Şimdi Ara

2019 1.ÇEYREK BTK RAPORU TURKCELL MÜŞTERİ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell yaptığı yanlış uygulamalar ve Müşteri memnuniyetsizliği sebebiyle müşteri kaybetmeye devam ediyor.
    https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/pazar-verileri/2019-1-ceyrekraporu-kurumdisi.pdf

• Turkcellden başka operatöre hayatta geçmem.
  • Turkcell'in zaten çıkarttığı yeni tarifeleri birşeylerin kötü gittiğini gösteriyor, 2. ve 3. çeyrekte birçok aboneyi geri kazanır diye düşünüyorum. Turkcell'in kıymetini anlamak için birsüre diğerlerini kullanmak yeterli. Valla bazen hem TT hem Vodafone hattımı takıyorum da, Turkcell'in kıymetini anlıyorum. Pahalı mahalı ama durum bu.

Pazar payında da TT Vodafone'a yaklaşmış baya bi. Olurda TT Vodafone'u geçerse çıkartacağı tarifeleri merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 19 Temmuz 2019; 10:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    TT 'nin vodafone yaklaşmasın sebebi internet hızı ve tarifeler ancak şirket hattım TT istanbul da çoğu yerde hat düşüyor ve bazı noktalarda çekmiyor sıkıntılı. İki operatör var biri Turkcell diğeri Vodafone Şahsi hattım vodafone ama internet hızını biraz arttırsa iyi olacak ancak vodafone yönetimin kafası çalışmıyor..
    Benim bulunduğum Muş merkezde turkcell çekmiyor turktelekomun maşallah var turkceli şehir merkezinde her yerde şebekesi zayıf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Şu heryer olayı yanlış algı, hangi operatör olursa xxx şehirde cekmiyor yorumu yanlış. İyi olduğu yerlerde var kötü olduğu yerlerde, bu her operatörde böyle.

Koskoca bir şehirde x operatör çekmiyor desende şahsen inanmam, illa ki çektiği veya iyi olduğu yerler vardır. Sonuçta muş'u karış karış gezmedin dimi? Ki merkezden bahsediyorsun, merkezi yerlerde illa ki daha iyi oluyor 3üde.

Denilene göre bursada da çekmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 19 Temmuz 2019; 11:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Şu heryer olayı yanlış algı, hangi operatör olursa xxx şehirde cekmiyor yorumu yanlış. İyi olduğu yerlerde var kötü olduğu yerlerde, bu her operatörde böyle.

Koskoca bir şehirde x operatör çekmiyor desende şahsen inanmam, illa ki çektiği veya iyi olduğu yerler vardır. Sonuçta muş'u karış karış gezmedin dimi? Ki merkezden bahsediyorsun, merkezi yerlerde illa ki daha iyi oluyor 3üde.

Denilene göre bursada da çekmiyormuş
    Hocam çanakkale merkezdeyim bende 3 hattım var tam şehrin ortasında bir sokaktayım nasıl bir sokaksa vodafone ile balkonda bile zor konuşuyorsun türk telekom ise hem zayif çekiyor hemde sürekli bant değiştiriyor vodafone a göre 1 tık daha iyi ama onunla da konuşmak zor bir turkcell çekiyor o da arada bir 3g den 2g ye düşüyor 4g zaten yok 3 operatörde de ha sokaktan çık heps 4gye dönüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Her yeri adım adım gezdim isim gereği her yerde video çekip atarım havalimaninda şebeke 1 dış , hastane acil bölümünde şebeke sıfır dışarı çıkarsan çekiyor, ceylan avm icinde 1 dış çoğu zaman e, SGK caddesi şebeke 1 daha çoğu yer sayarım sana, müşteri temsilcisi video çekip attım, sonuç, benim anladığım sonuç operatör bi yerden para gelirse iyi yatırım yapıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alim gucu cok dustugu icin millet faturalarindan kısıyor.Eskiden dokunmuyordu fazla odemek ama simdi isler degisti.Bizim aile 3 kisi mobil faturalarimizin toplami 60 tl.Herkeste 4GB net var.
    Benim bazen yetmiyor oda asiri nadir(1 kere oldu) gunduz 10 gb 19 liraya aliyorum.
    Tabi ki kalite farki var fakat suan ki durumda Turk Telekom haric kullanilacak pek birsey yok malesef.

• Vdfn bakin allah askina saka gibi adamlar kar anlaminea turkcell'le yarisiyor.Su elemanlae su ulkeyi terk etse ne kadar guzel olacak.

2019 1.ÇEYREK BTK RAPORU TURKCELL MÜŞTERİ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

• kaybetmeye devam etsin de bol bol hediye versin, ayrıca istasyonlar dolmasın bize kalsın

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    abi 3 tane operatör kullanıyorsun 3 ünün de abonelerının azalıp bol kampanya yapmaları lazım
  • vodafone yok bende

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    hatlar fena karıstı
  • "2019 yılının birinci üç aylık döneminde, önceki üç aylık döneme göre abone sayıları bakımından TT Mobil’de %2,67, Vodafone’da %1,27 artış, Turkcell’de ise %0,24 oranında azalma yaşanmıştır."

Bu kısım hakkındaki yorumlarınız nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Temmuz 2019; 23:51:59 >
  • Turkcell'i kaybettiren yanlış uygulamalar ve müşteri memnuniyetsizliği olsa diğerleri çoktan yokolmuştu. Turkcell'i kaybettiren aşırı pahalı fiyatları. Gerisi yok, fiyatarları diğerlerine yakın olsa batar giderlerdi.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Yapılan yatırım miktarlarına baktığımızda Turkcell açık ara önde kapamış. Diğerleri 200 bantlarındayken kendisi 900bantlarında. (milyon tl olarak) Farkın bu kadar açık olması ne ifade etmeli bizlere?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in bir başarısını görüyorum ben burada. Tüm tarife ve paketlerine ciddi zamlar yapıp yine de sadece %0,24 kaybetmiş olması muazzam. Bu kullanıcılarının ödedikleri ücretlere rağmen hizmet kalitesinden ya da diğer bir deyişle mecburiyetten diyelim - ki diğer iki operatörün beceriksizliğine işarettir - kullanıcılarını kendinde tutabiliyor demektir. Turkcell piyasa lideri ve en pahalı operatör olarak kayıp vermek zorunda. Ancak bu kadar kayıp çok az göründü gözüme. Bir de bu sadece salt kullanıcı sayısı, kaç kişi fiyatlar pahalı diye hangi operatöre geçti, kaç kişi yeter 1 Mbit hız deyip TT'ye, bu da çekmiyor deyip sonra Turkcell'e geçti vs. Ciddi yorumlar için bunların da bilinmesi gerekli ama gerek yok. Olağan bir şey, sadece Turkcell abone korumayı iyi biliyor.

Bunda tabi operatörlerin yeni gelen müşteriye bol hediye vermesi etkili. Süresi dolan abone hattını taşıyıp taşıma değerlerini arttırıyor ve istatistikleri yaratıyor. Ayrıca SuperBox kullanıcıları da bu mobil tanımlama içinde mi kalıyor, bunun içinde kalıyorsa zaten direk oradan 50 bin müşteri elde etmiş oluyor ve kaybı azaltıyor.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom yatırımları bir kez ayrı olarak incelenmeli. TT'nin fiber yatırımını sabit tarafı yapıyor sonuçta. Mobil tarafı sadece onun üstüne şebekeyi kuruyor. Turkcell ve Vodafone ise her şeyini kendi yapıyor. Bundan TT'nin yatırımı daha az görünüyor olabilir. Ama karasal ve santral yatırımları içinde diğer hizmetlerin de verildiği sabit tarafı olduğundan tam karar vermek uygun değil.

Turkcell her zaman yatırımı fazla yapıyordu zaten. 3G'nin başladığı vs. belli dönemlerde Vodafone'un biraz geçtiği dönemler oluyordu, ama genel olarak Turkcell yatırımı hep fazla yapıyordu. Bu da normal biraz da. Baz istasyonlarına 4G cihazları kuruyorlar mesela, diğerlerinden daha fazla istasyonu olduğu için daha fazla yatırım yapması normal. Elinde bol miktarda bant genişliği var ve bunu kullanacak donanımı da kuruyor baz istasyonlarına. Bir istasyonda L800, L1800, L2600 bantlarının hepsini aktif etmeye çalışıyor büyük şehirlerde ve yoğun yerlerde. Diğerleri L2600'ü aktif etmeden 7G'ye geçip atacak gibi eski istasyonlarını. Abone sayısı değişim tablolarında da yatırımlarının karşılığını aldığını görüyoruz hani.

• Avea Konya'da her yerde tam anlamıyla rezalet, Turkcell'e geçmek zorunda bırakıldık diyeyim ben. Görüşme kalitesi arasında dağlar var ne yazık ki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.