Şimdi Ara

2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
17
Favori
142.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzinli icin OTOMATİK vites Üretimi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Varsa TR ye ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Benzinli icin OTOMATİK vites Üretimi hakkında bilgisi olan var mı acaba? Varsa TR ye ne zaman gelir?
    Bu 1.3 yeni nesil motorda akrabalarinin hepsinde (Kadjar, Qashqai vs) 7 ileri Cift Kavrama sanziman satisa sunuldu ve ulkemizde de ayni sekilde.
    Sıra Dusterda, her an uretilebilir ve satisa sunulabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duster da zaten var olan EDC üretiminin kaldırıldığını düşünürsek sanmıyorum 1.3 TCE EDC gelsin ki ben aracı alırken sordum bayi EDC olmayacak demişti. EDC için 20 bin fark verilir mi ? parası olan verir de yine de Manuel candır.
  • Yılbaşında bende yeni araç düşünüyorum dustere edc gelirse hiç başka araç aramak için yorulmayacagim
    2006 da sıfır logan almıştım 2011 de hiç ariza vermeden yag bakımı harici masraf etmeden sattım
    Dacia candir

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun_insomnia

Duster da zaten var olan EDC üretiminin kaldırıldığını düşünürsek sanmıyorum 1.3 TCE EDC gelsin ki ben aracı alırken sordum bayi EDC olmayacak demişti. EDC için 20 bin fark verilir mi ? parası olan verir de yine de Manuel candır.
    Avrupada markalarin satista olan tum modellerinin toplam emisyon orani model sayisina bölunuyor ve ortalama emisyon orani 89 grı gectiginde ceza öduyor markalar. Dacida elektrikli vrya hibrit secenek olmadigi icin ortalama emisyon cok yuksekte kaliyor.
    Dacia bu sorun icin oncelikle , 2019 yilinda dizel otomatik uretimi kaldirdi, ardindan DCI motorlarini yeni nesil Adblue motorlarla satisa sundu, ardindan fabrikasyon LPG secenegi ekledi, 1.2 motor kaldirildi, yeni nesil 1.3 motor eklendi. Ayrica yavas yavas dizel gamini sonlandirip 1.6 lpg ve 1.3 benzinli motorlara agirlik verilecek.
    EDC Sanziman da 150 hp lik uniteyle sunulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 28 Haziran 2019; 9:0:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Formun nabzını tutan bir bayi havası var yazılarınızda :) güzel bilgiler teşekkür...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Carsever hocam cevaplarınız cok açıklayıcı. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederiz. Bakalım hayırlısı ile bende temmuz başı Eco-G prestige alıyorum. Sorularım için yine sizi rahatsız ederim :)

Sorusu olan arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.

• D1ckMast3r D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben de nasipse 1 temmuz da teslim alıyorum eco-g yi siz ne kadara aldınız fiyat belirtebilirmisiniz.
  • orkun_insomnia O kullanıcısına yanıt
    Hurda benden 89.000 tl ye geldi. Beyaz opak renk, başka renk olmadığını söylediler. Herhangi bir ekstra isteyemedim param kalmadığı için:) İnşallah paspasini fln verirler :) Mtv' de bayiden olacak şekilde temmuz başında alacağım kısmetse. Dun de trafik sigortasını yaptırdım almadan önce zorunlu imiş. 650 tl de o tuttu.

eco-g + prestij + metalik renk(atakama turuncu) + oto klima + eller serbest kart = 105 bin aldım. hurda bayiden benden 6000 hurda parsı kestiler, temmuz MTV ve tescil işlemleri bayiden. kazıklandık biraz ama oldu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun_insomnia -- 28 Haziran 2019; 14:46:29 >
  • 3750 lira lik ekstra almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın toplamdan ne kadar pazarlık yapmış oldunuz

• orkun_insomnia O kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Siz istediğiniz ürünü almışsıniz sonuçta. Ben Mayıs ortasindan bu yana arac gelecekti, hurda indirimi gececekti, eco-g gelmis onu bekleyelim derken bayi ile çok haşır neşir oldum. Durum böyle olunca da eldekine razı oldum. 45 gündür araç bekliyorum :)

Bayram oncesi tam 81.000 tl ye (hurda benden) 1.6 comfort alıyordum persembe gununden islemler yetismiyor diye bayram sonrasına kaldim. Ondan sonrasi yukarıda anlattığım şekilde :)

Valla sormayın biz de parayı ödedik iki haftadır arabayı bekliyoruz kazasız belasız kullanmak bol bol prim yapmak nasip olur inşallah size de en önemlisi lpg tercihinde yanılmamış olmayı diliyorum 1.5 dizel comfot da bu paraydı ama dizelin geleceği karışık görünüyor hemde bakım masrafı daha uygun diye lpg tercih ettik inşallah pişman olmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

3750 lira lik ekstra almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın toplamdan ne kadar pazarlık yapmış oldunuz
    Önce 109 bin e opsiyonları koyunca 113 bin e çıktı bayi indirimi+ hurda teşviği ile 105 e el şıkıştık belki daha aşagıya inebilirdi bu rakam ama benim başka illere gidecek vaktim olmadığı için araştıramadım.

