Şimdi Ara

2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
17
Favori
142.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aradım yokmuş ellerinde.
    sadece plus olanı varmış hurda indirimi ile 175.000 olur dedi

yine de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr2001

aradım yokmuş ellerinde.
    sadece plus olanı varmış hurda indirimi ile 175.000 olur dedi

yine de teşekkürler
    Niyetiniz varsa tum bayileri arayin, illaki elinde kalan olmusur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel otomatiği geliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

Dizel otomatiği geliyor mu?
    Benzinli otomatik bekleniyor yıl sonuna.

• MERHABA;

SIFIR ARAÇ ALMAK İSTİYORUM 3 SEÇENEKTEN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM.
    NEDENLERİ İLE BİRLİKTE BİLGİLENDİREBİLİR MİSİNİZ???

Comfort 1.3 Tce 130 bg 4x2

1.4 Fire 95 HP Popstar

Joy 1.6 16V 115 bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet15300

MERHABA;

SIFIR ARAÇ ALMAK İSTİYORUM 3 SEÇENEKTEN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM.
    NEDENLERİ İLE BİRLİKTE BİLGİLENDİREBİLİR MİSİNİZ???

Comfort 1.3 Tce 130 bg 4x2

1.4 Fire 95 HP Popstar

Joy 1.6 16V 115 bg
    DUSTER Comfort 1.3 Tce 130 bg 4x2

FIAT 500L 1.4 Fire 95 HP Popstar

MEGANE 4 Joy 1.6 16V 115 bg
  • selamlar dustercı üstadlar,

1. Prestige ECO- G 115 bg 4x2 108.900 ₺ liste fiyatı ile 1.6 benzin+LPG alınır mı ?
    2. Alınır da bu devir de 1.6 benzin+LPG araca biniir mi ?
    3. alınır da, binilir de LPG yakıt dizel gibi taarruflu mu olur yoksa benzinden farksız mı olur ?
    4. 85 bin TL peşinatım var 20 bin kredi ile 100 bin e verirler mi ?

özellikle LPG performans ve yakıt konusunda çok değerli yorumlarınızı bekliyorum nasip olursa yarın aracı test etmeye gideceğim.
  • muhammet15300 M kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız tercihiniz hangisi oldu ben de yarın duster bakmaya gideceğim 1.6 ECO G LPG li modeli test etmek istedim ama bu araç henüz bayilere gelmemiş.
    1.3 tce mi 1.6 lpg mi karasızım siz 1.3 tce aldıysanız bana bir fikir verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun_insomnia

selamlar dustercı üstadlar,

1. Prestige ECO- G 115 bg 4x2 108.900 ₺ liste fiyatı ile 1.6 benzin+LPG alınır mı ?
    2. Alınır da bu devir de 1.6 benzin+LPG araca biniir mi ?
    3. alınır da, binilir de LPG yakıt dizel gibi taarruflu mu olur yoksa benzinden farksız mı olur ?
    4. 85 bin TL peşinatım var 20 bin kredi ile 100 bin e verirler mi ?

özellikle LPG performans ve yakıt konusunda çok değerli yorumlarınızı bekliyorum nasip olursa yarın aracı test etmeye gideceğim.
    üstte ki yazım için bir fikir veren olmamış ama ben bu gün 1.6 eco-g prestij pakete kaporayı verdim imzayı attım araç ay sonunda teslim edilecek.
  • Merhabalar,
    Oncelikle Eco-G hayırlı olsun. Ben de bu araca bakıyorum fakat fabrika çıkışlı Lpg de sübapların çelik olup olmadığını öğrenemedim. Lpg siz alıp garantili Landirenzo takılması ile arasındaki farkı merak ediyorum. Prestige donanım cok cezbedici değil açıkçası.

Benzinli icin hurda bayiden olacak şekilde 80.000 tl teklif aldim. Lpg' li olan için aldığınız rakamı paylaşmanız mümkün müdür? Aradaki fiyat farkına değer mi kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: D1ckMast3r

Merhabalar,
    Oncelikle Eco-G hayırlı olsun. Ben de bu araca bakıyorum fakat fabrika çıkışlı Lpg de sübapların çelik olup olmadığını öğrenemedim. Lpg siz alıp garantili Landirenzo takılması ile arasındaki farkı merak ediyorum. Prestige donanım cok cezbedici değil açıkçası.

Benzinli icin hurda bayiden olacak şekilde 80.000 tl teklif aldim. Lpg' li olan için aldığınız rakamı paylaşmanız mümkün müdür? Aradaki fiyat farkına değer mi kararsız kaldım.
    Egzos subapları celik hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Egzos subapları celik hocam.

Alıntıları Göster
    Carsever hocam teşekkür ederim. Bayii ve servisler maalesef bu konuda bilgi sahibi değiller.

Araba bu tabi subap eritecektir şeklinde dönüş yapıyorlar :) Sizin tercihiniz nasıl olurdu? Landirenzo bayileri lpg +garanti+muayene islemi için 6000 tl civarında ücret çıkar diyor. Benzinli ve LPG li arasındaki fiyat farkı da 14.000 tl civarlarında. Benzinli comfort LPG li prestige paket.

• quote:

Carsever hocam teşekkür ederim. Bayii ve servisler maalesef bu konuda bilgi sahibi değiller.

