Şimdi Ara

2018 YAZ LASTİK SEÇİMİ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
21
Favori
195.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende şunu demek istiyorum ben olaya bu açıdan bakmadım çevremdeki insanların tecrübe ve yorumlarını değerlendiriyorum belkide yeni nesilde Goodyear yada lassa veya nokian daha öndedir bu gibi konularda ısrar etmek çokta tutarlı olmaz ama Michelin ve Bridgestone bu konuda biraz daha kendini ispatlamış lastikler yoksa forumlarda milyon tane şikayet görürsünüz. Tır kamyon ve otobüs şoförlerine sorsanız yine bunları söylüyor bunlara ilave edebilecek markalar continental Goodyear ve pirrlli olabilir tabi ki ben böyle derim ama bi başkası gelir dunlop der bi başkası kumho der vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene 225 45 17 için yaz lastiği alacağım. Şu kriterlere göre önerileriniz ne olur? En son Goodyear Eagle F1 Asy 3 e karar vermiştim ama ömrü soru işareti oldu.

Yol tutuş > Ömür (Bi zahmet 3-4 sezon kullanabileyim) > Bozuk zeminden çok etkilenmeme (balon yarık vs) > Islak zemin fren > Kuru zemin fren > Gürültü > Yakıta etki > Lastiğin fiyatı

2019 da yeni çıkacak bi seri var mı acaba?
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    F1 Asymmetric 5 çıktı.
    Yerel bir satıcı da 600tl/adet fiyat aldım

Henüz test sonuçları yok, etiket değerleri ise

F1 Asymmetric 5
    Yağış A
    Yakıt C
    Ses 71db

Asy 3te ses 68dbydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

F1 Asymmetric 5 çıktı.
    Yerel bir satıcı da 600tl/adet fiyat aldım

Henüz test sonuçları yok, etiket değerleri ise

F1 Asymmetric 5
    Yağış A
    Yakıt C
    Ses 71db

Asy 3te ses 68dbydi.
    Cevabınız için teşekkürler ben en son 3 de kalmışım:)

Perspektifime ekledim.
  • Merhabalar;
    185/65/14 Yaz Lastiği için,
    Lassa 270 TL
    Petlas 285 TL
    Falken 275 TL
    Dunlop 250 TL
    Barum (Continental) 275 TL fiyat verdi.
    Fiyat ve markalar yukarıya doğru yükselerek devam ediyor.
    Öneriniz nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrcm08

Merhabalar;
    Lassa 270 TL
    Petlas 285 TL
    Falken 275 TL
    Dunlop 250 TL
    Öneriniz nedir acaba?
    Falken al geç.

gayet yeterli bir lastik, hiçbir beklentim olmadan şirket araçlarıma aldım. iki arabamda kullandım ve memnun kaldım.

Hal böyle olunca dün HB den ze310 xl satın aldım arabama 380tl 225/50 r17 , tüm arkadaşlarım alma dediler yine de aldım.
    Aracım Audi a4 b9 tdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Bu sene 225 45 17 için yaz lastiği alacağım. Şu kriterlere göre önerileriniz ne olur? En son Goodyear Eagle F1 Asy 3 e karar vermiştim ama ömrü soru işareti oldu.

Yol tutuş > Ömür (Bi zahmet 3-4 sezon kullanabileyim) > Bozuk zeminden çok etkilenmeme (balon yarık vs) > Islak zemin fren > Kuru zemin fren > Gürültü > Yakıta etki > Lastiğin fiyatı

2019 da yeni çıkacak bi seri var mı acaba?

• Good Year

• quote:

Orijinalden alıntı: onrcm08

Merhabalar;
    Lassa 270 TL
    Petlas 285 TL
    Falken 275 TL
    Dunlop 250 TL
    Öneriniz nedir acaba?
    300 tl
    pirelli p1

www.lastikcim.com.tr
    Pirelli Cinturato P1 Verde 185/65R14 86T
    https://www.lastikcim.com.tr/pirelli-cinturato-p1-verde-185-65r14-86t/?

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Fakken kötü demişsiniz ama FALKEN 205/60R16 92H ZIEX ZE914 ECORUN YAZLIK 2018 ÜRT. ürünü ıslak zeminde frenlemesi A. Neden kötü lastik dediniz? Ömrü mü kısa oluyor? Yoksa ses yalıtımı mı kötü?

• Marka fetişistleri bedavaya yazıyor, hiç değilse falken para dağıtıyormuş.

