Şimdi Ara

2019 Corolla lpg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
32.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LPG takmak için tercih edilen bir araç, cvt şanzımanı da sakin kullananlar için çok iyi bir şanzıman. toyota kalitesi de ortada zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Adana
    Hayırlı olsun, mıçı nın uygun verdiğini biliyordum.Ben 17 haziranda aradığımda 100.000 e vision beyaz mds vardı ellerinde,alıyosanız hemen satış yazdırayım dedi,renk konusunda hanımla konuşalım dedik 10 dk sonra aradım,sattım dedi eleman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ben 15 ine almıştım.100 diyorlar ama yazdığım seramik kaplama,kaput-cam filmi,ekstra garanti vs. bunları ekliyorlar sonra.Paket araçla almak zorundasınız diyorlar.Siz de almak için tekrar aradığınızda muhtemelen öyle diyeceklerdi.Sizin aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Doğrudur ben 15 ine almıştım.100 diyorlar ama yazdığım seramik kaplama,kaput-cam filmi,ekstra garanti vs. bunları ekliyorlar sonra.Paket araçla almak zorundasınız diyorlar.Siz de almak için tekrar aradığınızda muhtemelen öyle diyeceklerdi.Sizin aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın inşAllah.
    Sağolun,mıçı sadece kasko trafik ve garanti uzatmayı şart koştu.1500 2000 derler kaskodan giydirirler diye düşündüm geri durdum biraz.öte yanda toyota kasko 800 lira çıktı.

• Landirenzo taktıracağım. Performansı çok uyumlu diye dönüşler aldım. Yorumu olan var mı acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diger forumda brc 2800 tl taktıracak vardı ,hangi kit acaba ?
  • Atiker gold, lovato obd 2, brc seq, prins silverline, landirenzo da olabilir. Hepsini kullandım. Bütçenize uygun olanı seçin iyi bir dönüşüm istasyonunda taktırın gitsin. Lpg takılmayacaksa atmosferik motorun gereği yok zaten. 100000 km sorunsuz binersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

diger forumda brc 2800 tl taktıracak vardı ,hangi kit acaba ?
    brc comfort fiyatı 2800 tl fiyatı olan.
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    bal damlıyor ağzından reis 💎💎💎

• Bursa da En bilinen BRC bayisinde plazadan henüz gelmiş plaka bile takılmamış 2 corolla lpg montajı için sıra bekliyordu.

Brc nin ortalama kaliteli bir kiti sizi uzun yıllar üzmeden taşır

• Bu 2.800 ytl lpg montaj bedeline proje, muayene vs dahilmidir? yoksa üstüne ekstre masraflar geliyor mu?

Hayatımda hiç lpg taktırmadım, hiç bir fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Bu 2.800 ytl lpg montaj bedeline proje, muayene vs dahilmidir? yoksa üstüne ekstre masraflar geliyor mu?

Hayatımda hiç lpg taktırmadım, hiç bir fikrim yok
    muayene hariç,plan ,proje montaj ve kit dahildir.
  • Merhaba - Corolloa 2019

LPG taktırdım, LR, benzin yerinden dolum yapılıyor. LPG alırken, istasyondaki pompaya takılacak aparatı (çelik bir vida başlıklı 10 cm bir boru) her defasında pompacıya vermek durumundaymışız, benzin yerinde olduğu için gaz girişi.

Not : Bazı araçlarda LPG girişi egzos civarında olduğu için, bu direk monteymiş ama benzin girişli olduğu için böyle olması gerekiyormuş mecburen.

Çok ilginç geldi, böyle mi normalde sistemler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fehmarnbeltlink

Merhaba - Corolloa 2019

LPG taktırdım, LR, benzin yerinden dolum yapılıyor. LPG alırken, istasyondaki pompaya takılacak aparatı (çelik bir vida başlıklı 10 cm bir boru) her defasında pompacıya vermek durumundaymışız, benzin yerinde olduğu için gaz girişi.

Not : Bazı araçlarda LPG girişi egzos civarında olduğu için, bu direk monteymiş ama benzin girişli olduğu için böyle olması gerekiyormuş mecburen.

benzin kapağındaki yerin büyüklüğüyle ilgili o dolum ağızı.bazılarına standart dolum ağzı takılıyor yer büyükse ,ufaksa sizin gibi küçük dolum ağızı takılıyor.bunun içinde o dediğiniz aparat kullanılıyor gaz alımlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehmarnbeltlink

Merhaba - Corolloa 2019

Yeni montajlarda hep benzin kapağı içinde dolum ağzı. Diğer türlü muayenede sıkıntı çıkarabiliyorlar. Aslında dolum azğına sabitlenebilmesi lazım o aparatın. Her seferinde sök tak zahmetli iş. Yapanlar var diye okumuştum. İstanbul candan lpg var. Onlarınki sabitti. Youtube videolarını izlerseniz görebilirsiniz. Yeni corolla için video yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

şehir dışı neden o kadar çok ?

Alıntıları Göster
    Şehirdışı genelde gece yaparım yolculukları. 120 km/s civarı giderdim 9 lt lpg yaktığında.

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    2016 - 2018 model yılı olacaksa tercihim civic olurdu.
    Güncel corolla yi (2019) şuan daha başarılı buluyorum.
    Sıfır alacak olsam tercihim corolla olurdu.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    peugeot 1.6 atmosferik ile şehir dışı 110 120 arası 7 litreyi geçtiğini görmedim. 1 defa 7.5 oldu onda da sw arabanın arka koltuklar tavana kadar doluydu. araba alırsam ya honda ya toyota alarım ama sw modeli yok bunların .
  • 2019 otomatik corolla istanbul sehir ici 9 litreyle geziyorum brc conford 2800 bayiden landirenzo 6 bin lira 2 kat fark cok fazla gibi memnun musunuz sorun var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

2019 otomatik corolla istanbul sehir ici 9 litreyle geziyorum brc conford 2800 bayiden landirenzo 6 bin lira 2 kat fark cok fazla gibi memnun musunuz sorun var mi ?
    Bende istanbul da yaşıyorum tek farkımız benim araç manuel

Bende ortalama 8-9 lt arasında dolaşıyorum.

Candan mühendislik de 2 ay önce BRC comfort taktırdım 2800 TL

2 ayda 4.000 KM yaptım uzun yolda 120-140 arası kullandım 33 kuruş civarı yaktı.
    Şehir içi ara ara yoğun trafik dikkat etmeden kullanım yine 33 kuruşu geçmiyor.

Yani yakıt olarak 33 Kuruşu geçmeniz kolay değil şehir içi veya şehir dışı eğer şehir dışı sakin kullanırsanız 28 kuruşlara kadar düşüyor rahatlıkla

Performans olarak düz yolda fark yok gibi varsa da hissetmiyorsunuz.

Performans farkı yokuşlarda fark ediliyor.Yokuşta performans kaybı var etkiliyor mu beni etkilemiyor açıkcası benim için önemli olan düz yol performansı onda da sorun yok

Sonuç olarak memnunum ne koku var ne sorun şuan biraz performans dan feragat ederek yakıt tüketimini yarı yarıya düşürüyorsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.