Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Conti premium 5 aldım 2sene önce. Lastik ısınınca iyi lakin şehir içinde aşırı güvensiz geliyor artık. Yoksa uzun yolda memnunum ama dediğim gibi şehir içinde hele kışlıklardan sonra geçince 2 kere kaza atlattım geçen ay :D Onun yerine keşke başa bir şey alsaymışım diyorum. Bu arada kullandığım ebat 195 65 15. Belki daha geniş ebatlarda daha mı iyidir bilemiyeceğim ama önceden eco 3 kullandım o bile daha iyiydi.

CP5 'de sevmediğim diğer şey ise yanal salınımlar. ARtık nasıl tabir edilir bilmiyorum ama ani şerit değiştirmelerde araba stabil hareket etmiyor. ESP falan yoksa araçta ve tecrübesiz bir şoförse engelden kaçarken arabayı rahatça savurabilirler. Yanakları çok yumuşak sanırım.

Bilemiyorum yani severek kullandığım iyiki aldım bu lastiği diyemedim bir türlü. Standart bir lastik, premiumluk falan yok yani :D
    Aynen size katılıyorum, Continental CP5 ler, beş para etmez lastikdir, "Millet ezbere alıyor" dediğim zaman bana itiraz ediyorlardı. Ona vereceğiniz paraya gidin Goodyear Efficentgrip Performance alın, inanın, Continentala 5 çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Conti premium 5 aldım 2sene önce. Lastik ısınınca iyi lakin şehir içinde aşırı güvensiz geliyor artık. Yoksa uzun yolda memnunum ama dediğim gibi şehir içinde hele kışlıklardan sonra geçince 2 kere kaza atlattım geçen ay :D Onun yerine keşke başa bir şey alsaymışım diyorum. Bu arada kullandığım ebat 195 65 15. Belki daha geniş ebatlarda daha mı iyidir bilemiyeceğim ama önceden eco 3 kullandım o bile daha iyiydi.

CP5 'de sevmediğim diğer şey ise yanal salınımlar. ARtık nasıl tabir edilir bilmiyorum ama ani şerit değiştirmelerde araba stabil hareket etmiyor. ESP falan yoksa araçta ve tecrübesiz bir şoförse engelden kaçarken arabayı rahatça savurabilirler. Yanakları çok yumuşak sanırım.

Bilemiyorum yani severek kullandığım iyiki aldım bu lastiği diyemedim bir türlü. Standart bir lastik, premiumluk falan yok yani :D
    205/55 R16 91V serisi ile aynı tecrübelere sahibiz continental hakkında. Beni ve eşimide birer defa zor duruma soktu bu lastik. Yanakları yumuşak ama ses seviyesi yüksek. Bir daha continental çok zor.

Hele ki Türkiye'yi haritadan sildiler ya. Orada tamamen kaybettiler.

• Hocam merhaba, süpürgeyi bırakmış lastik işine girmişsin:)
    2016 yeni kasa Kia Cerato aracım var. Kışın kışlık lamıştım, petlas, şimdi de orjinal lastikleri zayıf olduğu için (Nexen marka) yeni yazlık lastik almak istiyorum. Ölçü 205 55 16. Samsunda kullanacağım. Maksimum 1000-1100 civarına ne almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Hocam merhaba, süpürgeyi bırakmış lastik işine girmişsin:)
    2016 yeni kasa Kia Cerato aracım var. Kışın kışlık lamıştım, petlas, şimdi de orjinal lastikleri zayıf olduğu için (Nexen marka) yeni yazlık lastik almak istiyorum. Ölçü 205 55 16. Samsunda kullanacağım. Maksimum 1000-1100 civarına ne almalıyım?
    2 yılda 50-60 bin km yazın yapılmadıysa,
    bu yazı da çıkarabilir belki.
    gelecek nisanda, nokian eline2 veya michelin primacy4 alabilirsiniz.
    ben bunları öneririm.
    www.hepsiburada.com
    Nokian 205/55 R16 94W XL eLine 2 Yaz Lastiği (Üretim Yılı: Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nokian-205-55-r16-94w-xl-eline-2-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-HBV000004V4DE?magaza=Hepsiburada

bütçeyi aşamam diyorsan ,

goodyear ( 4 kanallı) performance, pirelli p7 ,
    tercih edilebilir.

https://www.lastikcim.com.tr/pirelli-cinturato-p7-205-55r16-91v/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 22 Mayıs 2018; 14:34:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