Daha önce de yazdım, bilenler bilir, yaklaşık 1.000.000 km araba kullandım değişik marka-model.
    Para ile satın aldığım hiçbir markanın sözcülüğünü de yapmam açıkçası, yaşımızı başımızı da aldık..

Ben ağzımdaki lokmanın tadını anlatıyorum, hepsini kullandım farkları iyi biliyorum.

Gerçek şudur,

1. sınıf marka lastik 5 yıl veya 50.000km kullanılır, normal şartlarda. Aynı şartlarda 2. sınıf markanın lastiği 2. seneden sonra özelliklerini kaybeder, yıpranır.

Yani benim gibi yılda 50bin km yapıyorsanız, zaten her yıl lastik değiştirirsiniz, fazla para vermeye gerek yok.
    5 yılda 50bin km yapıyorsanız alın michelin i geçin.

Hoş, arabamdaki michelin lerin 45bin.km deki hal-i pür mealini görseniz..

• husamsdu kullanıcısına yanıt
    Falken in 914 ve 310 modellerini gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/michelin-225-45-r17-94w-xl-pilot-sport-4-yaz-49-hafta-2018-uretim-415750571?

Alıntıları Göster
    Bu benim lastikçim. Bu markaya karar verirsem (şu an Good year ile birlikte 2 seçenekten biri oldu) yüz yüze daha uyguna alacağımı düşünüyorum ama bu linkteki fiyat cebimizde dursun, teşekkürler.

• Selamlar, konuyu yeni buldum ve vakit oldukça okuyorum.
    i20 aracım için 195/55/R16 lastik alıcam (yaz). Bugün sitede 4 tanesi 1000tl'ye geliyordu (Dunlop FM800), bu lastiği önerir misiniz? Limitlerde kullanan biri değilim, normal kullanıcıyım diyebiliriz.
    Bir de bu lastik 2018 üretimi.2019lar çıktığında fiyat farkı çok olur mu? Yoksa değmez mi 2018 mi almak gerekir.Senelik max 20bin km yapıyorum.Kışın pek olmadığı biyerdeyim, kış lastiğini ikinci el bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanozturk -- 26 Şubat 2019; 19:28:12 >
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Araç motoru?
    Bahsettiğiniz lastik nedir?

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Islak zeminde frenlemesi A. Frenleme mesafesi nasıl kötü olur?

Yakıt demişsiniz de bu araba yıllık 10.000 ya kullanılır ya kullanılmaz. Lastik fiyatından fazla fark etmez sanırım?

• oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    Dunlop ürünü
    Falken ile birlikte çankırı fabrikasında üretiliyor,
    Fevkalade değil ama Fiyatına göre iyi bir ürün.
    Daha iyileri iki misli fiyattır,

www.hepsiburada.com
    Michelin 195/55 R16 87H Primacy 4 Mi Binek Yaz Lastik 2018 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/michelin-195-55-r16-87h-primacy-4-mi-binek-yaz-lastik-2018-p-HBV00000CZTIX?magaza=PerformanceLastik

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Evet
    Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum, editledim.Bugün anlık 240a düştü, tekrar düşer heralde. Acaba kaç yıl beni götürür bilmiyorum. Şu an michelin 4 mevsimi var üzerinde 5 yaşına girdi değiştirmek gerek :) Fren performansı ve yıpranma durumu iyi ama çatlamaya başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

Evet
    Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum, editledim.Bugün anlık 240a düştü, tekrar düşer heralde. Acaba kaç yıl beni götürür bilmiyorum. Şu an michelin 4 mevsimi var üzerinde 5 yaşına girdi değiştirmek gerek :) Fren performansı ve yıpranma durumu iyi ama çatlamaya başlamış.
    Mevcut lastikleriniz iyi ise 8-10 yıla kadar kullanılabilir,
    10 yıldan fazla kullanılması önerilmez.
    Anlattığınıza göre 1-2 yıl daha kullanabilirsiniz,
    Ben yazdan yaza 8 yıldır aynı lastiği kullanıyorum (Michelin pilot exalto) bu yaz da kullanacağım.
    .
    Foto ekleyebilirmisiniz?
    Motor nedir?

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Yarın ekleyebilirim foto. araç motor 1.2 85bg benzinli. michelin cross climate lastik üzerinde sıfır gelen.Yanlarda yer yer çatlamalar mevcut.Bunun haricinde memnunum açıkcası. 34 hava basıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.