Şimdi Ara

2019 BMW X6, aydınlatmalı ızgara gibi ilginç özellikleriyle tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dostum ne fark ediyor sölesene her türlü karşılaştırsan hayat pahalılığını katsan bile bizden daha rahat almıcakmı her türlü ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    BMW de kocaman logo olsa onu ışıklandırırdı zaten lafa bak çay demle. X4 ün arkası bildiğin mercedes tasarımı inkar edemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 3 Temmuz 2019; 19:17:17 >
  • Çok çirkin. Arka tasarım 8 e yakışmıştı fakat bunda çok kötü durmuş. O eğimi baya kötü duruyor.

Tabi gerçekte görmeden yorum yapmamak gerek. CLA değiştiğinde de burada atıp tutuyordum arkadaşım aldı hayran kaldım arabaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izgara arabayı yutacak gibi..

• Ağızlarının suyu aka aka bakanlar gelmiş ızgarayı eleştiriyor. Gayet de güzel görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece arkadan böyle aydınlatmalı falan gelirse korkutur valla. Çünkü zorlasa b sınıfı araçlar girer o aralıktan.
  • ızgara aydınlatması bence çok iyi duracak aracın ızgarası da boyutlarına göre normal bence ızgara olayı yersiz bi şekilde abartılıyor

• Gece mangalı aydınlatırız.

• Sıkıntı Yok, ABD üretimi olduğu için, ek vergiler yüzünden distiribitör getirmiyor, sadece x1 geliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.