Araba bu tabi subap eritecektir şeklinde dönüş yapıyorlar :) Sizin tercihiniz nasıl olurdu? Landirenzo bayileri lpg +garanti+muayene islemi için 6000 tl civarında ücret çıkar diyor. Benzinli ve LPG li arasındaki fiyat farkı da 14.000 tl civarlarında. Benzinli comfort LPG li prestige paket.

Alıntıları Göster
    1.6 SCE motorla ilgili yurt disi kaynaklardan net bilgiler bulabilirsiniz. Subaplarin PVD ve DLC kapli oldugunu biliyorum.

Hocam 2.el satma durumunda da fabrikasyon lpglilerin avantaji olcakatir. Cunku gunumuzde insanlar arac aliminda hemen google'da "fabtikasyon lpg", "sonradan takilmis lpg", "subap erimesi" gibi aramalar yaparak arac tercihini belirleyebiliyor.

Ayrica lpgli araclarda zaman icerisinde, "atesleme bobini, lpg enjektorleri gibi parcalarda da arizalar olusabiliyor. Tum bu arizalari fabrikasyon halletmekle, sanayi köselerindeki lpg istasyonlaribda halletmek arasinda fark var.
    Ayroca olası bir sorun durumunda 2 ayri kurumla muhattap olacaginiza (otomobil sirketi ve lpg firması), sadece otomobil sirketiyle muhattap olmak daha avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 18 Haziran 2019; 9:58:40 >

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirme için. Bakalım temmuz başı gelecek denildi Fabrika çıkışlı LPG için.

• D1ckMast3r D kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Teşekkür ederim. Bayi bana da "80 bin e 1.6 comfort al git sanayi de tüp taktır" diye çok ısrar etti ama ben inat edip :) yok illa prestij ve bir kaç opsiyon olacak dedim ayrıca sanayi de tüp taktırmakla uğraşmak istemedim. Her ne kadar fabrikasyon olduğunu bilemesem de en azından üretici garantili. Tabi bu durum tamamen keseye göre değişiyor. Bu gün aracın parasını ödedim biraz pahalıya geldi kazıklanmışta olabilirim net bir rakam vermek istemiyorum ama lpg li prestij modeli opsiyonsuz ve opak boya ile 97 bin altına vermiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orkun_insomnia O kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Ben de birkaç bayiyi aradım ortalama bu fiyatları verdiler. Renk seçeneği de sunmuyorlar, gümrükten gelecek diyorlar açıkçası. Sözde hurda indirimi oldu fakat para hurdacılar ile aracılara gidiyor sanırım.

Renk seçeneği var aslında fark ödemek istemiyorsanız beyaz yada mavi opak oluyor. Ben atakama turuncusu na 1250 tl ödedim. Ben de sordum araç gümrükte mi diye gümrükte değil İstanbul depo da dedi ay sonuna kadar getirecekler. Hurda için 6 bin ödedim 9 bin indirim alabildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orkun_insomnia O kullanıcısına yanıt
    Benim bir kararsızlığim da 1.3 tce comfort ile 1.6 Eco-G prestige arasında oldu. Keşke diyorum prestige donanımda bulunan ekstralar biraz daha kaliteli olsa ve 1.6 motorda 6 ileri şanzıman olsaymis. Son aracım 1.4 punto evo multiair 105 ps 6 ileri idi. Uzun yol yakıt performansindan 6. Vites sayesinde cok memnundum. Çoluk çocuk sığmıyoruz dedik bakalım atıldık bir Duster macerasına :)

Benzinli / Lpg li kullanan arkadaşlar ortalamalarını, izlenimlerini paylasirlarsa pek makbule gecer :)

Ben de 1.3 tce mi 1.6 mı karmaşasına girmiştim ama 1.3 tce yakıtı 1.6 dan farksız, vergi dilimi de 1.6 ile aynı ve LPG uyumlu değil diye 1.6 yı tercih ettim bu 1.6sce motor zaten kendisini megane 4 de kanıtladı sorunsuz bir motor triger değişimi yok, 5 vites olmasını ben de sorguladım ama vites aralıkları çok iyi ayarlanmış olduğu için sorun olmayacağını düşünüyorum, zaten önceliğim geniş bir araç olmasıydı lpg olmasa dizel tercih ederdim bence prestij opsiyonları faydalı ve iyi eller serbest kart olması güzel ve güncel bir özellik kol dayama, yolcu koltuğu altı çekmece, bagaj da 12v priz. Hem SUV hemde uygun fiyat olması açısından uygun bence.
  • quote:

Benim bir kararsızlığim da 1.3 tce comfort ile 1.6 Eco-G prestige arasında oldu. Keşke diyorum prestige donanımda bulunan ekstralar biraz daha kaliteli olsa ve 1.6 motorda 6 ileri şanzıman olsaymis. Son aracım 1.4 punto evo multiair 105 ps 6 ileri idi. Uzun yol yakıt performansindan 6. Vites sayesinde cok memnundum. Çoluk çocuk sığmıyoruz dedik bakalım atıldık bir Duster macerasına :)

Benzinli / Lpg li kullanan arkadaşlar ortalamalarını, izlenimlerini paylasirlarsa pek makbule gecer :)
    "Benzinli / Lpg li kullanan arkadaşlar ortalamalarını, izlenimlerini paylasirlarsa pek makbule gecer :)"

bu konuda ilk paylaşım benden gelecek sanırım bu aracı ilk alan ben olacağım gibi duruyor :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.