Şimdi Ara

[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.086
Cevap
99
Favori
153.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim, siz yine de iyice araştırın.
  • efsane bir konu, açık ve net , anlaşılır.
  • Merhaba arkadaşlar,

Oyun oynamak için monitör ve hard disk ( elimde mevcut ) hariç intel sistem tavsiyesi istiyorum. Sisteme ssd ilave edilebilir. Bütçe 2000-2500 Tl.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cori3535 -- 17 Aralık 2015; 9:14:53 >
  • Arkadaşlar sıfır alınacak
    r9 270x mi r9 380 mi? (tahminim 270x)
  • menem M kullanıcısına yanıt
    380 Daha iyi bir model.
  • Hocam merhaba,
    Thermaltek Core V1 mini ATX kasa için sistem kurmak istiyorum.
    İ7 4790K işlemci ve Asus H81M-C anakart almak istiyom.
    Overclock yapmayacağım ama K serisi turbo clock speed ile 4.4 GHz çıktığı için düz 4790 değilde K olanı istiyorum.
    Bu işlemci için H81M-C anakartı sizce yeterli olur mu?
    Teşekkürler.
  • Dostlar,

Video montaj programlarıyla (render ve export alınacak, after effects vb. kullanılacak) kullanma adına kasa toplamak istiyoruz.

Monitörümüz var. Kasaya 10bin kadar bütçe ayırabiliriz.

Her türlü tavsiyeye açığız
  • Merhaba donanımhaber formu kardeşimin bilgisayarındaki anakart(ASUS P5G41C-M LX) yandığı için yeni bir Anakart İşlemci ve Ram almak istiyorum kardeşimin bilgisayarına Bütçe:500-550

Kafamda şu parça modelleri var:

İşlemci:http://www.vatanbilgisa...4nm-islemci.html?srt=UP

Anakart:http://www.vatanbilgisa...dvi-anakart.html?srt=UP

Ram:http://www.vatanbilgisa...k-modul-ram.html?srt=UP

Ekran Kartı,HDD,Power Supply duruyor hala onlarıda belirtmek gerekirse;nVIDIA 9500GT,Seagate 500GB 7200 RPMHDD,500WattHighPower PSU

Kardeşimin oynamak istediği oyunlar CS:go,Silkroad,Knight birde GTA5'i kaldırırmı böyle bir sistem dizersem veya uyumlumu onu bile bilmiyorum ama sizin yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

• AMD A10-7870K, 8GB 2400Mhz DDR3 Ram, 1TB HDD + 120GB SSD, 500W Oyuncu Bilgisayarı arkadaşlar bu bilgisayara sapphire r 240 4 gb ekran kartı alsam kaldırır mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A10 yerine i5 alsan az daha para verip skylake iyi diyorlar bende fx8350 var ama suan pahali bide eskidi yinede gta5 te falan highest (aa 4x) 40-60 fps alabiliyor s3n bilirsin

• Merhaba arkadaşlar, yazılım için intel işlemcili maksimum 2.000 tl bütçe ile kasa toplamak istiyorum tavsiyede bulunabilir misiniz. Hdd olmayacak sadece ssd 120 gb.

• İyi forumlar gta5 bf4 far cry4 oynamak için bu sistem Nasıl?görüntü kalitesi hangi seviyede olur?
    intel core i5 6402p

Gigabyte GeForce GTX 960 4GB GDDR5

Team Elite 8GB 2400MHz DDR4 Ram (TM4E24008GB)

MSI H110M PRO-VD

Dediğim sistem 2000 tlyi geçmeyecek şekilde dediğim tarzda oyunları keyifli bir şekilde oynayabilir miyim i?

• Merhaba arkadaşlar bende kasa topluyorum evga 1060 sc ekran kartı aldım ve intel i7 6700k işlemci alacağım anakart konusunda kararsız kaldım ne önerirsiniz?

• arkadaşlar ben sistemi topladım herşey hazır şu an topladığım sistemden yazıyorum :) ancak ekran kartında iki tane giriş var ve 1 tane kablo var ekran kartıının kurulum dvd'sinden kurdum ancak pc ekran kartını tanımıyor resimleri atacağım yardımcı olursanınz çok sevinirim.[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsense054

arkadaşlar ben sistemi topladım herşey hazır şu an topladığım sistemden yazıyorum :) ancak ekran kartında iki tane giriş var ve 1 tane kablo var ekran kartıının kurulum dvd'sinden kurdum ancak pc ekran kartını tanımıyor resimleri atacağım yardımcı olursanınz çok sevinirim.[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]

Hepsini doldurmak zorundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: adsense054

arkadaşlar ben sistemi topladım herşey hazır şu an topladığım sistemden yazıyorum :) ancak ekran kartında iki tane giriş var ve 1 tane kablo var ekran kartıının kurulum dvd'sinden kurdum ancak pc ekran kartını tanımıyor resimleri atacağım yardımcı olursanınz çok sevinirim.[ 2019 ARALIK ] GÜNCEL SİSTEM TOPLAMA REHBERİ ANA KONU * [ Paranızı Çöpe Atmayın !!! ]

Hepsini doldurmak zorundasın.

hocam 6 pin girişili başka kablo yok boşta nasıl yapabilirim?

• molex dönüştürücü alacaksın.

http://urun.n11.com/kablolar/akasa-6-pin-pci-e-guc-donusturucu-kablo-P111022758?cid=604001&gclid=CODgmoTxic4CFRSeGwodoJ8JwA&gclsrc=aw.ds

ekran kartı kutusundan çıkması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 23 Temmuz 2016; 18:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

molex dönüştürücü alacaksın.

http://urun.n11.com/kablolar/akasa-6-pin-pci-e-guc-donusturucu-kablo-P111022758?cid=604001&gclid=CODgmoTxic4CFRSeGwodoJ8JwA&gclsrc=aw.ds

peki bu ürün normal bilgisayarcılarda da satılır mı?şu anda dediğm gibi ekran kartımı pc tanımıyor driverlerini kurduğum halde.Bunu da taktıktan sonra pc ekran kartını tanır mı?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.