2 yılda 50-60 bin km yazın yapılmadıysa,
    bu yazı da çıkarabilir belki.
    gelecek nisanda, nokian eline2 veya michelin primacy4 alabilirsiniz.
    ben bunları öneririm.
    https://www.hepsiburada.com/nokian-205-55-r16-94w-xl-eline-2-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-HBV000004V4DE?magaza=Hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/michelin-205-55-r16-91v-primacy-4-yazlik-oto-lastik-uretim-tarihi-2018-p-HBV00000B9VRZ?magaza=Y%C4%B1lkarlas%20Otomotiv&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto-hero-sku.pla&gclid=EAIaIQobChMIyJq3rZeZ2wIVQbTtCh3SZAQYEAQYAiABEgJaQvD_BwE

bütçeyi aşamam diyorsan ,

goodyear ( 4 kanallı) performance, pirelli p7 ,
    tercih edilebilir.

https://www.hepsiburada.com/goodyear-205-55r16-91v-fp-efficientgrip-performance-oto-lastik-orijinal-4-kanalli-desen-uretim-yili-2019-p-OTLXGOOD-528503?magaza=Hepsiburada

https://www.lastikcim.com.tr/pirelli-cinturato-p7-205-55r16-91v/

Alıntıları Göster
    Lastikçim bu yazı çıkarmaz, tatile yola gidince sıkıntı yaşayabilirsin, değişsen iyi olur dedi.
    primacy 4 n11 de 299 lira çek kart puanı felan biraz daha düşer alayım mı?
    Nokian da 320 civarı? zorlanmalı mı?

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    İKİSİ DE KALİTELİ, tercih sizin.
    nokian az yakar, sessizdir, ama dişleri tez gider.
    michelin biraz daha seslidir, uzun km yapar.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam
  • fiesta aracım için epeydir araştırıyorum. burayıda takip ediyorum ama kararsız kaldım. Bayram öncesi mutlaka değişmem gerekecek. 15-20000 km/yıl yapıyorum. ebatlar 175/65/r14
    Sakarya'da yaşadığım için nokian weatherproof düşünüyordum ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı, yine yaz lastiğinde karar kılacağım gibi...
    genelde tavsiye edilen eline2 ve primacy 4 bizim ebatta yok bildiğim kadarıyla.
    nokian iline nasıldır tam anlayamadım, falken veya Bridgestone Ecopia EP150 arasında kaldım, yada bunların dışında ne önerirsiniz?
    teşekkürler...
  • fiesta aracım için ben de arayıştayım. Yerel bayi 4 tane Goodyear Efficient Grip için nakit 800 liradan veririm dedi. Üretim haftasını sormayı unuttum. Kredi kartı ile 960 demişti sanırım.

Aracımda şu an Conti Premium Contact 5 195 50 R15 lastikler mevcut. Ön lastikler çok kötü durumda. Acil değişmeli. Arka lastikler idare eder gibi ancak dövizdeki kur artışları lastik fiyatlarına da yansırsa bu fiyatları bir daha bulamam gibi geliyor.
  • Lassa Greenways 185/65/r15 yaz lastiği tane fiyatı 190-TL 4 adet 760-TL , sökme takma balans vs. dahil sizce nasıl fiyat ? Başka lastik tavsiyeniz var mı ?
  • quote:

İKİSİ DE KALİTELİ, tercih sizin.
    nokian az yakar, sessizdir, ama dişleri tez gider.
    michelin biraz daha seslidir, uzun km yapar.
    Neye göre daha seslidir dediniz acaba p4 için?
  • Equal- E kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta 195/65/15 Hankook ventus prime 3 lastikleri 195 TL/ Adet / 6 taksit olarak aldım. Üzerine zam gelecek dedi bayi ama ilgilenirseniz bi bakın.
  • Nokian Line SUV 215/65 R16 102H XL Yaz Lastiği 2018

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

GOODYEAR 215/65 R16 98H EFFICIENTGRIP SUV 4X4 YAZ LASTİK 2017

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

Hyundai tucson araç için ikisi de aynı fiyat, hangisini almalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 23 Mayıs 2018; 10:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andios

Neye göre daha seslidir dediniz acaba p4 için?

