Şimdi Ara

2019 1.ÇEYREK BTK RAPORU TURKCELL MÜŞTERİ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom arabayla gidince şebekeler arası sürekli geçiş yapıyor konuşturmuyor. Vodafone f/p dir kim ne derse desin tt bir yerde 60 mbps veriyor bir yerde 10 bir yerde 1 genelde kırsalda 1 ile 4 arasında ama Vodafone stabil 10 ile 25 arasından sasmiyor nerede olursa olsun Vodafone'dan çıkınca kıymetini anladım en azından stabil her nekadar 4 G de çuvalasa da 3 g si halen yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce hangi operatör kullanmalı?

• Diyelim 3 operatörde bölgende iyi ve bütçe sorunun yok.

O hâlde tercihin tabiiki Turkcell olmalı. Diğerlerine göre hem müşteri memnuniyeti hemde hizmet kalitesi olarak her daim daha iyidir.

• Turkcell harbiden baya kaybetmiş ki yeni tarifeler8nde daha insaflı. Lifecell'de yeni 2 devam tarifesi çıkartmış 6GB 39 TL, 10GB 59 TL.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Abi teşekkürler yorumun için :)

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun bölgede en iyi çeken operatör hangisiyse onu kullanmak mantıklı hareket.

Çünkü hiç bir operatör %100 kapsama alanı garantisi veremiyor.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aslında ben 3 operatörü de kullanıyorum. Bütçe sorunum yok..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Sende benim kafadansın, en güzeli o. Şuana kadar hiç erişimim kesilmedi.

Üç sene kadar önce Hakkari'deydim. Hiç erişimimin kesilmesini bırak, kesildiğinde tüm mobil operatörler, sabit hatta DSL, askeriyenin fiber vs. hepsi kesiliyordu.

Tek yedekli Turkcell'di. 2 Mbit hızla da olsa bir şekilde kesintiden bir süre sonra sinyal vermeye başlıyordu genelde.
  • Adamlarin yeni politikası bu sanirim.

Müşteri sayısını azaltıp tarife fiyatlarını artırıp daha fazla gelir elde ediyorlar.

Aynı raporda geçen yılin aynı çeyreğine göre gelirlerini daha da arttırdığını görebiliriz muhtemelen.

• Siteye giremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Benim bulunduğum Muş merkezde turkcell çekmiyor turktelekomun maşallah var turkceli şehir merkezinde her yerde şebekesi zayıf
    Türk telekom muş

2019 1.ÇEYREK BTK RAPORU TURKCELL MÜŞTERİ KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR
    Türkcell muş

Turkcell orada burada çekmiyor diyenler bana hiç inandırıcı gelmiyor

• Turkcell Baz istasyonu burada baya var, baz istasyonları 3 katlı binaların üstünde çevresine hep yüksek 11'12 katlı binalar yapılmış çevresi görmüyor, geçenlerde bölge sorumlusu ile görüştüm beraber gidip sahayı inceledi yeni planlama yapacağız dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunlar gerçek ve kapsamlı veriler değil, kullanan birkaç kişiden elde edilmiş veriler, genel bir fikir veremez.
  • Ne turkcell babamın oğlu ne de turktelekom, hiçbir markayı karalama niyetim yok keşke çok iyi çekse de bugün 5g konuşulan bi yerde şebeke çekmiyor konusu açmasak, aşağı yazdım turkcell burada baz istasyonları çok alçakta kalıyor eski den baz istasyonları dikilmiş, şu an her yerde 11 kattan aşağı bina yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaliteli hizmet pahalı oluyor. Diğeri ucuz ve herkesin elinde. Farklı isimlerle ucuzluk marketlerinde bile veriliyor. Anten geçişleri çok fazla. Pil dayanmıyor, 6 saatte bitiyor. İnternet hızı düşük. Turkcell LTE anteni devamlı aynı kalıyor. Pil 10 saat gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    Kim ne derse desin. En genis band turkcellde var. Ihaleden belli oluyor zaten. En cok baz istasyonu turkcellde mi bilemem ama. Gecen yazan burada yazan bir arkadas zonguldakta turk tellekom ve vodefone ortak alt yapi kullaniyormus ve turkcelli gecebilecegini iddaa etti. Zonguldakta bire bir test ederek farkettik ti 2si 1 turkcell etmiyor sadece yanina yaklasabiliyor. O da bazi durumlarda
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    5gyi birak 4.5gyi zor veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Turkcell orada burada çekmiyor diyenler bana hiç inandırıcı gelmiyor
    Gel Bursa’ya inandırayım seni

Bizim ev sokak sokak gezdiğim için çok iyi biliyorum

Bu ufak bi örnek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.