tv yi aynı anda izlemek bazı aksaklıkları görmek adına iyi oldu misal cihazın kendi video uygulaması ve youtube dan video izlerken parlaklık %30 civarı düşüyor w805c de ise çok parlaklıkta azalma olmuyor. Sadece x-plore un kendi video oynatıcısı ile videoları açınca panel gerçek performansını gösterip parlaklıkta ciddi anlamda öne geçiyor.

Bu uygulamalarda kasıtlı olarak panel parlaklığı düşürülmüş!

İkinci sıkıntı cihaz komutlara w805c den daha geç tepki veriyor optimizasyon eksiği çok fazla...

• Parlaklık düşünce ayarlardan tekrar yükseltmiyor musun standart mı koymuşlar tvye ki? Cihazın biraz optimizasyon sıkıntısı çekmesi de ben daha önce kullanmadım ama android olmasından ötürü sanıyorum Onu da merak ettim göze batan şekilde bi yavaşlık hissediliyor mu mesela bi örnek verebilir misiniz daha önce android tv kullanmadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Her iki tv yide aynı kadrajda çektiğim için bu şekilde olmak durumundayı. Akşam tek olarak çekip eklerim.

Bu arada her iki tv yi aynı anda izlemek bazı aksaklıkları görmek adına iyi oldu misal cihazın kendi video uygulaması ve youtube dan video izlerken parlaklık %30 civarı düşüyor w805c de ise çok parlaklıkta azalma olmuyor. Sadece x-plore un kendi video oynatıcısı ile videoları açınca panel gerçek performansını gösterip parlaklıkta ciddi anlamda öne geçiyor.

Bu uygulamalarda kasıtlı olarak panel parlaklığı düşürülmüş!

İkinci sıkıntı cihaz komutlara w805c den daha geç tepki veriyor optimizasyon eksiği çok fazla...
    Hocam bi de tv açıkken bazı görüntüler paylaşır mısınız ? Film dizi uygulama futbol maçı falan. Köşelerde kararma bulutlanma falan var mı diye ?

• Arkadaşlar bir mağazada teşhir 55xf7596 buldum. Tabii garantili. Fiyat 4500 diyor. Nakitte 4000 edermi? Bu cihaza değer mi? Nette malum fiyatlar uçuk. Kapalı kutu için 1000 - 1500 fazla verilir mi?

Cihazın parlaklığı hep sonda ancak videodan kısılıyor yani menüde parlaklık ayarı aynı yerde kalıyor ancak parlaklık düşüyor.

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Kenarlara en ufak kararma yok ful beyaz ve gri sahnelerde son derece homojen ayrıca bulutlanma yok denecek seviyede bunlar beni çok memnun etti birazdan paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Kenarlara en ufak kararma yok ful beyaz ve gri sahnelerde son derece homojen ayrıca bulutlanma yok denecek seviyede bunlar beni çok memnun etti birazdan paylaşırım
    Sevindim güle güle kullanın
  • Anladım fabrikasyon olarak yapmışlar yani peki android deneyimi nasıl siz güncelleme yaptınız mı

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol

• Edge led olmasına rağmen siyah seviyesi gayet başarılı açıdan öyle çıkmış demek ki android performansını merak ediyorum ama çok mu geç komut işliyor mesela adamı çıldırtıcak cinsten

Alışık olduğum için pek rahatsız etmiyor ama öncesinde webos ve tizen kullanan adamı üzebilir.

Misal 4k bir medya dönüyor action menüye bastın açılması 3sn bu arada videolarda mutlaka takılma oluyor
    Öyle hemen basayım renk veya motion ayarı yapayım olmuyor 2-3sn rötarlı.

Dahili uydu alıcısı hızlanmış w805c şifreli kanal geçişi 6sn iken xf8577 de 4sn bu iyi olmuş kötü yanı kanalları halen 1080i 25hz olarak açıyor yayın çok kötüyse(çamursa) hareketli sahnelerde titreme karelenme oluyor.

Sesli komut gayet iyi çalışıyor misal youtube,netflix, play store dedin mi hemen açıyor sesle arama neredeyse hatasız çalışıyor.

• Ben android sorunlu olur ve gece film izleneceği için edge led olmasından siyahlarda ışık sızması bulutlanma yapabilir sanmıştım ama yanılmışım tek + yanım webos oldu galiba
    Sunil Mamtorayoutube
    Sony Bravia 4k X85C X85 Bravia Android TV glitch bug freeze error
    https://m.youtube.com/watch?v=w6VA-qpKYb4
    bu videodaki buglara benzer takılmalar yaşadınız mı hiç youtube da gezerken video izlerken donma takılma oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.