Öncelikle Selamun Aleyküm ben 1k burası Ankara (isteyene özelden sonucumu atabilirim yazsın yeter)
TYT sorularına baktığım kadar ile diyeyim ki çok sağlam AYT niz yoksa benim gibi (TYT 80k idim) sorulardan bi +95 net yapılması gerekirdi evet oldukça uzun sorular ama yani o Deve ipliği felan paragrafı okumadan bile yapılabilcek sorular varmış
Matematikte ilginç şekilde düşünme gerektirmeyen direkt bodoslama girmelik sorular ypamışlar bu yüzden baya kişi silkelenmiş ama malesef gerçek şu ki Test ineğine yönelten sistemde çok rahat yapılmış olma ihtimali o soruların çok yüksek
Sosyal-Fen çözen kaldı mı cidden tyt de XDXDDD
Extra: özellikle sınav açıklanana kadar troller dolacak sitede asla kulak asmayın hele de PuanGO gibi saçmalklara hiç bakmayın bile onlara kalsa ben 20k idim
Şimdi yallah kafanızı toplayın AYT için hatta onu da boşverin AYT mat yap yetiyor benim Ede-Sos kısmım 30net civarı idi lakin Mat ve onun SP si sağ olsun baya bi attı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme