Şimdi Ara

2019 BMW X5 tanıtıldı; yeni arazi paketi ve daha fazlası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bizim memlekette X5 ve türevlerinin göreceği en baba arazi şartı İstinyePark arnavut kaldırımları.Belki bozuk Ayazağa yolları da eklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X5de arazi aracımıymış ??? Bak bak bak üzeri tozlu bir tane X5 gördüğümü hatırlamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hay euro nuz batsın euro şu kadar euro bu kadar yahu sanki euro 4 olsa x5 alacaksınız 3 olsa x6 alacaksınız..ne kadar laf salatası yapan varsa bu forumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaya tablet koymadığı için tebrik ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arazide kullanan olur mu acaba?çünkü genelde düşük profil lastikle görmeye alıştığımız bir araçtır kendisi
  • Stelvio varken tip olarak hepsi tırt.

• İlk defa bir X5' i beğendim.
  • Motor namına zerre yenilik yok Artık yeni kasalı araçları, elektrik motoruyla, hiç değilse hybrit motor seçeneği İle tanıtmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 7 Haziran 2018; 14:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: homebird

Motor namına zerre yenilik yok Artık yeni kasalı araçları, elektrik motoruyla, hiç değilse hybrit motor seçeneği İle tanıtmaları lazım.
    Yeni motorlar haftaya tanıtılacak 8 Serisi ve Kasım'da tanıtılacak X7'de ortaya çıkacak. X5'te 2019'da aynı yıl tanıtılacak Yeni X6'yla birlikte yeni motorları alacak. Bunun yanında hibrit ve elektrik motorlu X5'te olacak.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Yani ciktigi zaman X5 alan enayi olacak bu durumda Araba kasimda satisa cikacak zaten iyice sasirdi bunlar. Makyajlamadan yeni kasa cikardi simdi de yeni kasada yeni motorlar yok 8 de ve X7 de cikacak motorlar ne olacak 6 silindirden asagi motor olmayacak onlarda zaten. X5 te suan tanitilan motorlar da 6 silindir. Bunlar degisecek yani bana mantikli gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 8 Haziran 2018; 18:52:22 >
  • 2019 BMW X5 tanıtıldı; yeni arazi paketi ve daha fazlası

2019 BMW X5 tanıtıldı; yeni arazi paketi ve daha fazlası

• Bu nasil haber. Bmw makyaja gitmeden kasa degistiriyor kasa degisiminin sebebi ise yeni şasi ama haberde şasiden bahsedilmiyor.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:18:32 >
  • Sadece bakiyoruz elden birşey gelmiyor

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Aynisini yeni GLE cikinca atarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2673E0F4

Aynisini yeni GLE cikinca atarsin
    GLE nin eskisine benzeyen tek kismi C sutunu. Sen git tesla kovala

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

GLE nin eskisine benzeyen tek kismi C sutunu. Sen git tesla kovala

Alıntıları Göster
    Dostum su aracin profilide ayni degisen seyler on ve arkanin yeni Mercedes modellerine uydurulmasi bu kadar ben daha güzel bir sey bekliyordum su aracin X5 karsisinda şansı yok zaten hiçbir zamanda satista gecemedi. Ayrica merak etme tek takip ettigim elektrikli araba Tesla değil Mercedes EQC de eline yuzune bulastirmaz umarım.

• Yahu sen bu araçları kimin satın alabileceğini nereden biliyorsun? Parası olan internete girmez falan mı sanıyorsun? Bu aracı alabilecek kişiler uzayda mı yaşıyor? Ya da herkezi kendin gibi mi biliyorsun?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.