Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet memnun kalmadım.
  • Punto için 185-/65 r15 yazlık lastik almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz ?
  • 185/60/14 Vw polo aracıma yazlık lastik bakıyorum ne tavsiye edersiniz? İlk defa lastik alacağım Lassa greenways düşünüyorum ortalama 800 civarına denk geliyor fiyatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne açıdan memnun kalmadınız acaba detay verirseniz forum için iyi olur.

• Bridgstone potenza dan michelin geçmeye değer mi ? Pilot sport 4S modeli kullanan varsa artıları ve eksilerini bilmek isterim. Benim ebatimda 4S bulamadım sanırım pilot sport 4 mevcut sadece

245/45/18

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka olarak değilde, model olarak yermek veya tavsiye etmek lazım.

Her markanın vasat ürünleri olabiliyor.

Michelin genel olarak iyi ama hakkını veremeyen modelleri de oldu.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Lassa green

Yeğenim kullandı, 175/65R14

Genel olarak memnundu, yakıt ve sessizlik olarak.

Küçük sınıf lastiğidir. Çok bişey beklememek lazım, yol tutuş ve frenleme açılarından.

Ama yaklaşık fiyatlarda bridgestone 001 tercih etmek daha iyi olur.

Hankook vp3 de iyidir.

www.hepsiburada.com
    Bridgestone 195/65 R15 91V Turanza T001 Oto Lastik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bridgestone-195-65-r15-91v-turanza-t001-oto-lastik-p-OTLST618132

www.hepsiburada.com
    Hankook 195/65R15 91H Ventus Prime3 K125 - Oto Lastik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hankook-195-65r15-91h-ventus-prime3-k125-oto-lastik-p-OTLSTHNK1020145

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    Hankook, kumho, Lassa, Falken, vs

orta sınıf , güvenlik sorunu olmayan nisbeten uygun lastiklerdir.

Bu ebatta %20 daha verip premium markalara yönelmek daha mantıklı olur.

Continental, michelin, pirelli, goodyear, bridgestone,

,

https://lastikjantburada.com/index.php?id_product=3214&controller=product&gclid=EAIaIQobChMIjdyS-rb52gIVRLTtCh2WsATGEAQYAyABEgJhUPD_BwE

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Bridgstone potenza dan michelin geçmeye değer mi ? Pilot sport 4S modeli kullanan varsa artıları ve eksilerini bilmek isterim. Benim ebatimda 4S bulamadım sanırım pilot sport 4 mevcut sadece

245/45/18
    Bridgestone potenza nasıl bir yorumda bulunabilirsin bu lastik hakkında ? Michelin primary serisini kullanıyorum Bridgestone ye geçmeye karar verdim ve yorumlarını merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Hankook, kumho, Lassa, Falken, vs

orta sınıf , güvenlik sorunu olmayan nisbeten uygun lastiklerdir.

Bu ebatta %20 daha verip premium markalara yönelmek daha mantıklı olur.

Continental, michelin, pirelli, goodyear, bridgestone,

,

https://lastikjantburada.com/index.php?id_product=3214&controller=product&gclid=EAIaIQobChMIjdyS-rb52gIVRLTtCh2WsATGEAQYAyABEgJhUPD_BwE
    Çok teşekkür ederim, orta sınıf düşünüyorum, işimi görsün yeterli benim için tercihimi Lassa'dan yana kullanacağım standart kullanıcıyım. Lassa Greenways etiket değerleri, fiyat, yerli olması vb şeylerle bakalm insallah memnun kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

Bridgestone potenza nasıl bir yorumda bulunabilirsin bu lastik hakkında ? Michelin primary serisini kullanıyorum Bridgestone ye geçmeye karar verdim ve yorumlarını merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam potenzadan memnunum aslında orta sertlikte bir lastik benim 45 yanak olmasına rağmen , ıslak yol tutuşu inanılmaz iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Hocam potenzadan memnunum aslında orta sertlikte bir lastik benim 45 yanak olmasına rağmen , ıslak yol tutuşu inanılmaz iyi

Alıntıları Göster
    225/45/17 bayi fiyatından Bridgestone turanza markaya 400 tl adet fiyatı aldım. Bugüne kadar continental ve Michelin kullandım fakat continental ile balon sorunu yaşadım sıfır lastiğe 1 hafta içerisinde birazda sorunlar yaşayınca pek sıcak bakmıyorum. Michelin ve Bridgestone arasında kaldım açıkcası. İkiside ortalama zaten o rakamlar içerisindedir diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrec6

