Şimdi Ara

2018 YGS - LYS Yaz Tatili Çalışma Programı ve Gelişim Günlüğüm [HEDEF İLK 100] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
84
Favori
27.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kpss ci abiniz de geldi, hadi bakalım biraz gaza geleyim
  • Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlısı. Bende başladım çalışmaya hedef tıp. Seneye bu konuya baktığımızda "işte, başardık!" deriz inşallah.

Düzenleme: Okulum ilk5'te değil ama bu gözler nerelerden CTF İngilizce kazananlar gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 16 Haziran 2017; 3:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Kapışalım mı yakışıklı

2018 YGS - LYS Yaz Tatili Çalışma Programı ve Gelişim Günlüğüm [HEDEF İLK 100]

Adam lysyi bitirip üni derslerine bile hazırlanmaya başlamış

• Başarılar dostum, emin ol çalışmanın karşılığını alacaksın başarının verdiği huzur paha biçilemez. En kilit nokta deneme çözmektir unutma, boş bırakmanı ben de tavsiye etmem zaten çalıştıysan şık elersin kalanlardan sallarsın riske her zaman değer

• Arkadaşım alınma ama senin gibi hedefleyenleri çok gördü bu gözler. hedefi biraz daha realist tutmak lazım obp sıkıntın yoksa ilk 1000 daha makul (ki onda bile şans faktörü çok fazla.) istersen 23849252 kitap bitir sınav anı bambaşka. YGSde en az %20 etkili. ben girer fullerim falan diye hayallere kapılma. hani üzülme diye diyorum. inşallah yanılırım da kazanırsın. iyi çalışmalar. fikir almak için mesaj atabilirsin tescilli mezunum artık öğrendik bir şeyleri :D
  • Kolay gelsin takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende %99 mezunum yarın şu fene hele bi girekte.Temmuzda tekrardan çalışmaya başlarım muhtemelen.Sizede kolay gelsin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hangi dilde hazırlık okudun

almanca hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Başarılar bence ilk 100 hatta 1. lik bile uzak değil en kötü ilk 1000 girerseniz gibi görünüyor.

sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkın 147

Başarılar.

teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Hadi hayırlısı. Bende başladım çalışmaya hedef tıp. Seneye bu konuya baktığımızda "işte, başardık!" deriz inşallah.

Düzenleme: Okulum ilk5'te değil ama bu gözler nerelerden CTF İngilizce kazananlar gördü

inşallah hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRSOF

Başarılar dostum, emin ol çalışmanın karşılığını alacaksın başarının verdiği huzur paha biçilemez. En kilit nokta deneme çözmektir unutma, boş bırakmanı ben de tavsiye etmem zaten çalıştıysan şık elersin kalanlardan sallarsın riske her zaman değer

Bende deneme üzerine yoğunlaşıyorum sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratyldz

Arkadaşım alınma ama senin gibi hedefleyenleri çok gördü bu gözler. hedefi biraz daha realist tutmak lazım obp sıkıntın yoksa ilk 1000 daha makul (ki onda bile şans faktörü çok fazla.) istersen 23849252 kitap bitir sınav anı bambaşka. YGSde en az %20 etkili. ben girer fullerim falan diye hayallere kapılma. hani üzülme diye diyorum. inşallah yanılırım da kazanırsın. iyi çalışmalar. fikir almak için mesaj atabilirsin tescilli mezunum artık öğrendik bir şeyleri :D

ilk 1000 hedefim için yeterli hocam biraz gaz biraz da ilgi çekme amaçlı ilk 100 yazdım :p
  • rakıbımız goz kırptı. kıtapları yalayıp yutman dılegıyle . basarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

trollun dibine vurcaz burda reis hazırlan&#128512;

Ezelden beri hazırım ben

• Kolay gele hocam Ygs Mat iyi imiş. Benim bildiğim ilk 10k için dikkat faktörünün etkisi çok yüksek olacağıdır. LYS'niz de başlangıç için baya yeterlidir muhtemelen.
  • 11. Sinif 130 net ebenin nikahi yani

• Eels kullanıcısına yanıt
    Matematiğini bilmiyorum. Ama fen dersleri rezalet hele ki biyolojisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adın Mert mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.