Şimdi Ara

2018 YGS Üniversiteli Gencin Ygs Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2016 mezunuyum. 220k dan 40 k ya çekerek istanbul üni sosyal hizmet bölümüne yerleştim. Bölümüm kötü degil fakat nickimden de anlayacaginiz üzere bi pdr aşığıyım . 2018 ygs de istanbul üniversitesi pdr bölümü için bi daha deneyegim bunu sadece siz dh lilerle paylasiyorum suan . Türkce ve sosyal temelim old. denemelerle devam edecegim . Yaz ayinda da ygs matematik bitirmeyi düsünüyorum. Tabi hem üniversite hem sınava hazırlanmak zor olacak ama idealimden vazgecmeyecegim .

Burada da paylaşırım bi aksilik olmazsa şimdiden herkes icin hayirlisi olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 220den 40 a çekip sosyal hizmetlere gidiyorsan boşuna çekmişsin kardeş .s
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    Neden boyle dusundugunu de yazar misin hocam

• 2016 için 40k ya bir suru güzel Pdr bölümü var hiç boşa 1 seneni kaybetme Ek Madde-1 (merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş) ile yerleştiğin sene tutturduğun Pdr bölümlerine başvur istediğine geç.

Sonra ortalama kasıp İstanbul'a uçarsın istersen.. hem 1 sene daha vakit kaybetmez istediğin bölümde 1 sene okumuş olursun tekrar YGS LYS çalışacağın yerde..

Sana gelen, geçebileceğin yerlerden en iyisi ve mantıklısı "Sakarya Üniversitesi" çünkü İstanbul'a 1.5 saat uzaklıkta.. keşke ben kendi şehrimde okuyabilsem şu leş Ankara yerine

Dediklerimi iyi düşün dostum..

• **Sadece sana alternatif sunmak istedim çünkü sosyal hizmet okurken çalışırsan ve olmazsa çok üzüleceksin 1 senen gidecek, eğer Pdr ye geçersen ve 1.sınıf Pdr öğrencisi olarak girersen YGS LYS ye kaybın olmayacak gibi bişi aynen 2 den devam edersin ben mesela Psikoloji okuyorum bu sene öylesine girmeme rağmen 42-43 k geldi ortalamayla İstanbul'a geçemezsem (ki geçerim bence) 2017 puanımla gidicem sen çalışırsan çok daha iyisini yapabilirsin yapamazsan da sevdiğin bölümde okumuş olursun trust me

• İdrak Yolları İltihabı kullanıcısına yanıt
    Ben istanbul da ailemin yanindayim. Sakarya yakın da olsa çok büyük rahatlıktan yurt ortamina girmekten korkiyorum acikcasi ve ben haric herkes sosyal hizmet i birakip pdr ye gecmenin mantikli olmadigini dusunuyor o yuzden bi daha hazırlanip istanbul icinde kalmayi düsünüyorum. Sakarya ilk günden beri aklımda ama iste kafam cok karisik

• Bahanelerin arkasına saklanmayı acilen bırakmalısın. İsteyen her yerde her şartta yapar ve sosyal hizmet bırakmanın nesi mantıksız Allah aşkına? Çevreni dinleme insanlar sürekli bir şeyler söyler onları asla memnun edemezsin.. şimdi geçmezsin kalırsın sosyal hizmette ilerde atanamayınca da bi ton laf ederler vah vah diye ..

Kardeş bu hayat senin! Seninnn!! Ben sana mantıklı ve bizzat kendimin de yolcusu olduğu, sonundaysa hiçbir pişmanlığım olmayacağı bir yol gösterdim yardımcı olmak için.. sana uygun değilse saygı duyarım tabiki

Sen bilirsin yine de iyice düşün :) Geçebiliyorsan tam burslu Okan da var 40 bindeysen.. ama Okan zaten İstanbul dışı sayılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O 1 seneyi Pdr öğrencisi olarak geçirerek ve aman nasıl olsa hayalimdeki mesleğim cebimde diyerek "kaybetme korkusu olmadan" sınava girince gerçekten de başarıyorsun az gayret gösterirsen.. diyelim başaramadıın oldu ya insanlık hali e hatasız kul olmaz tabii !

Pdr öğrencisi olarak hayatına devam edersin arkadaşım bunu anlatmaya çalışıyorum sosyal hizmette kalmanın stresi de olmaaz bi düşün yahuu yanlış mıyım ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak Yolları İltihabı -- 29 Mart 2017; 0:51:5 >
    Cok haklisin bölüm arladaslarim beni felaket tellalı olarak goruyo ama ben onlara gercekleri soyluyorum kendini cok cok iyi gelistirmedigin surece 80 kisinin 70 i issiz olacak . Ama pdr de işsiz kalsam ulan en azindan hayalimi gerceklestirdim derim ki zaten issiz kalacagimi dusunmuyorum tavsiyelerin icin tesekkurler mutlaka degerlendirecegim

Tavsiyelerin gerçekten çok samimi geldi.

Hocam bence de mantıklı, ygs lys uğraşmana değmez.

Geçiş işleri çok kolu değil ama bölümünde ilk 5te falan olursan ilk yıl geçersin. Ki bölümü seviyorsun , ötesi yok.

Ayrıca yurtta kalamam korkuyorum falan demişsin. Hocam hayatta kendi ayaklarımız üstünde duracağız. Şuan yapmazsan sen bunu ilerde çok sıkıntı yaşarsın bana göre.

Aileden başka şehirde okumak çok keyifli ayrıca.

Korkuyorum derken neden korkuyorsun ?

Aileden uzaklaşmak mı , maddi durum mu sıkıntı ne ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.