< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
2019 model arabada zaten fabrika cikisi lastik olur.
|
Böyle yol tutuşu iyi şöyle frenlemesi güzel diyerek alınılan arabaya dandik lastik almanın mantığını çözmüş değilim. Geçen yaz lastik aldık, önce Falken düşündük sonra daha markalı bir şey olsun diye Hankook baktık sonra olmuşken en iyisi olsun diyerek Continental PC6 tercih ettik. En azından bir gün frene basmam gerektiğinde keşke 3 5 kuruşun hesabını yapmasaydık demeyeceğim.
|
Lassa dan daha mı kaliteli
|
Sanane kardeşim sen mi veriyosun kormoran ile michelinin arasındaki fark parasını
|
iyi yakalamışsınız!
konunun açılış sebeni tartışma çıkarmak, forumu trollemek. bir bilgi yok ama boş atıp dolu tutmaya çalışmış vatandaş. o nedenle cevap yazmamak lazım. |
Kormoran kötü lastik değil en azından lassa dan felan çok daha kaliteli
|
Kormoran hiç kötü bir lastik değil çin malı lastiklerle karıştırmayın Polonya malıdır asırlık firmadır esas üretim alanı kamyon tır traktör falandır bulunduğu coğrafyada çok kuvvetli bir markadır..
Daha sonrasında michellin bünyesine katıldı yani michellin satın aldı kormoranı ve global marka yaptı.. Lastikleri gayet iyidir. Bana sorsan bridgestone mu kormoran mı desen kormoran derim.. Birde passatın ne özelliği var alman yaya gidiyorum buraya geliyorum şu arabalar konusunda kültür şoku yaşıyorum hani a7 cls falan jaguar falan porsche anlarımda passat avrupada bildiğin bizdeki egea, symbol tarzı bir araç.... Passatçılar kızmasın kötü anlamda demiyorum.. Halk aracı yani.. Öyle premium bir yanı yok. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 28 Şubat 2020; 2:8:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 28 Şubat 2020; 3:41:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|