Şimdi Ara

2019-2020 sezonunun transferi ve kadro değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sezona fırtına gibi giren sarı kanaryamızın yeni transferlerini değerlendiriyorum:

Gerçekleşen Transferler:

Max Kruse: Kariyerini Almanya' da sürdürmüş bir isim. Tecrübesi ve tekniğiyle ileri uçta gol yollarında takımımıza Alex sonrası kilit açıcı rolü üstleneceğini düşündüğüm yetenekli bir oyuncu. Bedelsiz gelmesi de şu parasız dönemde bonservise para harcamadan böyle kaliteli bir transfer yapmış olmamızdan dolayı ayrı bir sevindiri rol oynamaktadır.

Emre Belözoğlu: Kaptanı anlatmaya gerek yok, dümenin başına kaldığı yerden geçti ve takımı saha içinde eskisi gibi koordine edecektir.

Vedat Muriqi: Çok tartışmalı bir süreç sonunda bol soru işaretleriyle geldi. Çubukluyu sırtına geçirdiği gibi uzun süre faydalanacağımız, çağdaş futbolun gereklerini mevkisi itibariyle yerine getirebilecek f/p transferi olduğunun işaretlerini vermektedir.

Deniz Türüç: Yetenekli bir sol ayak. Soru işaretleri devam ediyor. Güçlü bir oyuncu, mevkisinde forma mücadelesi yapacağı etkili isimlerin önüne geçmeyi başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Zanka: Bence uygun bir fiyata alındı. Danimarka sınırları dışında vasat bir görüntü çizmiş olsa da Türkiye'de beklentileri karşılayacak tecrübeye sahip. Hava toplarında rakibe göz açtırmayacaktır. Rakip kalede de korner ve yan toplarda etkili bir silah olabilir.

Rodrigues: Türkiye ligi tecrübesi bulunması bizim açımızdan önemli bir artı. Deplasman maçlarında bize çok maç kazandıracağını düşünüyorum. Hızlı ve atletik bir kanat oyuncusu Türk liginde her zaman iş yapar.

Altay: Benim güvenmediğim bir transfer oldu. Ospina yada begoviç gibi bir transfer yerine tercih edilmesi büyük risk. Serkan kırıntılı ve serdar kulbilge benzeri bir transfer. Uzaktan şutlarda kolay top sektirmesi, hızlı ataklarda pozisyon alma hatası ve yan toplarda zayıf kalması bence geliştirmesi gereken yönleri. Umarım kendini geliştirir ve uzun yıllar formamızı giyer.

Allahyar Sa: Scout transferi olarak geldi. Hazırlık maçlarında sergilediği performans gelecek adına ümit verici. Forvet pozisyonu için hızlı ve güçlü bir oyuncu. Kendini geliştirirse iyi para kazandıracak kumaşı var.

Murat Sağlam: Trabzonun getirip bizim aldığımız sağ bek. Zayıf bir görüntüsü var. Tekniği ve mücadeleci görüntüsü ile ümit vadediyor. Güçlenirse isla ve dirar ile forma mücadelesinde önemli bir alternatif olabilir. Gelecek yıllarda faydalanabileceğimiz bir transfer.

Yasir: Eski futbolcumuz geldiği gibi kiralık gitti. Geçen yıl beni alın demişti oynadığı futbolla, bakalım süper ligde ne kadar iyi olduğunu göreceğiz.

Beklenen Transferler:

Kolarov: Taraftarın özlemle beklediği süper yetenek. Gelirse hiç şüphesiz sol tarafı domine eder. Raket gibi bir bileği var. Duran toplarda inanılmaz etkili bir silah. Yaşı büyük olsa da 3-4 yıl verim alınabilecek bir oyuncu. Kesinlikle alınması gerekir.

Gustavo: Brezilyalı defansif orta saha, stoper. Yıllarca Avrupanın önemli kulüplerinde başarıyla mücadele etmektedir. Gelirse bize önemli bir katkısı olacak. Gelmezse de çok da önemli bir kayıp olmaz. Yaşının ilerlemiş olması ve 8m bonservisinin olması transferinin önündeki en önemli engeller.

Mvila: Orta saha bölgesi için düşünülen bir isim. Defanstan aldığı topları iyi yayan bir oyuncu. f/p transferi olabilir. emre ile oluşturacağı orta saha yıllardır beklediğimiz bir orta saha olabilir. Gelmesini çok istediğim bir isim.

Kjaer: Yakından tanıdığımız viking dostumuz. Zanka ile iyi bir ikili olabilirler. Gelmesini çok istediğim bir isim.

Laxalt, durmisi, asamoah: Kolarov a alternatif düşünülen isimler. Hangisi gelirse gelsin İsla benzeri bir performans göreceğimiz isimler.

Babacar: İtalya da oynayan siyahi forvet. Aradığımız forvet mi tam bir muamma. Vedatın performansını olumlu etkiler mi orasıda tam bir muamma. Bana kalsa yedek forvet olarak aduriz i alır gelirdim. Aduriz tecrübesiyle, Vedatın gelişimine olumlu katkı sağlardı ve son dklarda oyuna girip skor katkısı sağlardı.

Bungstaller: Schalke 04 ün forvet oyuncusu. Teknik bir forvet. Gelmeden fenerli olması ayrı bir sempati duymamı sağlıyor . F/p transferi olabilir. Babacar yerine her türlü tercih ederim.

Sezona damga vurması beklenen oyuncular:

Kruse, Emre, Ferdi, Rodrigues, Murigi ve Ozan bence bu sene performanslarıyla yüzümüzü güldürecek.

Sezonun çöpleri:

Alper, kameni, mehmet ekici, harun, sadık ve tolgay bunlar devam ederse fazla katkı sunacaklarını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 21 Ağustos 2019; 12:57:8 >

• Sarı başlıklar gözü kör ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.