arkadaşlar çoğu şey kaldırılmış türevde bu müfredat şuan 9.sınıfa başlayanlarla beraber mi başlayacak yoksa seneye geçerli mikaldırılan konular :https://www.unikampus.net/2018-2019-egitim-ogretim-yili-yenilenen-matematik-mufredati/
quote:Orijinalden alıntı: Bfc1928Bu mesaj silindi.hocam bu peki 4 sene sonraki sınav için mi yoksa seneye olan sınav dahil mi bilgin var mı
quote:Orijinalden alıntı: hesabinbiriBu sene gireceklerin eğitim ögretim müfredatı bu senin sınavını etkilemez.harbiden mi hocam ya baya kolaylaştırmışlar diye sevinmiştim
quote:Orijinalden alıntı: hesabinbiriBu sene gireceklerin eğitim ögretim müfredatı bu senin sınavını etkilemez.kademeli geçiş kaldırıldı etkiliyor.
quote:Orijinalden alıntı: parttimewinnermorty için mi sordun hocamahahahah :d üstünde deney yapacağım ama önce yeni müfredatı öğrenmesi lazım
Analitik Geometri Parabol,elips,hiperbol müfredattan kaldırıldı. Vektörler müfredattan kaldırıldı. KAÇ MEVSİM BUGÜNÜ BEKLEDİK ZAFERLERİ GÖZLEDİK AMAN AMAAAAAAN
quote:Orijinalden alıntı: GravitistBu sene bu mufredat geçerli, kademeli geçiş kaldırıldı.kesin mi peki hocam bi yazı vs bulamadım kademeli geçişin kaldırıldığına dair
quote:Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strangeşimdi seneye integralde n üzeri dışında hiçbir şey çıkmayacak mı ?hocam bende bilmiyorum keşke diyorum
Frank Sinatra kullanıcısına yanıt ÖSYM halleder, daha önce bu konular müfredatta yoktu nasıl eliyordu? :D