Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Yaz Tatili Çalışma Programı ve Gelişim Günlüğüm [HEDEF İLK 100] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
84
Favori
27.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scarfaceo7

Matematiğini bilmiyorum. Ama fen dersleri rezalet hele ki biyolojisi.

yok zaten matematiği için aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukk12

Adın Mert mi ?

hayır :(
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Masanı ve masa lambanı görünce eski bi arkadaşın odası gözümün önünde canlanmıştı da. Çocuğun masa lambası nedense hala aklımdan çıkamamış neyse hocam size sınavda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45EC824A4 -- 16 Haziran 2017; 12:6:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tıp isteseydim bu yıl giderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gördük biz böyle balonları forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

Çok gördük biz böyle balonları forumda

:(
  • Başarılar hocam takipteyiiz
  • kardes yanlıs anlama da bu konulardan her gördüğümde 1tl atsaydım şimdiye pc toplardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hangi dilde hazırlık okudun

almanca hocam

Erkek? mi CAL (kız) mı?

• Bende haftaya 1 hafta mola verip sonra başlayacağım yazın ygsdeki tüm konuları hacılayıp soru bankalarını temizleyip sene içinde lys fen ve ygs deneme atmayı planlıyorum ygs-lys matım bitti şuan iyide durumdayım ama her hafta 1-2 deneme atıp unutmamaya çalışacağım. Onun dışında her gün paragraf ve geometri testi çözücem az az. Hedef itü makine ve eem inş olur
  • hocam insan mıyız

benim hedefim de 5k ygs fizik matematik bitti geometriye ağırlık vermeyi planlıyorum şu aralar da konuyu görünce kendimden utandım resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: jnothsnow

hocam insan mıyız

benim hedefim de 5k ygs fizik matematik bitti geometriye ağırlık vermeyi planlıyorum şu aralar da konuyu görünce kendimden utandım resmen

bana katılın o halde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapışalım yakışıklı😉

• Başlık yanlış olmuş tayyip reis misin aq sıfırları kaldırıyon 100.000 olucak o
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.claus

Başlık yanlış olmuş tayyip reis misin aq sıfırları kaldırıyon 100.000 olucak o

hayırlısı hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 150netyapiyorumcokmukotu

kardes yanlıs anlama da bu konulardan her gördüğümde 1tl atsaydım şimdiye pc toplardım

:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 4 saat çalışıyorum demişsin de bu kadar çalışmayı nasıl o saate sığdırdın. Lafın gelişi söylemişsin herhalde.

Ben mesela mutlak değer ve coğrafyadan bir konu bitirebildim. Galiba biraz yavaş kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrsBlood

Hocam 4 saat çalışıyorum demişsin de bu kadar çalışmayı nasıl o saate sığdırdın. Lafın gelişi söylemişsin herhalde.

Ben mesela mutlak değer ve coğrafyadan bir konu bitirebildim. Galiba biraz yavaş kalıyorum.

O kadar çalışma dediğiniz 4 saate rahat sığıyor yahu
  • kardeşim negatif yorumlar sana güç versin
  • Dostum merhaba. Konu başlığını görünce bir garip oldum. Benzer bir konu açmayı ben de düşünüyordum ki, bu konuyu gördüm. Ben de hazırlık okumuş 'SBS' ci bir dostunum bu arada :) Şahsen ben de ilk 1000'i istiyorum, ikimize de başarılar diliyorum bu açıdan :D Bu arada lütfen dalga geçmeye yeltenen arkadaşları dikkate alma. Sen de bilirsin ki bizim milletimiz yapıcı olmaktan çok uzakken yıkma işlerinde hiç çekimser olmuyor.
    Konunu takip edeceğim, başarılar!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.