Şimdi Ara

2018 yılında bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-2012 Konusu] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
82
Favori
31.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

evlilik lazım ne oldu o?

evlilik ne olm takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

5 sene sonra büyük ihtimal internete girecek param kalmamış olur görmem ama yinede mesajım bulunsun.

Para var da onun dısında herşey aynı 2020 de de bu mesajı alıntılayacağım bakalım hala suan ki halimde miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

Mentionlamada yardımcı olabilecek var mı, çalıştığım için geç saatlerde geliyorum ve aşırı yorgun oluyorum zaman bulamadım 12 gündür.

Hoş geldin dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Seni seviyorum canım. 6 yıl sonra bakalım ne olacak?

Noldu aga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Noldu aga

Ulan bi düşündüm o zaman sevgilim de yoktu, kime dedim acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Noldu aga

Ulan bi düşündüm o zaman sevgilim de yoktu, kime dedim acaba?

Hocam şimdi durumlar nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

6 yıl sonra bu ülkede internet İran'daki gibi yasaklanmazsa hortlatırsın hocam.
    Pilavlı sohbet zorunlu hale geldiyse sen kahinsin

Neler oldu neler

• quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

Sevgili günlük bugün 19 haziran dün arabaya pioneer teyp taktırdım. Bu gece Duyguyla konuştum,Selinle konuştum. Seline açılcaktım ama vazgeçtim uzun bi ilişki olmayacaktı ilerisi olmazdı o kızla.Boş yatırım olurdu.Zaten kız acayip para harcıyo rahata alışmış. İlerde bişe olsa direk yolları ayırır diye düşünüyorum ama çok karakterli bi hatun be abi.Öptürmüyo bile yalanı dolanı yok güvenilir neyse o Bakirköyde oturuyo çokta uzak değil bizim dükkana yakın. Allaha şükür para sıkıntım yok ama kız otobüse falan binmez öyle pek uyuşacağımızı sanmıyorum bu yüzden daha ehliyete 2 sene var o zamana kadar ne yazık ki otobüs. Kız iş atmıyo değil,çok büyük bi ihtimal teklif edersem benle bi ilişkiye başlar-da işte uyumlu olurmuyuz bu maddi durumdan sıkıntı olurmu bilmiyorum. sürekli sorular soruyo şöyle olsa ne yaparsın böyle olsa ne yaparsın kız ilk buluşmada ne giymeli falan filan, mokunu çıkartıyo bazen ama karı milleti napalım. Tv ye baktım biraz şebeke diye bişe var onu izledim. Duygu keşke bıraksa beni, ben bırakıp onu üzmek istemiyorum iyi bi kız ama çok mesafe var arada İstanbul - Balıkesir çok abi olmaz öyle ilişki Bakalım ama fazla uzun sürmez inşallah soğutmaya çalışıyorum kendimden onu. Sorumluluk sınavlarım var haftaya değil diğer hafta salı çarşamba cuma günleri. Kimya Geometri Matematik.. Geçerim inşallah seneye kalmaz hiç biri uğraşmak istemiyorum Validenin bel fıtığı ağırlaştı ameliyat olcak sanırım belli olmaz inşallah iyi olur kazasız belasız.. Erdeğe gidemeyebiliriz annem ameliyat olursa falan. Araba hala beyaz mazda umarım konu hortlanacağı zaman değiştirmiş oluruz 2-3 tane Bide unutmadan o zamana kadar inşallah iyi bi kız bulurum helal süt emmiş istediğim gibi iyi biri. Üniversite işi ne olacak acaba inşallah iyi bi yerde tutturur bitirmiş olurum o zaman. Okuduğum zaman vaybe derim umarım bu kadar yazdım 6 sene sonra nostalji yapcam.

[size=4]Hocam alıntı yap benim mesaja özellikle unutursam falan gözden kaçmasın gözünü seveyim.

Şş buldun mu hatun

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Fichtner

bende alayım yerimi

edit : 2012 den selamlar.. suan sinava hazirlaniyorum bakalim 6sene sonra nolacak ve en onemlisi yapmis olacak miyim

edit 2: Michael Jackson ve The Beatles hayraniyim bunlar degismeyecek arada Bob Marley dinlerim. telefonum Nokia 5800. Bilgisayarim hp pavilion g6 1045st. kulakligim sennheiser mx 80. gs nin tdsi fatih terim baskan unal aysal clde gruptan ciktik
    arkadaslarim bakalim sizi 6 yil sonra unutcak miyim (emir, onur, umutm., umut, dogukan, berkay, semih, furkan y., yigitcan, umut d., yusuf, kadir, mustafa, ali faruk, vs) kizlardan (sena a., fatma, busra, beril, elif, betul, merve, zeynep, hilal, burcu, burcin, cisil, aysel, aslin,melike, gozde, emine,pervin,irem,suna pelin, serra , zeynep o. , zeynep y. , ceren, sena c. vs vs)

not aklima geldikce yazarim

Fatih terim hala td , baskan değişti .. 5800 baya kasıyodur artık.. eminim arkadaşlarının 3-5 kalmıstır

