Şimdi Ara

2018 TEMMUZ AYI BALAYI İÇİN AKDENİZ BÖLGESİ OTEL ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 TEMMUZ'DA ALLAHIN İZNİYLE DÜĞÜNÜM VAR BALAYI İÇİN ANTALYA BÖLGESİNDE OTEL ARIYORUM, FAKAT ÇOK KARARSIZ KALDIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. 9 TEMMUZ 12 TEMMUZ ARASINDA 3 GECE 4 GÜN BİR TATİL DÜŞÜNÜYORUM DAHA SONRASINDA 3-4 GÜNLÜK Bİ PLANIM DAHA VAR O YORUCU OLACAĞI İÇİN BU BİRAZ DAHA KEYİF YAPABİLECEĞİM BİR YER OLMALI. ÖNCELİKLERİM YİYECEKLER VE İÇECEKLER KALİTELİ OLSUN ( ALKOL KULLANMIYORUM ) EŞİM DAHA ÖNCE ÇOK OTELDE KALMADIĞI İÇİN AKLINDAN ÇIKMAYACAK BİR TATİL OLMASINI İSTİYORUM. BAZI OTELLERİN JAKUZİLİ ODALARI VAR ONLAR ÖNCELİKLİ TERCİHİM ARASINDA İŞİN ÖZETİ PÜRÜZSÜZ BİR 4 GÜN 4 BİNE KADARDA LİMİTİM VAR. RİXOS SUNGATE İ ARAŞTIRDIM JAKUZİLİ ODASI VAR 3.800 ERKEN REZERVASYON FİYATI GİDEN VARSA YAKIN ZAMANDA BU OTEL BİRAZ DAHA İÇİME SİNDİ BİLGİ VEREBİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM DAHA BAŞKA ÖNERİLEREDE AÇIĞIM.

• Adam eve belek başka otel dusunme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim çok kıskanç aslında o da aklımdaydı ama balayını tehlikeye sokabiliriz.

• Maxx Royal Belek ya da Amara Dolce vita düşünebilirsin ben çok beğenmiştim. Biraz daha uygun fiyatlı dersen voyage olabilir. Konuda sungate demiş sin ben o otele çok gittim genelde tıp kongreleri o otelde olur. Otel çok güzeldi bence gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz hizmet kalite yemekler güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 23 Ocak 2018; 13:41:40 >
  • Hocam çok özürdilerim bekar birisi olarak soruyorum cahillime sayın. Zaten evlenmişsiniz düğün dernek herkez sizin çift olduğunuzu biliyor. Ortada illagel bir şey yok, sizn eşiniz. Bunun için otel tutmanıza gerek yok eşiniz olmasa otel boş ev aramınızı anlayabilirdim.

• Nejoz kullanıcısına yanıt
    En son sungate e ne zaman gittiniz acaba otelin biraz eski olduğunu söylüyorlar binada odada belli mi acaba bu durum? Rixos sungate 3800 tl iken max royale 10 bin civari bi ucret tutuyor beni aşar hocam ama diğer oteli inceleyeceğim

• regnum carya bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aralık Ayı İçin Otel Öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun kardeş
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Dostum oteli inceledim güzel gözüküyor ama malaesef temmuz ayında en az 7 gün rezervasyon yapıyor fiyat 15 bin oluyor o zamanda o da beni aşar malesef limitim 3 gece 4 gun icin 4bin

• Abi hayırlı uğurlu olsun ama nacizane tavsiyem boşver Türkiyeyi az daha para koy yurtdışına gidin . Sana %100 garanti veriyorum daha çok adam yerine koyulur eşinle bu önemli ayı daha rahat yasarsiniz

• 4 günlük bir tatile ciddi ciddi 4 bin tl mi veriliyor? Şaştım kaldımvallaha. Hayır ne özelliği var yani otelin? Ne sunuyorlar ki 4000 tl istiyorlar?

4000 TL'ye gider yurtdışını gezerim. Ne yapayım Antalya'yı izmiri

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Eskiden dediğiniz gibiydi de şimdi öyle olmuyor valla.
    Vizesiz gidilebilecek ülkeler belli.Vizeli olanlara da bütçe ayırmak gerekiyor.
    Pasaportunuzun olduğunu varsayarak bir hesap yapalım.
    -Vize ücreti başvuru pulu harcı vs 2 kişi 400 Euro
    -Gideceğiniz ülkeye göre değişkenlik gösterse de ortalama gidiş-dönüş uçak bileti 150 Euro
    -Konaklama 4 gece için 200 Euro
    -4 Gün yeme içme, gezme tozma, ulaşım vs 250 Euro

Ortalama 1000 Euro eder ki herşeydahil konseptten çok uzak bir tatil bu.
    Kaldığın otele çok takılmazsan, öyle güzel güzel yemeklerden yiyeyim dersen,gece eğleneyim biraz lüks takılayım dersen rakam yukarılara taşar.
    Ben hem yurt içinde Ultra herşey dahil konseptinde tatiller yaptım hemde yurt dışında kendi imkanlarımla da gezdim. İkisinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Fakat eskisi gibi 4000TL ye yurt dışında rahat rahat tatil yapılmıyor malesef.

• Brksimsek B kullanıcısına yanıt
    E biraz eski bir otel ama kaliteliydi. Yeni olsun güzel olsun derseniz susesi güzeldir veya voyage belek iyi adam eve var onun yanında o da güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.