Şimdi Ara

2018 SONY TV (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.959
Cevap
47
Favori
167.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Backstreet

Ips panel ve Edge Led ise arka aydinlatma normal...

Bu bulutlanmayi yayinda goremezseniz sorun yok..

Program izlerken yani..

Bende panasonic Plazma Tv'den 55Xf8577 'ye gectim..

Siyah performansi disinda memnunum...Ozellikle Netflix,youtube mukemmel derece de gorsellik adina..

Plazma Siyahi bekleyemeyiz,Q ve Oled dahil O konstrata ulasamaz bence..

Yayinda siyah sahnelerde bulutlanma yoksa sorun yok..Bunun disinda yayin harici mesela Bos siyah sayfada arka aydinlatma calismiyormus zaten..
    panelden soğudum cumartesi günü iade alacaklar TV yi.
    65' inche inersem xf9005 alacağım stoklarda varsa ama 75" e devam etmek istiyorum .
    fiyat anlamında 12750 ye almıştım kd75xf8596 yı. bu fiyata en yakın Samsung 75" NU8000 var.
    Bu paneli xf8596 ya tercih etmelimiyim sizce?

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Sony Xf8577 lg den başarılıdır sonuçta lg ips panel kullanıyor direkt ledli 49sk8500 ile 49xf8577 kıyaslaması mevcut
  • Bişey dicem bu karşılaştırmadaki görüntülerde lg daha iyi duruyor görüntüler daha keskin ve net öyle değil mi ? Sony ise bulanık görünüyor. Neden acaba ?
  • Ben Va Dled modeli için konuşmuştum ips panelleri söz konusu olamaz zaten
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Sonuç itibariyle her iki cihazın standart fabrika ayarları birbirinden farklıdır. Misal keskinlik sony de %75 ise lg de %85 ayarlı olabilir. Bunun harici piksel boyut ve sayısı aynı.

Netlik konusunda ise lg sony nin eline su dökemez her iki cihazda gerçek 100hz panel olmasına rağmen lg trumotion(yazılımsal) 200, sony 1000 motionflow(yazılımsal) değerine sahip. Yani sony sahne içersinde çok daha fazla ardışık kare ekleyip görüntüdeki blur efektini azaltıyor.

Kontrast değeri lg de 1600 sony de ise 3000 sözün özü lg nin daha iyi olması pek mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam goruntu yaniltici o zaman kesinlikle yani oradaki goruntuye gire lg daha net ve keskin bariz. Ama ayarlar ikisinde de ayni degilse bilemicem.

• tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Videoyu yavaşlatarak tekrar tekrar izledim netlikte sony kesinlikle daha iyi!
    Şu görüntüye bakarsakta asla lg yi seçmezdim...

Soldaki 49xf8577 sağdaki 49sk8500
    2018 SONY TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 3 Mayıs 2019; 19:56:34 >
  • zemir1903 Z kullanıcısına yanıt
    100hz ve Va Panel olduğu için uyguna bulunursa Nu8000 de tercih edilebilir.
  • Ya arkadaşlar bu kanal listesini nasıl düzenleyeceğiz?
    Geçen kanalları yenileyeyim dedim 300'den başlıyor Sony Channel Editor vardı onunla yapayım dedim boş USB takınca program listesini aktarmıyor ne yapacağız bilen var mıdır televizyon 55AF8
  • İyi akşamlar. Sony 55 XF 8577 modeli için güncel kanal listesi yükleyebilir misiniz? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Merhaba Haziran 15 de Düğünüm Var Ve iyi Bir TV Almak istiyorum Nette Bi çok model inceledim öncelikle alacagım ürün Kesinlikle Sony Olacak.

65XF8596 - 65XF8577 - 65XF9005

Sizce Hangisini Almalıyım ...

• cumcum1903 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, XF90 serisi her zaman daha iyidir ve daha çok tavsiye edilir.Fark olarak Direct LED Aydınlatma ve iyi bir Local Dimming.
    Bütçen uygunsa xf90 tercih edilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,
    konu açma yetkim olmadığı için buraya yazmak istedim, uygun bulunursa yetkili birisi uygun bir başlıkla konuyu açarsa memnun olurum.

