Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bridgestone 195/65R15 EP150 yi nasıl bilirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Geçen Cumartesi Cruze aracıma Falken Ziex 914 Ecorun modelini taktırdım, 215 x 50 x 17 ebatında, tanesi 280TL. Aynı ebatta Michelin, Conti falan 500'ün üzerinde.

İlk izlenimlerim çok çok iyi. Fiyattan ötürü beklentim biraz düşüktü ama lastik beklediğimin çok üstünde çıktı. İlk dikkatimi çeken şey lastiğin sessizliği oldu, gerçekten çok sessiz bir lastik. Gece Antalya-Kemer arası virajlı yollara test sürüşüne çıktım. Virajlarda falan baya zorladım lastikleri, en ufak bir kayma, çizgisinden sapma olmadı.

Falkeni şiddetle tavsiye ederim. 17" ve üzeri ebtalarda fiyatlar çok yüksek, Falken resmen kurtarıcı oldu bana.
    Hocam ben de düşünüyorum, önerir misiniz? Aracım vitara 4s..

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Bende aracı bira yükseltmek için 215 50 r17 alacaktım, sonra vageçtim üzerindeki lastiğin aynı ölçüsünü (205 50 r17) normal dükkana sipariş verdim, Cumartesi gelecek inşallah.
  • Ön 245/45/18, arka 275/40/18. Araç bmw 525xd. Rft almayı düşünüyorum. Herhangi bir beklentim yok, sadece f/p lastşk önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot 508 aracımın lastik ölçüleri 235 45 18.

bu ölçülerde fiyatlar malum. iki adet lastik var aklımda,

petlas pt741 - 390 tl

lassa driveways - 490 tl

her iki lastik de XL ve bu sebeple konfor düşük.. bu lastikleri benzer ölçülerde kullanan varsa yorumlarına ihtiyacım var. bu ölçülerde yumuşak lastik bulmak zor ama varsa farklı önerilere de açığım..

EDIT: az önce gittigidiyordan %5 indirim ve 75 tl puanla lassa driweways aldım, 1730 tl ye mal oldu.. makul fiyata aldığımı düşünüyorum, lastikleri kullanınca yorumlarımı aktarıcam. her halukarda üzerindeki 5 senelik michelin p3 ten daha iyi hissettireceği kesin gerçi..

EDIT 2: lastik bugün ulaştı, taktırdım.. ses konusunda 5 senelik michelin ile aynı maalesef ama onun dışında gayet beğendim.. ne sert ne yumuşak, orta ayar bi sertliği var.. 60 km hızla su birikintili bi viraja girdim, gayet temiz devam etti.. kısa bi kullanım izlenimi bu.. umarım fikir verir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odzi -- 1 Haziran 2018; 16:44:45 >

• bende fiesta aracım için FALKEN 175/65R14 TL 82T SINCERA SN832 ECORUN lastikte karar kıldım. 160 TL fiyat aldım 2-3 güne taktıracağım, inşallah memnun kalırım.
    Bu ebat için çoğu tavsiye edilen model yok, bundanda epey memnun olan var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Hocam ben de düşünüyorum, önerir misiniz? Aracım vitara 4s..

Alıntıları Göster
    Tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım Falken'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım Falken'den.

Alıntıları Göster
    Aldım ve taktırdım hocam sağol.. 215/60/17 taktırdım, ancak aracı daha almadım, plaka vs.. bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 5 Haziran 2018; 12:52:41 >
  • polo için kullanmak üzere,

205-45 r16 turanza t001 kullanan var mı?
  • 1 ay önce kolayotodan 4 adet petlas 175-70-13 lastik aldım. Lastikleri taktırdıktan sonra araba sağa çekmeye başladı. Rot balansçıya gittim ayarları tam lastiklerde sorun vardır dedi. Bu sefer sol öne taktık,araba sola çekmeye başladı. Lastiğin yanağına elimi gezdiriyorum ufak bir kısmında içi doğru çökük yer var bundan dolayı yapıyor herhalde. Neyse siteyi aradım petlas bayisine gidin dedi,petlas bayisi de biz ancak fabrikaya göndeririz dedi. Bende bayram önü diye uğraşmak istemedim. Sorunlu lastiği arkaya taktırdım,çekme olayı bitti.

Demem o ki daha perlas almam. Ayrıca lastikleri bana gönderen kolayoto neden incelemeden gönderir onu da anlamadım.