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaZZencii

olm hortlatınca biri bana mesaj atsın

böyle birşey varmı ya insan bişeler yazar o tarihle ilgili düşüncelerini falan ozamanda safmışım şimdide değişen birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

PS5 çıktımı?

Duyurulmadi bile.

• Einstein kullanıcısına yanıt

• bu konuya yorum yazıp yazmadığıma nasıl bakabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

bu konuya yorum yazıp yazmadığıma nasıl bakabilirim

ben de bunu arıyorum
  • eerenn kullanıcısına yanıt
    Buldum buldum şimdi doğumgünü için tektaş bakıyorum

• quote:

quote:

olm hortlatınca biri bana mesaj atsın

böyle birşey varmı ya insan bişeler yazar o tarihle ilgili düşüncelerini falan ozamanda safmışım şimdide değişen birşey yok

😂😂😂😂😂akşam herkese hort geliyor bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: D.A.T.A

ayir banada yer

Nekadar umutsuzcasına bir mesaj bırakmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisagorAmca

kenarda kıvrılsın

Vay be harbiden duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

hayattaysak yazariz...

5 yıl geçmiş ben ayni tas ayni hamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Viking

quote:

Orijinalden alıntı: The Last Viking

Bakalım 6 sene sonra beni neler bekliyor..

Şuan 20 yaşında 2. sınıf psikoloji öğrencisiyim. Exchange yapmak için toefla çalışmam lazım ancak günlerdir evde boş boş oturuyorum. Exchange olarak amerika düşünüyorum ne olur bilinmez bakalım ve orada kalıp ordan mezun olmayı.. Ardından spor psikolojisi üzerine master ve doktora yapmak istiyorum bu fikrimin değişme potansiyelini de açıkcası bilmiyorum. Bu arada gittiğim kurs berbat değişimle ankaraya geldim inşallah 2. dönem de kabul edilirim ardından exchange.. Daha staj yeri bulmam lazım malum psikolojideki stajlar hep klinik psikolojisi üzerine oluyor ben farklı bir şey yapmak ve yurt dışında yapmak istiyorum.

Aradan neredeyse 2 yıl geçmiş

Evet son bir karae ile IELTS e girmiş 6 almıştım ve değişim için hep Amerikaya başvurmuştum. BU arada 2. dönemi de ankarada okumuştum. Bi ara amerika da University of Mississippiye gideceğim açıklanmıştı çok sevinmiştim. O yaz İzgören akademi de gönüllü staj da yapmıştım. Ardından Amerikaya hayatımın en güzel anılarını zamanımı geçirdiğim üniversiteye, Mississippiye gidiyordum. Toplam 8 ay orada bulundum. Bir sürü dünyanın her tarafından harika insanlar ile tanıştım, ömür boyu devam edeceğine inandığım arkadaşlıklar edindim, bazılarını ülkelerinde ziyaret etmeyi düşünüyorum, umarım fırsatım olur bazıları da türkiyeye uğramayı düşünüyorlar. Nereden baksan bu 8 ayda Dönem içi tatillerde Kış tatilinde vs. toplam 10 bin mil üzeri yol yapmışızdır. Amerikada neredeyse Doğu kıyısında gitmediğim yer kalmadı Floridadan tut Newyorka kadar. Gittiğim en batı tarafı Texastı orayada kış tatilinde 25 günlük süren yol gezimizde uğramıştım Amerikanın güney doğusunda bir daire çizmiştik vay bee. 10un eyalet görmüşümdür. Gezerken de couchsurfingi kullanıyorduk gene muazzam insanlar, maceralar, anılar... Her gittiğimiz yerde bizi misafir edenlere baklava ğişiriyorduk, hoşlarına da gidiyordu, güzel arkadaşlıklar edinip bağlantılar ediniyorduk. 2. dönem için de kampüste güzel bir işim vardı, harika insanlardı. Orada hayatımın kesinlikle en güzel yılını geçirdiğim yerde zamanım sona ermişti...

