Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
196.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Continantal almada ne alırsan al

Çizdikleri haritada Türkiye'yi silen adamların lastikleri batsin
    ne yapsınlar hocam superguc turkıye dıye kırmızıya mı boyasınlar harıtada. Algı operasyonalrı sizide uyutmus anlasılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

225x45x17 YAZLIK lastik almak istiyorum. Ses ve fren mesafesi benim için önemli, tanesi 500 tl yi aşmayacak şekilde lastik önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanri12 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dunlop sp sport270 var su an 6. yilinda aracla birlikte gelmisti. Ses yapiyor ve fren mes. memnun kalmadim pek kullandigim safhada. Bu ondan daha gelişmiş sanırım fiyat/perf acısından fena gelmedi bana da o yüzden almayı düşünüyorum. Teşekkürler yorumunuz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb arkadaşlar tavsiyenizi bekliyorum ins.

www.hepsiburada.com
    Falken 205/55 R16 91V Ziex Ze914 Ecorun (Üretim Yılı: 2018) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/falken-205-55-r16-91v-ziex-ze914-ecorun-uretim-yili-2018-p-HBV000004RQCF

www.hepsiburada.com
    Bridgestone 205/55 R16 91V Turanza T001 Oto Lastik (Üretim Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bridgestone-205-55-r16-91v-turanza-t001-oto-lastik-uretim-yili-2019-pm-otlstbri618111

www.hepsiburada.com
    Nokian 205/55 R16 91V Line. Yaz Lastiği (Üretim Yılı: 2020) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nokian-205-55-r16-91v-line-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-pm-otkmt428317

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=125220405

• gfb.samed kullanıcısına yanıt
    Sizin ilacınız bu

Yeni seri F/P ürünü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de ucuz ama taze lastik alıyorum. 4 yılın sonunda da hemen yenisini alıyorum. Önemli olan lastiğin taze olması.

• Bence kesinlikle yanlış. kaliteli bi lastik 5 sene sonra bile çok iyi performans verirken kalitesiz bi lastik daha yeni olmasına rağmen yere tutunmayabiliyor defalarca başıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 22 Ocak 2019; 8:2:52 >
  • 2 hafta önce aldığım premium contact 5 i hafta sonu yaklaşık 2000 km şehirler arası yolda nihayet test ettim;(amatör kullanıcıyım,30 yıllık sürücüyüm)yer yer çok hafif karla karışık yağmur,çoğunlukla sağnak yağmur altında yol tutuş,frenleme mükemmel diyebilirim.Keza,kuru zeminde aynı.Tek diyebileceğim eksi nokta (Michelin energy saver de kullandığım için karşılaştırabilirim)hafif ses yapıyor.
  • hankook ventus prime 3. 215/60/17

genel puanım 10 üzerinde 7.

3 puanı ıslak zemindeki performansından ve yol tutuşundan kırıyorum. geri kalan puanlar kuru zeminde frenleme, kuru zeminde yol tutuş, yakıt tüketimi, gürültü ve fiyat/performans oranından geliyor.

bir daha alır mıyım? olabilir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitezze07

ne yapsınlar hocam superguc turkıye dıye kırmızıya mı boyasınlar harıtada. Algı operasyonalrı sizide uyutmus anlasılan

Alıntıları Göster
    Yahu haritada küçücük Ege adaları var.koskoca Türkiye YOK.haritada yok.hangi algı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

hankook ventus prime 3. 215/60/17

3 puanı ıslak zemindeki performansından ve yol tutuşundan kırıyorum. geri kalan puanlar kuru zeminde frenleme, kuru zeminde yol tutuş, yakıt tüketimi, gürültü ve fiyat/performans oranından geliyor.

Hankook Ventus Evo2 v12 k120 kodlu lastiği düşünüyorum ben de,kısmetse Şubat sonunda alacağım farklı bir alternatif çıkmazsa.Testleri ve yorumları oldukça iyi. Normalde Japon üretim lastik severim,ama şans vereceğiz bu sportif Güney Kore'liye bakalım.

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Hankook Ventus Evo2 v12 k120 kodlu lastiği düşünüyorum ben de,kısmetse Şubat sonunda alacağım farklı bir alternatif çıkmazsa.Testleri ve yorumları oldukça iyi. Normalde Japon üretim lastik severim,ama şans vereceğiz bu sportif Güney Kore'liye bakalım.

Alıntıları Göster
    evo 2 vp'nin üst modeli diye biliyorum ben. vp'nin eksiklerini kapatmışlardır muhtemelen. hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

https://www.lastikcim.com.tr/michelin-pilot-sport-4-225-45r17-91y/?gclid=EAIaIQobChMIgOjXpqL_3wIVwYSyCh1LhwV0EAQYASABEgK3rvD_BwE

Alıntıları Göster
    Bu lastiğin alternatifleri var mıdır hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Yahu haritada küçücük Ege adaları var.koskoca Türkiye YOK.haritada yok.hangi algı?

Alıntıları Göster
    E tmm iste adalarda bizim ama yunanlar kullaniyo o daha vahim yani dusunceksen onu dert et . adam ennazindan lastik bile yollamis bu ulkeye cok bile. Bak yrn develuasyin olcak o zmn sahin dogan bile cok bubulkede vw bizim neyimize uretim yok bisey yok hayatimiz algi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

hankook ventus prime 3. 215/60/17

Hocam lastik yeni olmasin islak performansi cok iyi puanalr almisti cunku. Lastik 10 bin kmden sonra maksimum performansi vermeye baslar

• nitezze07 N kullanıcısına yanıt
    Lastik nasıl 10 binden sonra performans vermeye başlar bu bilgi nerede geçiyor. Şimdi ben yılda 15 bin km yapıyorum özellikle kışın en fazla 3000 km yapıyorum gittim Aralık ayında kış lastiği aldım 3 kış performans alamazmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePassenger

Lastik nasıl 10 binden sonra performans vermeye başlar bu bilgi nerede geçiyor. Şimdi ben yılda 15 bin km yapıyorum özellikle kışın en fazla 3000 km yapıyorum gittim Aralık ayında kış lastiği aldım 3 kış performans alamazmıyım
    Maksimum performans dedim cope at demedim :D

• Lastik ısındığı zaman yol tutuş performansı artar.10 bin km gibi bir kıstas konulamaz.
  • nitezze07 N kullanıcısına yanıt
    Anladım maksimum performansı 4. kış görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 22 Ocak 2019; 13:17:30 >
  • aprmo kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bence 10 km yazacaktı

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.