Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin belirttiğiniz markalar ilk 2 sıra değişmiyor yıllardır.Bu liste zannedersem sektörel büyüklük anlamında.

Kalite olarak markaları ayrı değerlendirmek lazım. 4x4, kamyon,otobüs vs. lastikleri ve ayrıca ebat olarak en iyi kaliteyi en uygun fiyata veren firma kalitelidir benim gözümde.Lastiğin ömrünüde düşünürsek bu konuda Mid-Range markalar biraz daha mantıklı oluyor.

https://www.tyrepress.com/wp-content/uploads/2018/08/Top-Tyre-Manufacturers-2018-1.pdf
  • Merhaba dört adet lastik alcam ama hiç bilgim yok araç alfa Romeo mito lastik ölçüleri 225 47 r17 tavsiyeniz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Merhaba dört adet lastik alcam ama hiç bilgim yok araç alfa Romeo mito lastik ölçüleri 225 47 r17 tavsiyeniz varmı

(Üretim yılını sormak lazım)

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 4 Ocak 2019; 15:38:10 >

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam lastik de yazani yazdım2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ
  • FIRST kullanıcısına yanıt
    Bunlar fabrikasyon lastikleri olmayabilir.

Ama önemli değil,

225 tabanla lastiğin çapı 9 mm artmış oluyor, bu da sorun değil.

.

www.hepsiburada.com
    Michelin 225/45 R17 91W Primacy 4 Oto Lastik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/michelin-225-45-r17-91w-primacy-4-oto-lastik-p-HBV00000BMGJB?magaza=siyahhalka

www.hepsiburada.com
    Nokian 225/45 ZR17 94Y XL zLine. Yaz Lastiği (Üretim Yılı: Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nokian-225-45-zr17-94y-xl-zline-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-OTKMT428507?magaza=AKTAŞ
    OTO LASTİK A.Ş.

• 205R16 lastik önerisi alabilirmiyim?

Çok yol yapmayacak ve en önemlisi sağlam olması 2-3 sene de çatlamasını istemiyorum en az 4-5 yıl gitsin sorunsuz.

Bütçe maks 350 TL
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Kız olsun baldırı düz olsun ucuz olsun.

Bence kendini kanıtlamış markalardan başka bi lastik 5 sene sorunsuz olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinscat

Kız olsun baldırı düz olsun ucuz olsun.

Bence kendini kanıtlamış markalardan başka bi lastik 5 sene sorunsuz olamaz.

Laf sokmak icin mi alintiliyorsunuz ne gecti eline ben bilmiyormuyum? Bu laflari duymayi bos bos konusacak varsa konu disi orada.

350 400 tl zaten sinir degerler f1 lastigi istemiyoruz 700 tl olsun demedik.

Piyasasi zaten 400 tl civari illa bilen anlayan takip eden bilmedigim bir seyi biliyordur diyr destek almak istiyoruz.

Cok biliyorsun ya hb yi ac 350 tl bandinda 100 lerce marka lastik oldugunu gor. Benim bilgim yok bu konuda ve destek istedim.

O yuzden mi energy saver michellin 3 sene olmadan catlak catlak oldu adi marka ya 400 tl den asagi lastigi yok.

Her sey marka olsaydi neyse.. Bide boyle bos yorum icin aciklama yaptiriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 9 Ocak 2019; 21:43:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Zaten bütün konuların uzmanları forumlarda geziyor lastik anketinde çıkan en iyi lastik markası petlas

16 jant 350 tl ye lastik alacaksın 5 sene kullanacaksın 3 senede hiç çatlamayacak git lastikçiye sor adam kahrından çatlar.

2002 den beri günde en az 7 8 saat araba kullanıyorum %99 kendi arabamdı kaç takım lastik eskittim sayma imkanım olmadı aynı zamanda ağır vasıta kullanıyorum.

