Şimdi Ara

2018 yılında bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-2012 Konusu] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
82
Favori
31.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erencoe

Sevgili hort 6 sene sonra görüşmek üzere bb

ulan ne çabuk geçmiş seneler şimdiyse işi gücü bırakıp asker olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

Ben heralde o zaman ölürüm.

Ölmedim.. Ama içim öldü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

6 yil sonraki ben inşallah altina hondayi çekmişindir nerde çalisiyon acaba şimdi neyse selam olsun
    Oğlum kimse beni alıntılamamış yeminle aklıma geldi böyle bir konu vardı diye yarım saattir geçmişimde geziyorum. Honda ne ya astra j ile geziyorum güzel bir yerde çalışıyorum dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OLMNBJK

Mesajım bulunsun :)
    Vay beee duygulandım oğlum

• quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

hava çok sıcak,ekmek 70krş,suriye çatışmada,forumda dün gece hacklenme olayları yaşandı,yöneticiler konuları sildi,95 mesajla şu anda çavuş rütbesindeyim 6 yıl sonra ne olacak bakalım,şimdiden görüşürüz
    Hava hala sıcak, ekmek 1lira oldu,Suriyede savaş iyice büyüdü ama esad duruyor.teğmen olmuşum ayrıca o zaman memur olucaksın deselerdi gülerdim sanırım :)
  • Çok ilginç neden ki ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

ölmezsek hortlatırız
    aaa ölmemişim

• Ahahaaa neler olmuş yavv. Eşimden bosandim, 5 yaşında Yusufum var, mercedes ten sonra 3 iş değiştirdim, 5 araba değiştirdim, haliyle taşındım.. Vaaaay be konuyu hortlatan arkadaşa teşekkür ederim. Yanlız o zaman oturduğum kiraya şimdi ev tutamazsın kartalda. Tam iki katı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saykunn

Çok ilginç neden ki ?
    o zamanlar hastaydım ve memur olmak hiç aklıma gelmezdi.birde gömlek kravat takım giymek gibi nefret ettiğim huylarım var ve hala sevmiyorum ama mecburum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

4 yıl sonra ne olacağını merak ediyorum, sanırım üniden mezun olmuş olucam, nasıl geçti memnun muyum merak ediyorum. Birde yeteri kadar kilo verip kız arkadaş, sevgili yapıp ortamı geliştirdim mi? İyi bir makine mühendisi olma yolunda ilerliyor muyum?

5 aralık 2014 ten selamlar.
    2018 yılından yazıyorum. Üstteki mesajda yazan her şeyi başardım. 3 yıllık ilişkim var ve mezunum. Arkadaş ortamımdan memnunum. İyi bir Makine Mühendisi olup olmadığım tartışılır ama Master yaparak ve iş tecrübesiyle ileri gideceğim.

3 Ağustos 2018'den selamlar
  • Arkadaşlar geçen yıllarla beraber yoğunluğumuzda arttı hepimizin, tek tek mentionlamak istiyorum sene bitmeden herkesi. Bir kaç gönüllü lazım tabi Benim hayatımda ise ne değişti bende anlamadım, mutlu muyum bilmiyorum, bir gece düşünür bende yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoko Ono

bugün kaal'da son günümdü.. haftaya çarşamba sınıftakilerle beraber adalara gideceğiz cuma da karne alıcam..bi daha da görmem herhalde çoğunu. şuan yeni hayatımla ilgili büyük umutlarım var, umarım kursağımda kalmaz. ha bu arada ne oldu girebildin mi tıpa? pek umudum yok gibi bu aralar. tayip ve çetesini gördükten sonra umut mu kalır lan insanda. neyse.. hadi görüşürüs
    not: kişiliğin hala aynı mı? içine kapanık mısın?
    umutlarim konusunda yol kat ettim. ama kursagimda kalmadi da degil. tıptan son sene vazgectim bilgisayar muhendisligi okuyorum. o zamanki rakibim tayip okulu birakip imam olducndehd

not: hala icime kapanigim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

26 yaşında olucam
    Evet 26 yaşıma geldim ama ulan sen ne kadar şanslısın 6 yıl önceki ben... şimdi bu durumda olacağını tahmin bile edemezdin

• quote:

Orijinalden alıntı: AjanGevrek

Şu an bunu sınıftan yazıyorum elim(n)deki dandik telefonla. üni ye hazırlanıyoruz. odtü filan istiyoduk ama noldu girebildik mi. yaptın mı la 3-5 badi. var mı la manita. bi pick up istiyodum al bak onu. üni de part time çalışıcam filan dicem millete yüzümü kara çıkartma lan. neyse öptüm. hamdi beye selam söyle
    ODTÜ olmadı kanka, Hacettepe'deyiz. Manita konusunda hala başarısızım, ortalama ilişki sürem 1.5 ay. Part time da çalışıyorum. Pickup değil ama daha ucuz yollu bi şey alıcam galiba. Şu anda gelecek planımım google falan. Hadi bakalım, hayırlısı. Şu anda 4 sene önce olmak istediğim yerdeyim, bakalım 4 sene sonra da istediğim yere gidebilecek miyim.
  • 2018de bitti bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

2018de bitti bitiyor.
    Reis yaşıyor beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

6 sene sonra bana özet geç, neler değişti hayatımda?...
  • ben yazdım mı acaba bilmiyorum nereden bakıyoruz ona?
  • Emmi 1 sene geç kaldım ya. Şuan işsizim seneler beni geriye attı üzücü
  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Yapma be abi duygulandım :/

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.