Şimdi Ara

Mercedes C180 İçin Lastik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
23.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2009 model c180k fascination aracın artık lastik değiştirme zamanı geldi

225 45 R17 olarak yazlık yada 4 mevsim lastik tavsiyesini bekliyorum f/p oranı yüksek kaliteli önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı ebatta Continental Sport Contact 5 kullanıyorum. Son derece memnunum lastikten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Aynı ebatta Continental Sport Contact 5 kullanıyorum. Son derece memnunum lastikten.
    p zero rosso kullanıyorum.Sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Aynı ebatta Continental Sport Contact 5 kullanıyorum. Son derece memnunum lastikten.
    Aynı ebatta michelin primacy 3 kullanıyorum çok memnunum. Önceki lastiklerim bridgestone potenza idi ona oranlar çekiş ve konfor artışı oldu. Biraz pahalı ama hak ediyor.
  • Michelin gereksiz pahalı continental daha iyi seçim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Arkadaşlar merhaba,

225 45 R17 olarak yazlık yada 4 mevsim lastik tavsiyesini bekliyorum f/p oranı yüksek kaliteli önerilerinizi bekliyorum

arkalara 245 takmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragonath

quote:

Arkadaşlar merhaba,

arkalara 245 takmanı öneririm
    takip. arkadaşlar bu lastikler nerde ucuza bulunur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea için fren tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ford Focus lastik tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha 2 gun once kendi c180 aracimin lastiklerini degistirdim uzerinde michehin primacy3 hp vardi cok guzel lastik ancak bir o kadarda dayaniksiz.ozellikle yanaklari cok yumuşak,geri yanaşirken azcik sürtmemle yanak yarildı.Bunun üzerine baya araştirdim ve Lassa phenoma serisi aldim.Lastik cok guzel orta sertlikte tam bizim yollara göre michelinden daha sessiz oldugunu soyleyebilirim ancak bir tık daha sert.Bence degerlendirmeni tavsiye ederim f/p olarak cok iyi.micheline o kadar para verme hemde yerli uretim.ayrica inceleme videosu var izle

• Hocam ne kadara aldınız kullandığınız lastik testlerfe hep ilk 3e giren bir modeli rahatsız eden bir yönü yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

Daha 2 gun once kendi c180 aracimin lastiklerini degistirdim uzerinde michehin primacy3 hp vardi cok guzel lastik ancak bir o kadarda dayaniksiz.ozellikle yanaklari cok yumuşak,geri yanaşirken azcik sürtmemle yanak yarildı.Bunun üzerine baya araştirdim ve Lassa phenoma serisi aldim.Lastik cok guzel orta sertlikte tam bizim yollara göre michelinden daha sessiz oldugunu soyleyebilirim ancak bir tık daha sert.Bence degerlendirmeni tavsiye ederim f/p olarak cok iyi.micheline o kadar para verme hemde yerli uretim.ayrica inceleme videosu var izle

Primacy 3 düşünürken bu yorum hiç hoş olmadı be hocam teşekkürler yorumunuz için değerlendiricem:)

• Ne kadara aldınız hocam ? Yorumlarınızı alabilir miyim teşekkürler

@zapt-ı na mümkün

Hocam temel düşüncem sizin lastiğiniz testlerde hep kazanan oluyor ama fiyatları biraz pahalı gözüküyor ne kadara aldınız acaba

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Tanesini 350 TL'ye aldım. Açıkçası testlere bakmadım lastik bayisi arkadaşım var yıllarca ısrarla önerdi almadım sonunda dayanamadım aldım gerçekten haklıymış dedim. Hissedilir bir fark oluyor araçta.
    Conti SportContact 5 biraz riskli bir lastik. Yoldan çıkmak için çok zorlamanız lazım ve kolay kolay yoldan çıkmaz ama çıktığında toparlama şansınız çok çok az malesef. Eğer ki bu kadar yüksek performanslı bir lastik aramıyorsanız benim size bu boyuta özel olarak önerim Conti EcoContact 5. Alternatif olarak ikinci sırada da GoodYear EfficientGrip Performance.
    Ayrıca aracınızın orjinal lastik boyutundan gereksiz yere sapmamanızı öneririm. Daha iyi yol tutuş için geniş lastik alın muhabbetine özellikle Mercedes-Benz gibi bir firmada gerek yok. Zaten çoğumuzun yüreğinin yetmeyeceği yere kadar zorlanıyor araçlar piyasa çıkmadan bir çok farklı lastik ile.

Aşağıda 225/50R17 için yapılan iki test bulabilirsiniz. Yorumlara göre karar vermenizi tavsiye ederim.
    www.tyrereviews.co.uk
    2014 Auto Bild 50 Summer Tyre Shootout - Tyre Tests and Reviews @ Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-Auto-Bild-50-Summer-Tyre-Shootout.htm

www.tyrereviews.co.uk
    2014 Auto Bild Top 15 Summer Tyre Test - Tyre Tests and Reviews @ Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2014-Auto-Bild-Top-15-Summer-Tyre-Test.htm

Not: Michelin çok çabuk kendini tükettiği için önermedim. Kısa vade için güzel lastiktir ama uzun süreli kullanımda tavsiye etmiyorum.

