Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çok net bilmiyorum ama 4 lastik aynı ebat ise ve çok orjinalden farklı ebat değilse sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de danışayım uyardığınız için teşekkür ederim, sitede konu hakkında bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

Hocam çok net bilmiyorum ama 4 lastik aynı ebat ise ve çok orjinalden farklı ebat değilse sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de danışayım uyardığınız için teşekkür ederim, sitede konu hakkında bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim iyi forumlar
    4 lastiğin de aynı ebat olmasından ziyade ölçü değişiminden doğan çap farkı önemli.

195/55/16 nın çapı 621mm

205/55/16 nın çapı 632mm

Çaptaki fark kabul edilebilir sınır içinde.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

Bir diğer önemli husus jantınızın genişliği 205 taban lastiğe uygun mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 18 Nisan 2018; 14:6:16 >

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam açıklayıcı cevap için, bende tam bu konuya bakınıyorum nette çok konuşulmuş kafa karıştırmışlar ama sizinki kısa ve net
    Peki jant genişliği taban uygunluğunu nasıl karar verebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrgkdmr -- 18 Nisan 2018; 14:12:56 >
  • quote:

Teşekkürler hocam açıklayıcı cevap için, bende tam bu konuya bakınıyorum nette çok konuşulmuş kafa karıştırmışlar ama sizinki kısa ve net
    Peki jant genişliği taban uygunluğunu nasıl karar verebiliriz?
    Hocam jantın iç kısmında jantın genişliği yazması lazım. O genişliğe göre aşağıdaki tablodan hangi ebatları kullanabilirsiniz bakabilirsiniz.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

• Teşekkürler hocam bakıcam, şimdi biyerden fiyat alayım dedim kumho 195 55 16 için 220tl fiyat verdi nasıldır tavsiye edermisiniz buarada 205 olmaz muayeneden geçmez dedi konuyu kapattı

• quote:

Kampanyalı olarak nereden alınıyor hocam link varmı size zahmet?
    https://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/news/2018/04/10/pirelli’den-4-lastik-alanlar-200-tl’ye-varan-opet-yakit-kart’a-sahip-oluyor/

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

• Teşekkürler hocam bakıcam peki sizin düşünceniz nedir kumho hakkında 195 55 16 için 220tl fiyat verdiler nasıl

(pirelli yi sordum 365tl dediler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrgkdmr -- 18 Nisan 2018; 16:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

4 lastiğin de aynı ebat olmasından ziyade ölçü değişiminden doğan çap farkı önemli.

195/55/16 nın çapı 621mm

205/55/16 nın çapı 632mm

Çaptaki fark kabul edilebilir sınır içinde.

Bir diğer önemli husus jantınızın genişliği 205 taban lastiğe uygun mu..

Alıntıları Göster
    Dediğiniz doğru ama kıllık deyince aklıma tüvtürk gelir.
    üzerinde 175/65R14 82 olan lastikler,
    neden 175/65R14 86 değil dediler,
    yeni lastik aldık.
    kıllık oldumuydu yük endeksine kadar bakıyorlar.

• quote:

Teşekkürler hocam bakıcam, şimdi biyerden fiyat alayım dedim kumho 195 55 16 için 220tl fiyat verdi nasıldır tavsiye edermisiniz buarada 205 olmaz muayeneden geçmez dedi konuyu kapattı
    " 205 olmaz muayeneden geçmez dedi konuyu kapattı "
    bunu tüvtürk mü dedi, onlara mı sordunuz?
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz de işin bir diğer boyutu .. Belki 1 birim aşağısı olsa sorun olmazdı da 4 birim aşağısı olunca lastik başına 55kg fark yaratıyor.İlgili kişi de kıllık hakkını kullanmak istemiş.
    3 lastikçide olmaz dedi hocam, tüvtürk ü aramadım

Benimde gönlüm falken den yana ama kumho aklımda yokken şimdi ikisi arasında gibiyim?

• Arkadaşlar merhabalar,

1ay önce 2014 model Toyota yaris aldık. Kış lastiği olarak Pirelli takılıydı. Artık yaz lastiğine geçme zamanımız geldi ama Açıkçası araba konusunda çok yeniyiz. Yaz lastiği olarak aracımız için bize ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu arada lastik boyutumuz 185/65/15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniizzz -- 18 Nisan 2018; 22:46:46 >
  • Skoda rapitspaceback 1.6 dizel otomatik 215 45r16 orijinali bu tavsiye hangi marka tavsiye edersiniz 4lastik alcam kampanya vb ne war ne önerirseniz ben istanbuldayjm

• quote:

Orijinalden alıntı: deniizzz

Arkadaşlar merhabalar,

1ay önce 2014 model Toyota yaris aldık. Kış lastiği olarak Pirelli takılıydı. Artık yaz lastiğine geçme zamanımız geldi ama Açıkçası araba konusunda çok yeniyiz. Yaz lastiği olarak aracımız için bize ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eğer aracınız için gerçekten çok kaliteli, hem ıslakta, hem kuruda güvenli, aynı zamanda sessiz ve uzun ömürlü bir lastik istiyorsanız benim tavsiyem Goodyear efficentgrip performance lastikleri ama fiyatları biraz yüksek. Daha uygun fiyat olarak, sessiz ve ıslak hava da "A" etiket değerine sahip lastik olarak da Falken'i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selyon

Skoda rapitspaceback 1.6 dizel otomatik 215 45r16 orijinali bu tavsiye hangi marka tavsiye edersiniz 4lastik alcam kampanya vb ne war ne önerirseniz ben istanbuldayjm
    https://kolayoto.com/kumho-solus-hs51-215-45r16-90v.html

https://kolayoto.com/falken-ze914-215-45r16-86v-142893.html

https://kolayoto.com/petlas-velox-sport-pt741-rf-215-45zr16-90v.html

• quote:

Orijinalden alıntı: deniizzz

Arkadaşlar merhabalar,

hayırlı olsun.
    185/65R15 güzel bir ebat ama
    TÜVTÜRK muayenesinden geçebilecek misiniz?
    soruverin bence.
    orjinal ebatı 175/65R15 olması lazımdı sanki.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim. Ben söylemeden zaten ne tarz bir lastik isteyebileceğimizi tarif etmişsiniz. Goodyear efficentgrip performance bizim de seçeneklerimiz arasında olan bir lastikti, bakalım fiyat araştırmamız nasıl çıkacak?

Falken i de eşime ileticem mutlaka...

Ben evimdeki tost makinemi bile forumu inceleyip almış bir insan olarak DH Forumu kullanıcılarının yorumlarına çok güveniyorum. O yüzden hızlı cevabınız için çok teşekkürler.
    Merhabalar,

Böyle bir durum olabileceğini bilmiyorduk. Araç yeni muayeneden geçmişti. 2019 sonuna kadar muayenesi gözükmüyor. O yüzden hiç aklımıza gelmedi. Bu şekilde bir önceki muayeneyi geçmiş, sıkıntı olur mu ki?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.