Alıntıları Göster
    KULLANICI YORUMLARINA İSTİNADEN,
    ikiside 68 db.
    İkiside yeni lastik, kullanıcısı çok az.
    bir primacy4 kullanıcısı; beklediğini bulamadığını yazmıştı,
    1-2 nokian eline2 kullanıcısı da , fevkalade memnun ve sessiz olduğunu yazmıştı.
    tek fark olarak KAVRAMADA A etiketli olan nokian eline2 için kendi sitesinde ;
    "Kavrama: Bu lastik sayesinde ıslak yolda araç hakimiyeti iyidir;
    lastik ıslak zeminde frenleme konusunda A notunu almıştır.
    Suyun lastik sırtından tahliye edilmesini kolaylaştıran
    Nokian Coanda teknolojisi sayesinde su hızlı bir şekilde tahliye edilir."
    yazıyor.
    belki bu nedenle bir miktar daha sessiz hissettirmiş olabilir.
    205/55r16 için 300-320 tl fiyatlarıyla , bence ikiside fiyat-performans ürünü.
    ikiside kaliteli.
    lastik başına 50-60 liradan kaçmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 23 Mayıs 2018; 11:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

fiesta aracım için ben de arayıştayım. Yerel bayi 4 tane Goodyear Efficient Grip için nakit 800 liradan veririm dedi. Üretim haftasını sormayı unuttum. Kredi kartı ile 960 demişti sanırım.

Aracımda şu an Conti Premium Contact 5 195 50 R15 lastikler mevcut. Ön lastikler çok kötü durumda. Acil değişmeli. Arka lastikler idare eder gibi ancak dövizdeki kur artışları lastik fiyatlarına da yansırsa bu fiyatları bir daha bulamam gibi geliyor.
    bu bütçede Falken ze914 ve hankook vp3 de var ama
    bahsettiğiniz goodyear performance ; 4 kanallı ise hiç kaçırma hemen taktır.
    lakin %20 kredi kartına fark, çok çok fazla.
    o lastikcinin kredi kartını kullansak, 950 tl çektirip, eline değil 800 tl, 850 tl nakit versek kabul edermiki

https://www.goodyear.eu/tr_tr/consumer/tires/efficientgrip_performance/195-50-15-82-V-5452000738363.html

https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-efficientgrip-performance-fp-195-50r15-82v/

• quote:

KULLANICI YORUMLARINA İSTİNADEN,
    ikiside 68 db.
    İkiside yeni lastik, kullanıcısı çok az.
    bir primacy4 kullanıcısı; beklediğini bulamadığını yazmıştı,
    1-2 nokian eline2 kullanıcısı da , fevkalade memnun ve sessiz olduğunu yazmıştı.
    tek fark olarak KAVRAMADA A etiketli olan nokian eline2 için kendi sitesinde ;
    "Kavrama: Bu lastik sayesinde ıslak yolda araç hakimiyeti iyidir;
    lastik ıslak zeminde frenleme konusunda A notunu almıştır.
    Suyun lastik sırtından tahliye edilmesini kolaylaştıran
    Nokian Coanda teknolojisi sayesinde su hızlı bir şekilde tahliye edilir."
    yazıyor.
    belki bu nedenle bir miktar daha sessiz hissettirmiş olabilir.
    205/55r16 için 300-320 tl fiyatlarıyla , bence ikiside fiyat-performans ürünü.
    ikiside kaliteli.
    lastik başına 50-60 liradan kaçmamak lazım.

Alıntıları Göster
    Kullanıcı yorumlar önemli tabi ancak herkes kendi aracına ve kendi kulağının algıladığınca yorum yapabilir. Bunlarıda test edilmiş birer veri gibi sunmamak gerekir. Alıntı olarak bilgi paylaşımı elbette ayrı birşey.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim güzel fiyatmış hakkaten , fakat 185/65/r15 benim lastiklerin boyutları doğal olarak uymuyor.Zaten bugün Lassa Greenways aldım.
  • Bende bugün Lassa drives aldım.

Tanesi 212 lira Hepsiburada üzerinden satın aldım.

Umarım iyi bir lastiktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

Nokian Line SUV 215/65 R16 102H XL Yaz Lastiği 2018

GOODYEAR 215/65 R16 98H EFFICIENTGRIP SUV 4X4 YAZ LASTİK 2017

Hyundai tucson araç için ikisi de aynı fiyat, hangisini almalı?
    Hocam çok affedersiniz de buda soru mu? Her şeyi boşverin, şu etiket değerleri bile size bir fikir veriyor olmalı. GoodyearEFG serisini Nokian Line serisi ile mukayese etmek, Goodyeara hakarettir.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.