Şimdi tekrar Türkiyede evimde bu satırları yazıyorum. Aklımdan spor psikolojisi tamamen çıktı. Şu an I/O PSY ya da kültürlerarası düşünüyorum belki ikisini de birleştiririm. Staj için izmire gideceğim, bütün ramazan orada geçecek, 6 haftalık sürecek bir staj. Master için Yeni Zelanda, Abd arasında kalıyorum, hayırlısı olsun ancak master için kesinlikle yurt dışına ya aMerikaya ya Avustralya ya da Yeni zelanda ya gitmek istiyorum. Türkiye ye o düzenden gelip tekrar yaşamaya başlayınca üzüldüm ve şu an buralarda yaşamak falan da istemiyorum bakalım bu konu bi kaç yıl sonra tekrar hortladığında nerede olacağım neler düşünüyor, yapıyor olacağım göreceğiz. Şimdilik bu kadar

Son yazimin uzerinden neredeyse 4 yil gecmis. Bayadir foruma da ugramadim zaten.

2015 te mezun oldum. Mezun olduktan sonra amerikaya geldim. Amerikada yaklasik 1 sene gecirdikten sonra Chicago da bir universiteden kabul aldim. Isid, Istanbul havalimanina saldirdiktan tam 2 gun sonra Istanbul Ataturke indim, sanki hic teror saldirisi olmamis gibi herkes laylaylom idi, ozellikle polis arkadaslar. Pasaport sirasinda siraya kaynayanlar mi dersin, bir birine bagirip cagiran, kavga eden insanlar mi dersin, gozumden yaslar akmisti Istanbul Ataturke indigim an ve gecirdigim sure zarfinda. Insanlarda birbirini cekememezlik vardi sanki, herkes birbirine nefret ile bakiyordu. Aradan 1 sene gecmisti Turkiyeye gelmeyeli ve Turk insani gormeyeli. Gozumde o kadar berbat bir hal almistiki ulke. Hele trafik.... Derken 2 hafta sonra darbe girisimi oldu, ankarada jetler gogu yararak geciyordu. Cok kotu bir geceydi, neyin ne oldugu belli degildi. Derken vizemi aldim ve eylul 2016'da Amerikaya dondum. Kendi kendime yazilimi, kod yazmayi ogrendim. Suan bir sirkette yazilim muhendisi olarak calisiyorum. Ama ne mezunusun diye sorarsan Psikoloji mezunuyum, bir onceki cevaplarda da o donem psikoloji uzerine master yapmayi dusundugumu yazmisim zaten. Nerden nereye vay be. Suan gayat guzel maasim var Elhamdulillah.

Fena bir hayat surmuyorum. Bir kizla konusmaya baslamistim, baya zaman gecmisti, evlenmeyi dusunuyorduk. Derken kiz 1 gecede benim yalanci oldugumu dusundu ve her seyi sildi 1 gecede. Kendisi Amerikali idi ve benim onunla sadece Amerikali oldugu icin evlendigim ihtimali yuzunden supheye dusmus, ve 1 gecede herseyi sildi atti benimle hic konusmadan. Neyse onemi yok, simdi dusununce iyiki olmamis diyorum, zaten olsa idi, bu gercek yuzu evlendikten sonra ortaya ciksa idi bu guvensizlik bu kusku daha kotuydu. Simdi baskalariylada konusuyorum, bakalim ne olacak.

En onemli seylerden birisi, din benim hayatimda onemli bir yer aldi. Dini sadece din olarak goruyorum, Allah'in koymus oldugu yasam kurallari ve sartlari bir yasam tarzi olarak goruyorum. Hz. Adem'den beri de hep ayni mesaj gelmis dunyaya. Turkiyeye donmeyi asla dusunmuyor ve istemiyorum. Mecbur kalmadikca da donmeyecegimi biliyorum. Ama hayatta ne olacagi belli degil. Hayirlisi diyelim. Islam (Submission to the will of God) diyesim geldi. Ne oldugunun onemi yok, bu tarz seyleri dusununce icime bir rahatlama geliyor, sonucta olumlu dunya, ne olursa olsun donecegimz kisi O'dur. Bu hayat gecici. Neyse, icimden ne geliyorsa yazdim. Simdilik bu kadar
    Insallah herkse halinden memnundur ve iyiye dogru gidiyordur,
    There is always hope
    Allahtan umite kesilmez arkadaslar,
    elinizden geleni yapin,
    okuyun, ogrenin,
    kin gutmeyin,
    sevgi dolu olun,
    sevin,
    durust olun,
    mutlu olun
    saglicakla kalin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 18 Şubat 2018; 20:59:22 >

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.