Hepimiz büyük paralar vererek, yıllar boyu izlerken
    keyif alacağımız TV leri almak için büyük bir uğraş veriyoruz. Uzun araştırmalardan sonra bir ton para verip aldığımız televizyon sorunlu çıktığında hayal kırıklığı ile birlite teslimatıydı , kurulumuydu iadesiydi v.s gibi bir dolu stresli işe işimizden gücümüzden zaman ayırmak zorunda kalmak ta işin başka bir sıkıcı boyutu. Nisan ayında benzer bir durumu yaşanış bulunmaktayım, aldığım 75 inch sony xf8596 ının panelinde ciddi bir bulutlanma vardı, ürünü tele satış ile aldığım için mesafeli satış sözleşmesi kapsamında 1 hafta sonra ürünü sorunsuz olarak iade ettim. Bu sürecte özellikle Vatan Bilgisayara ve sürec boyunca telefonlarıma çıkıp yardımcı oldukları için satış temsilcilerine çok teşekkür ederim. Özellike ürün ve para ve iadesi sürecinde hiç bir sorun yaşatmadılar.
    Konuyu açma nedenim bu aşamada başlıyor, benim iade ettiğim TV Topkapı Mağazasına gitti ve muhtemelen bu mağazadan bir müşteri bu ürünü bulutlanma ve ışık sızma sorununun ne derecede olduğunu bilmeden alacak, gözü bu konuda çok iyi olmayanlar alıp kullanacak veya benim gibi detaya hakim olanlar ürünün iade sürecine sokup bir sürü zaman kaybedecek.

bir başlık altında herkes iade ettiği ürünü iade sebebiyle birlikte ve iade ettiği yeri yazarsa TV alacak olanlar ne azından aldığı ürünün iade ürün mü iadeyse neden iade edildiği hakkında bilgi sahibi olurlar. Tabi bunu anlayabilmek için mağazaların stok durumlarını da sorgulamak lazım. Örneğin geçen hafta Mediamarkta Sony 65XF9005 stoklarda kalmamıştı, dün stoklara 1 adet girmiş acaba bu ürün geçen hafta veya öncesinde satılan bir iade ürün müdür bilemiyorum. Mediamarkta sordum telefonda, iade ürünlerin outlet olarak satıldığını söylediler fakat insan güvenemiyor yine de.

• canmurat35 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkur Ederim Hocam Sağolun

• resuloglu R kullanıcısına yanıt
    Hallettim. Teşekkürler.
  • Merhabalar
    Arkadaşlar bende 55xe8505 model sony var. Aslında tvden memnunum fakat uzun süredir kafamı karıştıran bi kaç şey oldu sorup bilgi almak istiyorum.

Belli başlı bqzı kanallar kanal listesinden siliniyor. Sanırım otomatik kanal güncelleme zımbırtısı bunu yapıyor. Kapattım tekrar olur mu bilmiyorum ama karşılaşan oldu mu daha önce? Liste düzenlerken servis yok yazıyor bu kanallarda.

Diğer sorun da panel 100hz olmasına rağmen çoğu yayında sanki insanların saçları kafalarından bağımsız hareket ediyormuş gibi oluyor. Ani hareketlerde gölgelenme oluyor. Özellikle tv8de falan çok denk geliyorum. Yayın ile alakalı mıdır? Yoksa yapmam gereken ayar var mıdır?

• Beyler oreo hata gidermeleri için yeni yazılım çıkmış durumda

Modelinize uygun sürüme tekrar bakın bu 49inç için olanı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 4 Haziran 2019; 22:57:10 >

• Merhabalar arkadaşlar dün gece vatanın gece indiriminden Sony KD-55XF7596 4500TL ye sipariş verdim Samsung 55nu7400 sipariş verecekken bir anda bu model sony i sipariş verdim acaba nasıldır Sony KD-55XF7596 pişman olurmuyum Samsung u seçmediğime?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Beyler oreo hata gidermeleri için yeni yazılım çıkmış durumda https://www.sony.com.tr/electronics/support/lcd-tvs-android-xf85xx_x85xxf_xf87xx-series/kd-49xf8577/downloads/00016047

Modelinize uygun sürüme tekrar bakın bu 49inç için olanı!
    Usb den yuklediniz sanirim? Otomatik guncelleme de bir sey yok su an..Bende 7.0 surumu mevcut hala

• zemir1903 Z kullanıcısına yanıt
    Bence normal değil tv resmen ışık süzmesi ile dolu geçmiş olsun sıkıntılı bir durum servis çağırsanız normal diycek iade etmek zor uğraşırsınız kabullenceksen bu durumu sıkıntı yok ama ben olsam iade ederim

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.