Şimdi Ara

2018 yılında bu konuyu hortlatacağım. [Mesajınızı Bırakın-2012 Konusu] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
82
Favori
31.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sefa404

quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

Orijinal bir konu olmuş, 6 yıl sonra kim bilir ne yapıyor olacağız?

Ama ben de şu an ki durumumu not düşeyim,

Hala finaller bitmedi, 3 sınavım daha var(hatta 6 denebilir) tedavi pratik, tedavi teorik, protez pratik, protez pratik, protez teorik, mikrobiyoloji teorik. Sonra go go 5 temmuzda avrupa turu başlıyor. Tekrar bu mesaja baktığımda inşallah güzel şeyler olmuş olur.

6 yıl sonra görüşmek üzere.

Güzel şeyler oldu mu peki hocam

Aksine o kadar kötü şeyler oldu ki hocam. Şu an o finalleri falan düşündüğüme şaşırıyorum. Bakalım inşallah 6 sene sonra daha güzel olur her şey. Son 6 senem sanki 100 sene gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: steganography

2018'de editlerim burayı

Edit: sen editleme dürttüğümün salağı

• so, now it's time for party hard

• konu sahibi nerde.
  • birisi konuya yazan ilk üyeleri konuya çağırır mı? belki unutanlar olmuş bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

suan işsiz gücsüz uykusuz ve bos bi hayat yasıyorum 6 sene sonra bakıcam buraya ne iken ne oldum diye. ve alıntı yapıcam

Ewet arkadaslar ewlendim tek degisiklik bu. Gerisi ayni malesef 😊😊 onca ise girdim ciktim olmadi. İs kurdum olmadi hayatla mucadeleye dewam. Bu msj yazdigim zamanlar cok umudum vardi. Ama hayat ewirdi cevirdi neredeyse ayni yere getirdi. İnsallah bu sene bi fark yaratir. 👍🏻 Ha bir de o zamanlar hayalini kurdugum cok istedigim bir arabanin sahibiyim artik sukur 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 1 Ocak 2018; 2:1:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

Dursun Almanyaya gidiyorum 4 gun sonra Acaba O zaman Neler Olcak Yani 4 sene sonra Bu forumda Olusumun 17 yillin doldrucam Acaba Cocugum kizmi erkekmi olcak

Almanyada kac sene yasayacagim

esimden Bosanacakmiyim

zENGİN oLACAKMİYİM

vEYA En onemlisi Nasil bi durumda Olacagim Konuda Bunuda belirtecegim:)

Geldim evimi tutum dilli ogrendim ehliyeti cikardim

Vay beeee 3 cocuk oldu 1 hafta once zenginlik degilde gonul zenginligim var mutlu huzurlu guzel bir hayat yasiyorum biraz parasal sorunlar var ama oda heryerde var

Insallah 2018 de guzel gececek

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

Nereyi kazandın body muay thai nasıl gidiyor, pişman. Mısın.? not duselim

kolumu kırdım panpa bir sene ara vermek zorunda kaldım. Berkeley

• Hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: NicksizadAMQ

konu sahibi nerde.

Buradayım, ilk mesajı düzenleyip mention atacağım herkese fakat şu aralar çok yoğunum 2 gün daha müsade
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm.karahan

quote:

Orijinalden alıntı: watchthenight

Merak etmeyin hepinizi tek tek alıntılayacağım 2018'de.

Alıntılamazsan??

• cooLpapa kullanıcısına yanıt
    iyi hocam güzel bir şey olacak muhakkak unutanlar var görüp duygulanacaklar herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

bende kıvrılayım şuraya. hatıram olsun.

zaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

bende kıvrılayım şuraya. hatıram olsun.

zaa

Vay be..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy be

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Daha liseye yeni geçiyorum 21 yaşında olcam la 2018 de bu yazıyı görüpte alnıma elimi geçireceğimden eminim. Neyse burdan 2018 deki bana selam söylüyorum.

Edit: 2015 e girmek uzereyiz vay anasını. Elimi yine de başıma geçirdim. Lisenin başına dönsem keşke, hayat stresli. Neyse 2018'e editlerim artık.

Ahaha yaşımı büyük gösteriyormuşum o zaman Çekinmişim herhalde 14 yaşında olduğumu söylemeye. 20 yaşına gelmek üzereyim şimdi.

Elimi alnıma vurmadım o kadar da kötü bir hayatım yok. Çok da mutlu değilim yine de. İstediğim üniversite ve bölümü kazanamadım ama şimdi de çok şikayetçi değilim. Sıradan bir hayat yaşıyor gidiyorum. Şuan şaşkınlıktan pek yazamıyorum ne çabuk geçmiş zaman.

• quote:

quote:

Daha liseye yeni geçiyorum 21 yaşında olcam la 2018 de bu yazıyı görüpte alnıma elimi geçireceğimden eminim. Neyse burdan 2018 deki bana selam söylüyorum.

Edit: 2015 e girmek uzereyiz vay anasını. Elimi yine de başıma geçirdim. Lisenin başına dönsem keşke, hayat stresli. Neyse 2018'e editlerim artık.

Ahaha yaşımı büyük gösteriyormuşum o zaman Çekinmişim herhalde 14 yaşında olduğumu söylemeye. 20 yaşına gelmek üzereyim şimdi.

Elimi alnıma vurmadım o kadar da kötü bir hayatım yok. Çok da mutlu değilim yine de. İstediğim üniversite ve bölümü kazanamadım ama şimdi de çok şikayetçi değilim. Sıradan bir hayat yaşıyor gidiyorum. Şuan şaşkınlıktan pek yazamıyorum ne çabuk geçmiş zaman.

abi inanılmaz bi duygu olmalı ama hiç yaşayamadım şu sonradan hortlatma duygusunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mentionlamada yardımcı olabilecek var mı, çalıştığım için geç saatlerde geliyorum ve aşırı yorgun oluyorum zaman bulamadım 12 gündür.
  • 2014 veya 2015 le ilgili böyle bir konuya not düşmüştük. 2018 de bakılacak bir konydu sanki..
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.