Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba;

ziex ze 914 ecorun modeli. 225/45/17 270 tanesi sökme takma balans dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrapsodi

merhaba;

ziex ze 914 ecorun modeli. 225/45/17 270 tanesi sökme takma balans dahil.
    Nereden aldınız acaba bulunduğum ildeki bayi tanesine 260 lira istedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

bu ürün nasıldır ?

https://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-20555r16-91v-eagle-sport-mart-2018-uretim-P189782986
    O lastik için hb yorumlarını okudum birisi 'dikkat ölüm tehlikesi var' yazmış.

Vazgeçtim

• isok kullanıcısına yanıt
    istanbul bostancı sanayi'den aldım, yıllardır alışveriş yaptığım sevdiğim bir esnaftır, o yüzden pazarlık yapıp 3'e 5'e bakmadım.

http://www.bostanciotosanayi.com/?call=Detail&ID=229
  • ender E kullanıcısına yanıt
    http://www.otohaber.com.tr/testmerkezi/2017/08/25/lastik-goodyear-eagle-sport

türkiye için özel olarak yapılmış. yerseniz!

kullanıcılar bir yana lastikçiler bile aman ha diyor adını duyunca öyle bir lastik.
  • veilben kullanıcısına yanıt
    205 55 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Sitede kupon satış bölümünde arkadaşlardan aldım taktırmak bana ait

• karar veremedim bir türlü

Hankook Ventus Prime 3 K125 bu lastiği kullananlar var mı yorum alabilir miyim çok övülmüş. 195 65 15
  • quote:

Orijinalden alıntı: m184

karar veremedim bir türlü

Hankook Ventus Prime 3 K125 bu lastiği kullananlar var mı yorum alabilir miyim çok övülmüş. 195 65 15
    hangisi hoşuna gidiyosa onu al hemşerim ba kkeyfine
  • 2 hafta önce hankook vp3 205-55-16 aldım. kısa dönem için değerlendirmem yol tutuş ve frenleme ıslak zeminde çok iyi, kuru zeminde yol tutuş iyi fren orta gibi tam emin olamadım bu konuda. ses baya alıyor içeriye o konuda kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: ssrorschach

2 hafta önce hankook vp3 205-55-16 aldım. kısa dönem için değerlendirmem yol tutuş ve frenleme ıslak zeminde çok iyi, kuru zeminde yol tutuş iyi fren orta gibi tam emin olamadım bu konuda. ses baya alıyor içeriye o konuda kötü
    PETLAS AL HEMEŞRİM
  • Birşey danışmak istiyorum. Araç lastiği değiştirirken, yük ve hız endeksi daha yüksek lastik almak ( örn. Normalde 94 V - Yeni alınan 98Y) aracı bariz şekilde hantallaştırır mı? Yani yavaşlatır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dada21

Honkook ventus prime 3 91v olanından aldım bugün n11den ben de mk6 jetta aracım için. 250 tl tanesi. 88 tl kuponla 922 tlye mal oldu.
    Ben de aldım bundan bakalım nasıl çıkacak (94v 225/45/17 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 16 Nisan 2018; 12:33:14 >
  • 2013 fiorino combi emotion için (hususi kullanıyorum ticari yük taşıma vs yok)

yazlık lastik arayışındayım, orjinal ölçüleri 195 r55 16 87h ve ara ölçü olduğu için fiyatlar yüksek bende 205 r55 16 almayı düşünüyorum, forumdan yorum ve tavsiyelerden edindiğim bilgilerle aklımda olanlar;

-Hankook k125

-falken ze914

ve ekonomik diye:

-petlas pt515 var eleyebildiğim, 205 55 16 ölçülerinde sizin tavsiyeniz hangisi yada başka marka model var mı?

birde istanbul anadoluda satıcı tavsiye ederseniz çok sevinirim, saygılar iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrgkdmr -- 18 Nisan 2018; 3:11:12 >
  • srdrgkdmr kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam. Şuan Pirelli’nin opette yakıt kampanyası var.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

• srdrgkdmr kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

falken tavsiye ederim, hankook da olabilir, ikisini karşılaştırın bence.

uzun yıllardır alışveriş yaptığım bir esnaf var bostancı oto sanayide isterseniz onu arayıp fiyat alın uygun gelirse taktırırsınız. genel olarak piyasanın altında fiyat verir temiz iş yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrgkdmr

2013 fiorino combi emotion için (hususi kullanıyorum ticari yük taşıma vs yok)

yazlık lastik arayışındayım, orjinal ölçüleri 195 r55 16 87h ve ara ölçü olduğu için fiyatlar yüksek bende 205 r55 16 almayı düşünüyorum, forumdan yorum ve tavsiyelerden edindiğim bilgilerle aklımda olanlar;

-Hankook k125

-falken ze914

ve ekonomik diye:

-petlas pt515 var eleyebildiğim, 205 55 16 ölçülerinde sizin tavsiyeniz hangisi yada başka marka model var mı?

birde istanbul anadoluda satıcı tavsiye ederseniz çok sevinirim, saygılar iyi forumlar.
    205/55 ile TÜVTÜRK muayenesinden geçebilecek misiniz?
    soruverin bence
  • Kampanyalı olarak nereden alınıyor hocam link varmı size zahmet?

• darkrapsodi D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam size zahmet olmazsa tel no verirseniz bi sorayım biyerden fiyat aldım daha doğrusu bi sitede sökmetakma dahil adet 200tl yazıyor konum olarak da bana yakın Ümraniye deyim orayla kıyaslarım

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.