225/45/17 bayi fiyatından Bridgestone turanza markaya 400 tl adet fiyatı aldım. Bugüne kadar continental ve Michelin kullandım fakat continental ile balon sorunu yaşadım sıfır lastiğe 1 hafta içerisinde birazda sorunlar yaşayınca pek sıcak bakmıyorum. Michelin ve Bridgestone arasında kaldım açıkcası. İkiside ortalama zaten o rakamlar içerisindedir diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Turanza fiyatları potenzaya göre daha düşük hocam evet bende pilot sport 4 e geçmeyi düşünüyorum fiyatlar 830 dan başlıyor tanesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Ne açıdan memnun kalmadınız acaba detay verirseniz forum için iyi olur.
    Bana göre çok sert bi lastik aracın esnemeini geçiştirdi , ıslak zemin perormansını da beğenmedim

• quote:

bu ebatta lastikler 850-950 tl.
    hazirana kadar beklemişken, bu yazı çıkaramaz mı lastikleriniz.
    kışlık lastiğiniz de varsa,
    yeni yazlıkları, gelecek sene, nisan ayında alabilirsiniz.

https://www.lastikcim.com.tr/pirelli-p-zero-pz4-225-45r19-96y-xl/

https://www.lastikcim.com.tr/michelin-pilot-sport-4s-225-45zr19-96y-xl/

https://www.lastikcim.com.tr/michelin-pilot-sport-4-225-45zr19-96w-xl/#
    Lastiklerin 4. yılı ve yaklaşık 40-45 bin arasında yol yaptılar. Bu yaz idare ederim diye düşünüyordum, çoğunlukla Ankara'da şehir içi eşim kullanıyor, nadiren de beraber uzun yolumuz oluyor. Geçenlerde yağışla birlikte aracın kaydığını söyleyince, sertleştiklerini düşünüyorum ve o yüzden değiştirmek istedim.
    Şuan değiştirecek olursam bulduğum lastikler Continental Contisport ve Pirelli Scorpion verde. Pirelliyi sormadım belki onu da bulabilirim bayilerde. Hangisini tercih edeceğime net karar veremedim.
    Daha küçük boyutlarda Conti'den Michelin primacy 3'e geçiş yapmıştım. O dönem Michelin'den çok memnun kalmıştım, PS4'te aynı kalite olacağını düşünerek önceliği Michelin'e verdim.

• quote:

SON 5 bin km goodyear f1 kullanıyorsunuz,
    Michelin primacy 4
    NE ZAMAN KULLANDINIZ
    şirket araçlarımıza nisan başında michelin primacy 4 takıldı. bizden uzak allaha yakın olası bir lastik türü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duggac -- 10 Mayıs 2018; 9:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

diğerlerini bilmem de goodyearın en pahalı lastiklerinden biriyle (450 den başlıyor) michelin in en ucuz lastiğini karşılaştırman garip olmuş

Alıntıları Göster
    ben karşılaştırma yapmadım kullanımlara göre yazdım. michelin ps4 çok iyi bir lastik ama primacy serisi bir o kadar kötü parasını haketmiyor. asym3 225 45 ebatlarında bayileri tek tek arayıp sökme takma dahil 370'e kadar bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Bana göre çok sert bi lastik aracın esnemeini geçiştirdi , ıslak zemin perormansını da beğenmedim

Alıntıları Göster
    Falken mi sert lastik??? Falken kullandığına emin misin Hocam? Falken aksine en yumuşak lastiklerden biridir? O çok övdüğünüz Michellin lastiği, 185 60 15 ölçülerinde, bedava verseler arabama takmam, Falkeni tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Falken mi sert lastik??? Falken kullandığına emin misin Hocam? Falken aksine en yumuşak lastiklerden biridir? O çok övdüğünüz Michellin lastiği, 185 60 15 ölçülerinde, bedava verseler arabama takmam, Falkeni tercih ederim.

Alıntıları Göster
    evet bana sert geldi, zaten forumda geçmişte sert olduğunu beyan eden başka arkadaşlarda olmuş geçmişte ben tek değilim yani bu konuda
    o sizin tercihiniz michelin diyoruz da her serisi de alınır anlamına gelmez
    cross climate kullandım çok memnun kaldım

• cherqes kullanıcısına yanıt
    4 YIL VE 40-45 BİN KM fena değil aslında.
    bu yazı rahat çıkarır. ucuz değil ki .
    .
    ekim de kışlıkları taktırırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.