Aylık 3000 ile 5000 arası yakıt tüketimim var ama 350 tlye öyle bi lastik yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 9 Ocak 2019; 22:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Michelin4

Ve

Goodyear egp

Mantıklı
    en iyisi patlas boşa para verirsin
  • Geçen hafta, Conti premium contact 5 aldım.375 tl.Çok iyi lastikler.205 55 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprmo -- 10 Ocak 2019; 16:35:54 >
  • aprmo kullanıcısına yanıt
    Daha ucuza daha iyisini bence bulamazlar. Keşke 205 16 soran arkadaşı alıntılasaydınız yada özelden yazsaydınız tam ona göre. Ben yazardım ama kızıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Daha ucuza daha iyisini bence bulamazlar. Keşke 205 16 soran arkadaşı alıntılasaydınız yada özelden yazsaydınız tam ona göre. Ben yazardım ama kızıyor
    Araştırmış ise görmüştür.Aynen dediğiniz gibi.tabii bu fiyata her yerde bulunması zor.
  • 2015 hyundai i20 konya merkez

Üzerinde 195 lastikler var, 205 lastik takmak istiyorum.

Balans falan sorun çıkarır mı? Yoksa normak değiştirip devam mı ediyoruz?

Yazlık tavsiyeni hangi model olur?

İzerinde üç senedir energy saverlar var fabrika çıkışı 30.000km

Ek: Primacy 4 alip taz kis kullanmak mi yoksa falken yaz kis ayri alip kullanmak mi? Kisin kullanilinca ozelligini ne oranda yitiriyor yazliklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna4242 -- 12 Ocak 2019; 17:18:17 >
  • Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    Aynı hatayı tekrarlamamak lazım,

Eğer yaz-kış ayrı takımınız olsaydı, mevcut Michelin lastiklerinizi yazdan yaza 5-6 yıl 60-70 bin km kullanabilecektiniz,

Ama yaz lastiklerinizi +8 derecenin altında kullandığınız için 3 yolluk güzelim lastikleriniz mermer gibi olmuştur, ses artmış ve kılcal çatlaklar oluşmuştur. Yinede bir yaz daha kullanılabilir diye tahmin ediyorum, ama şuanda 3 ay için bir kışlık takıma ihtiyacınız var.

Yazlıkta 205 kurtarır , 2020 yılının ilk baharında 205 yazlık takım alırsınız ama şuanda 195 kışlık takım isabetli olur.

Falken Petlas dayton Lassa vs..

https://www.hepsiburada.com/falken-195-55-r16-87h-tl-hs01-kis-lastigi-p-HBV000007W02M?magaza=Özpolat%20Oto%20Lastik

• Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    +8 derecenin altında kuş lastiği kullanılır,

Hava sıcaklıkları +15&20 aralığında seyrettiğinde (genellikle Nisan ayı) yazlık lastiklere geçilir.

Konya için Aralık-Mart döneminde 4 ay hava sıcaklıkları artı 13, artı 15 ile eksi 5, eksi 10 seviyelerini gösteriyor.

Konya’da 4 ay kuş lastiği kullanılması elzemdir, yazlık lastiklerinizinde korunmasını sağlar.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    225x45x17 YAZLIK lastik almak istiyorum. Ses ve fren mesafesi benim için önemli, tanesi 500 tl yi aşmayacak şekilde lastik önerir misiniz?

• Kullanan var mı önerir misiniz? Hem marka hem model olarak soruyorum. 400liraya kadar tavsiye de alabilirim bilenlerden. 205/65/16.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferucci

https://www.hepsiburada.com/dunlop-215-65-r16-98h-sp-sport-fm800-oto-lastik-uretim-yili-2018-p-HBV000004XKLE?magaza=LastikMerkezi&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAiA1ZDiBRAXEiwAIWyNC7x99Efn3Nc8GJ9BzspN8Tg-grYl47yb_L1-FdziP1-fxUxECgUkpxoCq6AQAvD_BwE

Kullanan var mı önerir misiniz? Hem marka hem model olarak soruyorum. 400liraya kadar tavsiye de alabilirim bilenlerden. 205/65/16.
    Yaklaşık bir ay önce aldım. Fiyatına göre olumlu yorumlar olduğu için almıştım. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim. Kesin bir şeyler söylemek zor.

• contınental premıum serısı en ıyı alstıktır uzun omurludur ıslak ve kuru performansı mukemmledır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitezze07 -- 21 Ocak 2019; 19:15:47 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.