Bu olayın benim başıma gelmesi başkasının da başına geleceği anlamını çıkarmaz ama kesinlikle petlas almam bir daha..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun,

benim lastikçim bu sene petlas satmayı bu sebepten bıraktığını söylemişti, umarım sorununuz çözülür ancak genelde fabrikadan kullanıcı hatası diyip geri yolladıklarını söylüyorlar.

her marka lastikte sorun çıkabilir ama bin tane satarsın bir tanesinde çıkar petlasta çok fazla çıkıyor, bir takım lastikte dört tane lastik var zaten nasıl iki tanesi birden hatalı olabiliyor anlamıyorum son bir senedir oluyor böyle ondan önce böyle değildi demişti lastikçi.

belli ki kalite kontrole dikkat etmiyorlar ya da üretim süreçlerinde bir sorun var.
  • Bugün Falken Ziex 914 Ecorun 205/50 r17 93W lastiklerimi taktırdım. Önceki lastikler 2012 üretimi Conti SC5 ti. Falkenler ilk izlenim çok sert hamurlu gibi geldi. Çok kısa mesafe yaptım, bakalım yarın otobana çıkınca belli olacak.
  • Ford Fiestam için lastik arayışı içerisindeyim.İstanbulda yaşıyorum.Aşağıdaki lastikler arasında kararsız kaldım.Ama başka önerilerede açığım.İlk defa lastik alıyorum burayı okuyunca kafam karıştı
    www.hepsiburada.com
    Goodyear 175/65 R14 82H Eagle Sport Oto Lastik (Üretim Yılı: Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/goodyear-175-65-r14-82h-eagle-sport-oto-lastik-uretim-yili-2019-p-OTLXGOOD-531934

www.hepsiburada.com
    Petlas 175/65 R14 82H Imperıum PT515 Oto Lastik (Üretim Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/petlas-175-65-r14-82h-imperium-pt515-oto-lastik-uretim-tarihi-2019-p-OTOZSU21380

www.hepsiburada.com
    Lassa 175/65R14 82H GreenWays Oto Lastik (Üretim Yılı: 2018) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lassa-175-65r14-82h-greenways-oto-lastik-uretim-yili-2018-p-OTLSTLAS214510

www.hepsiburada.com
    Nokian 175/65 R14 82T iLine Yaz Lastiği (Üretim Yılı: 2020) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nokian-175-65-r14-82t-iline-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-OTKMT429707

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgonul -- 7 Haziran 2018; 13:54:59 >

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    O içe bombeli olan yerler çok çok bariz değil ise lastiğin birleşim noktasıdır.

Çekme sorunu lastiğin imalatından kaynaklıdır muhtemelen. Şimdilik sorun yoksa kullanın ama uğraşırım derseniz yazılı olarak sitesine mail atip durumu bildirin. Tek lastiği bayiye bıraktığınızda yerine takacak lastiğinizin olması gerekli haberiniz olsun.
  • akgonul kullanıcısına yanıt
    ADAC testlerine göre bu yılın 175 65 14 ebatlarınada en iyi lastiği falken gözüküyor.Alta test linkini ve hepsi burada linkini atıyorum.

https://www.hepsiburada.com/falken-175-65-r14-82t-sincera-sn832-ecorun-oto-lastik-uretim-yili-2019-pm-HB000004XKY0

• akgonul kullanıcısına yanıt
    https://www.artvinticaret.com/Toyo-17565R14-82T-TL-Ne03,PR-81219.html

Size yukaridaki urunu onerecektim.

15 gun once annemin aracina 142tl den taktirmistim.Yerlerinde sokme takma balans ayarini ucretsiz yaptilar.Iyi urun olarak adlandirabilirim.2018 uretimiydi ancak bu gun fiyati artmis.
    Uygun fiyatli urun istiyorsaniz gidip barum brillantis 2 yi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 7 Haziran 2018; 14:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool82

n11 daha ucuzmuş

https://urun.n11.com/oto-lastik/falken-17565r14-82t-sincera-sn832-ecorun-2018-uretim-yaz-P252332888?gclid=EAIaIQobChMI3r21oLjB2wIVVoXVCh0qswddEAQYAiABEgLN1vD_BwE&gclsrc=aw.ds

Alıntıları Göster
    Falken alıcam sanırım.Yakıt tüketiminde C olarak gözüküyor.Değerler ne kadar gerçeği yansıtıyor sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

bende fiesta aracım için FALKEN 175/65R14 TL 82T SINCERA SN832 ECORUN lastikte karar kıldım. 160 TL fiyat aldım 2-3 güne taktıracağım, inşallah memnun kalırım.
    Bu ebat için çoğu tavsiye edilen model yok, bundanda epey memnun olan var...
    Hocam memnun musunuz lastiklerden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgonul

Falken alıcam sanırım.Yakıt tüketiminde C olarak gözüküyor.Değerler ne kadar gerçeği yansıtıyor sizce ?

Alıntıları Göster
    20bin km oldu sanırım.güzel lastiktir. değerler tam gerçek.yol tutuşu iyi bir lastik. testlerde de iyi puanlar aldı. 1 yıl önce 140 a almıştım şimdi baktım 190 tl olmuş. yayında ve yapımda emeği geçen bütün herkese sevgilerimi sunuyorum. ekonomimiz berbat.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.