Şimdi Ara

2019 1.ÇEYREK BTK RAPORU TURKCELL MÜŞTERİ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Palavra tabi, onu diyenler testte 440mbps hız görseli paylaşıp çekmiyor diyorlar

Amaç troll başka birşey değil.

Turkcell'in 2G düştüğü yerde diğerlerinin 4G çektiği de var tam terside. Ama nihayetinde kapsama alanı hepsinden geniş ve stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Anca gormem lazim inanmam icin. Varos mahallesiyse ya da roman belki es gecmistir sizin mahalleyi
  • Vodafone ve TT genel bir ortak altyapıya giremez, Turkcell o istasyonları başına yıkar valla

Zonguldakta aktif dediler ama hâlâ değişen birşey yok.

Geçen sene biryerde okumuştum, Turkcell'in 30.000 küsür, Telekom'un 14.000 küsür istasyonu var deniyordu. Tabi ne ksdar doğru bilemem, en azından çevreden yola çıkarsak bir bölgede TT'nin 3 istasyonu varsa Turkcell'in 5'tir. En azından koskoca Kocaeli'de çoğu yerde durum bu.

Daha katedecekleri çoooook yol var.

Turkcell müsteri kaybetse n'olur çoğu küfürü basıp geri dönüyor Forumda konularda ki mesajlarda belli oluyor. Yok fiyattan dolayı şuraya geçtim ama lanet olsun paramla rezil oldum diyip geri dönüyor.

Ben bu milleti anlamıyorum zaten, 55 yaşında ki babam 20 senedir Turkcell kullanıyor suan ki tarifesi Lifecell Up 7.. Bu adam bile fahiş fiyatla karşı karsıya kalmamışken millet nasıl kaliyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Temmuz 2019; 16:5:15 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben faturalı sözleşmeli 1 senelik tarife yapiyorum. 1 sene bitince ya hazir karta geçerim. Ya da başka operatöre. Turkcelle gel ya da faturalıya gel kampanyaları olduğu zaman hemen geçerim. Gwnelde hazir karttan geçiyorum
  • Kesinlikle..

Turkcell'in bi güzelliği o. Hiç beklemeden yeni müsteri kampanyalarına dahil oluyorsun, bunu çoğu kişi bilmiyor. 90 gün kuralından bihaber çok kullanıcı var.

• yolun düşerse görürsün varoşlarda çekiyor elit yerlerde çekmiyor sorun sadece bizim mahallede değil zaten bursa'da birçok bölgede sorunlu
  • Benim gibi 10 yıllık aboneyi kaybettiler gayet normal. Müşteri hizmetinin verdiği fiyatı çok sizinle aynı paketi %50 indirimli alabiliyorum diyorum neden turkcell’de Kalayım diyorum,biz en iyisiyiz dağ başın da bile çeker Turkcell diyor 😀o zaman hiç dağa çıkmadığımı farkettim ve turkcell’i Geçen hafta bıraktım..👨🏻‍⚖️

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Abone kazanmasi zor. En basitinden disarida subelere bakiyorum turkcell 3gb 29tl reklamj asmis. Vodafone 7gb 27tl demis. Tt gene o civarlarda vodafone ile yakin. Sen olsan hangisine gecersin. Herkes forumdaki gibi degil yok hiz testi yok su demiyor maalesef. Ha cekmesse cikar o ayri ama tarifeler hala turkcellde pahali.

Benim yeni is yerimde cekmiyor vodafone diye turkcelle gecdim kalite hiz farki vs cok lafim yok ona ama vodafone cekse kesinlikle hemen geri donerim cunku daha az vericegim daha çok gb alacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kushimat0

Abone kazanmasi zor. En basitinden disarida subelere bakiyorum turkcell 3gb 29tl reklamj asmis. Vodafone 7gb 27tl demis. Tt gene o civarlarda vodafone ile yakin. Sen olsan hangisine gecersin. Herkes forumdaki gibi degil yok hiz testi yok su demiyor maalesef. Ha cekmesse cikar o ayri ama tarifeler hala turkcellde pahali.

Benim yeni is yerimde cekmiyor vodafone diye turkcelle gecdim kalite hiz farki vs cok lafim yok ona ama vodafone cekse kesinlikle hemen geri donerim cunku daha az vericegim daha çok gb alacagim.
    Faturasızda 25-35 TL bandında gayet güzel paketler var.

Faturalıda 6GB 39 TL, 15GB 59 TL. Bunlar Turkcell için çok çok iyi tarifeler bence, ki bu tarifelerle ortalığı sildi süpürdü. (Forumu baz alırsak)

3 operatörde de yeni müşteri fiyatlarında arada uçurum yok, kalite farkını düşünürsek 5-10 TL hiçbirşey.

Asıl olay taahhüt sonunda oluyor Turkcell'de.. En azından bu ara akıllandı biraz, çıkarttığı yeni devam tarifelerinin gideri var. Önceden neydi öyle, aynı içeriğe en az 2 kat fazla isteniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Temmuz 2019; 21:17:21 >

• Vodafone pass ve ya telekom gibi bol gb içerikli tarifeler lazım.
    Kendi Fizy ve tvplus uygulamasına bile doğru dürüst sınırsız veremiyor. Şu çağda hâlâ sms cimriliği gibi komik komik şeyler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.