Aldığım aracın fabrikasyon lastiği.İlk aldığımda atlama vardı titreme yapıyordu, tüketici hakem heyeti filan zorla 4 tanesini de sıfır km lastikle değiştirdim.Biraz sesli ilerliyor onun haricinde virajlarda filan sorun yok.Yüksek hızlarda filan da herhangi bir kontrol kaybı hissetmedim.Islak zeminde de sıkıntı yok.Ben bu titreme olayında pirelli ile baya bir sıkıntı yaşadım ama şu anki sorunsuz lastiklerle alınabilir diyorum...2 yıldır kullanıyorum....Herhangi bir sertleşme yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Aldığım aracın fabrikasyon lastiği.İlk aldığımda atlama vardı titreme yapıyordu, tüketici hakem heyeti filan zorla 4 tanesini de sıfır km lastikle değiştirdim.Biraz sesli ilerliyor onun haricinde virajlarda filan sorun yok.Yüksek hızlarda filan da herhangi bir kontrol kaybı hissetmedim.Islak zeminde de sıkıntı yok.Ben bu titreme olayında pirelli ile baya bir sıkıntı yaşadım ama şu anki sorunsuz lastiklerle alınabilir diyorum...2 yıldır kullanıyorum....Herhangi bir sertleşme yok...
    Bende c180 kullanıyorum ve lastiklerimi değiştireceğim. Üzerindeki lastikler Bridgestone Potenza RE050A internet araştırdım fakat hiç testlerde adı bile geçmiyor. Bunun üzerine araştırdım testlerde öne çıkan iki marka arasında kaldım; GoodYear Eagle F1 Asymmetric 2 ve Continental SportContact 5, ama Continental alacağım sanırım.

Bugün de fiyat araştırması yapmak için Ankara iskitlerdeki lastikçilere uğradım hepsi de ağız birliği yapmış gibi aynı fiyatı söylüyorlar ve indirim yapmıyorlar. Continental için 290-300, Good Year için 250-255 fiyat veriyorlar internette biraz daha ucuza bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tspeedy -- 9 Nisan 2014; 11:44:54 >

• quote:

Hocam ne kadara aldınız kullandığınız lastik testlerfe hep ilk 3e giren bir modeli rahatsız eden bir yönü yok mu ?

Ben 2013 Temmuz ayında tanesi 238TL'ye kampanya fiyatıyla almıştım. Vicdansızca zorlamadıkça tekerler tutunmayı bırakmıyor. 15.000km'dir gerek ıslak, gerek de kuru zeminde beni üzmedi.
  • Su andaki lastiklerin durumu ve km

Fabrika cikisli bu michelin hp ler gayet guzel ve memnuniyet verici konfor ve sessizlik sonrasinda.primacy 3 bundan daha basarili midir bu lastikten sonra neye gecmeli ne dersiniz arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Su andaki lastiklerin durumu ve km

Fabrika cikisli bu michelin hp ler gayet guzel ve memnuniyet verici konfor ve sessizlik sonrasinda.primacy 3 bundan daha basarili midir bu lastikten sonra neye gecmeli ne dersiniz arkadaslar
    Benimkinde Bridgestone vardı Continental Sport Contact 5 ile değiştirdim, ilk izlenimlerim olumlu lastik sesi de önemli ölçüde azaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tspeedy

Benimkinde Bridgestone vardı Continental Sport Contact 5 ile değiştirdim, ilk izlenimlerim olumlu lastik sesi de önemli ölçüde azaldı.

C serisi mi hocam arabanız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tspeedy

C serisi mi hocam arabanız

Alıntıları Göster
    1600 TL ye Continental Sport Contact 5 aldym ayny ebat 225 45 R17 Run flat .
    Almadan önce epey ara?tyrdym hemen hemen bütün testlerde birinci olmu? bir lastik ki gerçekten performansyndan memnun kaldym. Fiyat olarak ?uan ucuz diyebilirim normalde continental daha pahaly oluyordu ama goodyear ve michelin daha çok fiyat verdiler .

E?er Runflat seçene?i olsa contiyi bulamasam ikinci tercihim goodyear eagle asymetric 2 olacakty. Ancak Goodyear runflat exelance serisi var kullanycy yorumlaryna göre pek be?enilen bir lastik de?il fabrikasyon bir lastik olsa da bir çok premiumda .

Burada asyl önemli konu. Gerçi runflat de?il ama genede çok fazla kullanylan bir ebat olmady?y için genel depodan istetiyor ço?u bayi. Ama hangi yylyn lasti?i gelecek bilemiyorsun. Adam diyor abi bazen 2013 ba?y geliyor bazen 2014 geliyor . Syrf bu yüzden bütün continental bayilerini aradym sonunda elinde hazyr bulunan bir yer buldum 2014 üretimi aldym.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.