Şimdi Ara

2019 Audi A6, Passat, e-class kullanıp, kumho kormoran marshal lastik almak... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Falken As210nun kar performansi iyi gorunuyor hocam baya. Zaten uzerinde kar tanesi isareti de var yani aslinda kis lastiginin minimum standartlarini sagliyor ama 4 mevsim kullanilabiliyor.
    Eger Ankara veya daha Dogusunda yasiyorsam Falken AS210 veya Conti AllSeason contact tercih ederim.

Cok sportif bir arabam yoksa Istanbulda bile bu ikisinden birini tercih ederim. Ki ben kayak yapmayi da seviyorum o yuzden tercihim boyle olur. Eger kar yagdigi bir gun arabayi evde tutucam derseniz bu lastiklere gerek yok.

Izmir vs. gibi yerlerde ise farkli lastiklere yonelirim.

Sonrada geldim egitim/is dolayisyla. Turkiyedeydim ondan once.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Falken As210nun kar performansi iyi gorunuyor hocam baya. Zaten uzerinde kar tanesi isareti de var yani aslinda kis lastiginin minimum standartlarini sagliyor ama 4 mevsim kullanilabiliyor.
    Eger Ankara veya daha Dogusunda yasiyorsam Falken AS210 veya Conti AllSeason contact tercih ederim.

Cok sportif bir arabam yoksa Istanbulda bile bu ikisinden birini tercih ederim. Ki ben kayak yapmayi da seviyorum o yuzden tercihim boyle olur. Eger kar yagdigi bir gun arabayi evde tutucam derseniz bu lastiklere gerek yok.

Izmir vs. gibi yerlerde ise farkli lastiklere yonelirim.

Sonrada geldim egitim/is dolayisyla. Turkiyedeydim ondan once.
    Falken iyi marka

Edit: hocam tüm marka modellerde hangisi ne kullanım amaçlı oluyor bunu nerden öğrenirim?

Mesela falanca markanın modelinin sessizlik konfor az yaktırma, falanca marka model yol tutuş fren mesafesi vs

Bunu nerden öğrenebilirim hangi marka model neye hitap ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 28 Şubat 2020; 20:19:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben bir dip not paylaşayım
    Yıllardır gittiğim sanayi siteleri var
    İşte Gebze Dilovası tuzla vs

Bu zamana kadar
    Continental
    Michelin
    Pirelli kullandım

Bu lastiklerin hemen hepsi 40-50 bin aralığında değişti
    Ve her bir takım lastikte minimum 1 er 2 şer yama olurdu
    Son değişen continentaller de 4 lastikte 7 yama vardı
    41bin km de 1.5 mm in altına indi

Şu an arabanın üzerinde 245 45 18 Lassa’lar var
    55 bin km yaptı ve hala dişler duruyor bitmedi lastik

Güzergahlar yine aynı
    Yemin ederim 1 tane bile yama yok

Lastikler de nasıl bir kauçuk varsa resmen vida çivi girmiyor demekki
    Bu kadar rastlantı olamaz

Evlerden Irak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 28 Şubat 2020; 20:21:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Falken iyi marka

Edit: hocam tüm marka modellerde hangisi ne kullanım amaçlı oluyor bunu nerden öğrenirim?

Mesela falanca markanın modelinin sessizlik konfor az yaktırma, falanca marka model yol tutuş fren mesafesi vs

Bunu nerden öğrenebilirim hangi marka model neye hitap ediyor?

Alıntıları Göster
    Hocam sana verdigim linke bak.
    Orada testler var.
    Ki Kar uzerindeki fren testinde ciddi sekilde belli oluyor hangi lastikte kar tanesi sembolu var hangisinda yok. Sembol olanlar kar lastigine cok yakin bir durus mesafesi verirken sembol olmayanlar yaz lastigine yakin.

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Lassa'nın da farklı modelleri var demek ki. Babama almıştık. İlk zamanlar çok iyiydi, sonra hemen sertleşti, 1 sene sonra kötü olmaya başlamıştı. Hiç memnun kalmadık.

Önceki aracıma falken aldım. 6 ay, 15bin km'de eskimeye başlamıştı.

Ondan önceki aracımda michelin crosclimate kullandım 40bin km. Gayet iyi durumdaydı.

Şimdiki aracımda 75bin km yol yapmış yokohama geolander lastik var. Bugün yine kontrol ettim. Hala yumuşak, diş derinliği iyi durumda.
    https://forum.donanimhaber.com/73bin-kmdeki-yokohama-geolander-lastik--141502427
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.