• Look paket alamadık camlar da karartma yok cam filmi fiyatlarından haberi olan var mı bir de bu film yasağı ne durumdadır ön camlara film yasakmıdır bilgisi olanlardan yorumlarını rica edrim

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Avrupada markalarin satista olan tum modellerinin toplam emisyon orani model sayisina bölunuyor ve ortalama emisyon orani 89 grı gectiginde ceza öduyor markalar. Dacida elektrikli vrya hibrit secenek olmadigi icin ortalama emisyon cok yuksekte kaliyor.
    Dacia bu sorun icin oncelikle , 2019 yilinda dizel otomatik uretimi kaldirdi, ardindan DCI motorlarini yeni nesil Adblue motorlarla satisa sundu, ardindan fabrikasyon LPG secenegi ekledi, 1.2 motor kaldirildi, yeni nesil 1.3 motor eklendi. Ayrica yavas yavas dizel gamini sonlandirip 1.6 lpg ve 1.3 benzinli motorlara agirlik verilecek.
    EDC Sanziman da 150 hp lik uniteyle sunulacak.

Alıntıları Göster
    Merhaba Sn. Cansever..
    1.3 150 HP nin otomatik versiyonunun (Otomatik ve 150 HP ile) sunulacağı kısmı % 100 ve kesin bir bilgi midir yoksa duyum şeklinde (YAbancı sitelerde vb. konuşulan yazılıp çizilen vs.) bir bilgi midir?
    Saygılarımla

• Üstadlar merhaba.

Yaklaşık bir hafta önce bütçeme uygun olaraktan 4x2 1.6 Benzinli Comfort paket satın aldım. Yakıt olarak ortalama 7,5'larda geziyor. Gelecek haftalarda LPG taktıracağım. Fakat şu şekilde bir sıkıntım var. İş gereği bagajım gırtlak dolu. LPG sonrası stepne koyacak bir yerim yok. Bu nedenle bir port bagaj düşünüyorum. 420lt alıp hem stepne, hemde ayda yılda bir açıp kullanacağım eşyalar orada bulunsun istiyorum.

Port bagaj olarak Perflex 420lt almaya karar verdim. Fakat ara atkılarıyla birlikte uygun fiyatlı bir ilan bulamadım. Yönlendirebileceğiniz bir adres var mı?

Bunu yanı sıra dodik set almak istiyorum. Fiyatı tabiki uygun olmalı ama dandik birşey de olmasın. Biraz kaliteli olsun istiyorum. Bu konuda da bir öneride bulunursanız çok sevinirim.

Ürünleri kargo ile teslim almam gerekiyor, montajını bulunduğum şehirde yaptıracağım.
  • 1.3 150 HP nin otomatik versiyonunun (Otomatik Benzinli ve 150 HP ile) sunulacağı kısmı direk yetkilisinden edinilen % 100 ve kesin bir bilgi midir yoksa duyum şeklinde (YAbancı sitelerde, Forum sayfaları, vb. konuşulan yazılıp çizilen vs.) bir bilgi midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

1.3 150 HP nin otomatik versiyonunun (Otomatik Benzinli ve 150 HP ile) sunulacağı kısmı direk yetkilisinden edinilen % 100 ve kesin bir bilgi midir yoksa duyum şeklinde (YAbancı sitelerde, Forum sayfaları, vb. konuşulan yazılıp çizilen vs.) bir bilgi midir?
    Üretilecegi kesin bilgi de Turkiyede satisa sunulup sunulmayacagini kimse bilemez. Bircok firma Turkiye icin farkli planlamalara gidiyor. 9. ayı bekleyip görucez

• merhaba arkadaşlar ,

Herkese kazasız keyifli sürüşler.

Ben de 2. el 2018 1.5 prestige edc alarak aranıza katıldım.

3-4 bin km yok yaptım ve araçtan çok memnunum.

siz forumdaşlara 2 şey sormak istiyorum.

1- aracın ön koruma barı yamulmuş - ankara da yetkili servis dışında düzelttirebileceğim bir yer bilen var mı.
    2- araç kapı ve çanurluklara dodik ekletmek istiyorum. Yine yetkili servisler dışında bu işlem için Ankara da tavsiye edebileceğiniz yer var mı. internet üzerinden alanlar link atabilirseler de gayet makbule geçer.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.