Şimdi Ara

2019 Corolla lpg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
32.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Brc de iki kit var.biri comfort biri platinum..platinum güncel 3800 4000 lira arası..diğer ortalama kit ise 5 ay önce 2700 lira idi.otomatik vision aldım yakın zamanda platinum düşünüyorum. Sadece takacak bayiye karar vermedim. Bu arada yeni corollanız hayırlı olsun, diğer konuda gördüm.güzel renk,ama otomatik almalıydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bana sordunuz diye düşünüp cevap vereyim.
    İstanbulda oturuyorum.
    Şehir içi 10-12 lt bandında
    Şehir dışı 7-9 lt bandında oluyordu tüketimler kullanıma bağlı olarak. Gaz - benzin geçişlerini hiç hissetirmezdi. 1.15-1.2 kat benzine göre daha çok yakardı. Yani 10 lt benzin yakacağız yolda 12 gibi lpg yakardı.
    Corollayı satıp yeni kasa civic alınca yine aynı şekilde tercihim prins silverline olmuştu.

Alıntıları Göster
    toyota mı civic mi?
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    toyota kesinlikle.

Civic 2018’de göcük, kaput sallanma vs ne ararsan vardı, nasıl güvenilir ki artık. Geçen sene honda kredisini tüketti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

Brc de iki kit var.biri comfort biri platinum..platinum güncel 3800 4000 lira arası..diğer ortalama kit ise 5 ay önce 2700 lira idi.otomatik vision aldım yakın zamanda platinum düşünüyorum. Sadece takacak bayiye karar vermedim. Bu arada yeni corollanız hayırlı olsun, diğer konuda gördüm.güzel renk,ama otomatik almalıydınız
    Teşekkür ederim, sizinde aracınız hayırlı olsun.
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız aracı. Benzinde yakıt tüketiminiz nedir. Memnunmusunuz. Dream otomatik düşünüyorum ciddi ciddi de dieselden geçsem mi diesel mi devam etsem bilemedim

• exuberant42 E kullanıcısına yanıt
    Aynı motora sahip Avensis aracımın 20.000 km ortalaması 8.3 km %75 şehirler arası yol. Ortalama hız 43 görünmekte. Manuel. LPG ile sadece uzun yolda 9 lt civarı gaz yakıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exuberant42 E kullanıcısına yanıt
    101.750 ye aldım çetin pazarlıkla..bir iki de ufak hediye.

Araç dün bayiye ulaştı,temmuz tescili anlaştık, mtv onlardan olsun dedik..henüz teslim almadım kısacası.
    Ben uzun yıllardır 1.3 linea kullandım,1.3 de olsa dizel dizeldir.test sürüşünde 1.6 corolla hantal geldi biraz, devir saatini 3 - 4 binde görmeye hiç alışkın değilim yeni tasarım güvenlik konfor gibi vasıflarından ötürü corolla tercih ettik.lpg ye sorunsuz uyumlu motoruyla yakıt konusunda üzmez diye düşünüyorum.siz imkan varsa dizel bir araç bakın fakat c sınıfı dizel otomatikler uçtu gitti..otomatik dream 120 125 gibi alınır, lpg taksanız 130 bin.. dizel otomatik civic mantıklı gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 28 Haziran 2019; 9:32:57 >
    yahu ağabey nasıl aldın o fiyata, hay maşallah ya. ben 104500 alacağım diye seviniyordum. :(((
  • Kime taktırdınız size yakın brc çorum ve karadeniz bayisi var..ö*****ler otogaz.oldukça iyi işçilik yaptıkları söyleniyor, montajdan memnunsanız yolum düştüğünde oradan taktırabilirim..
    Fiyat konusuna gelirsek papaloukas kardeş
    100.000 e adana mıçıdan alıyordum renk beyaz diye 15 dk bekletin hanımla konuşalım dedim,döndüğümde sattım abi dedi çocuk.
    Kısmet..
    104.500 e veren bayiinin hurda maliyeti yüksektir beya araçta ekstra vardır. Hayırlısı olsun,alınmış alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 28 Haziran 2019; 10:9:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Sebep ?

Alıntıları Göster
    😂
    ben 10 yıl boyunca toyata araçlarımı hep lpg şi kullandım, biri şuan 150bini devirdi. Problemsiz ucuza dolanıyor insan, o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

O cok meshur LPG cilerden birinin bir Soruya cevabında Toyota Turkiye LPG takılmasını onermiyor, LPG yi istemiyor diyordu.

Sizin kitapcıkta falan mı yazıyor bu arabaya mutlaka LPG ile binin yoksa almayın diye...

Alıntıları Göster
    Benim kitabımda yazıyor 😂
    Şaka tabi. Amacım toyotaya LPG takmak konusunda korkmayın demek.

• By_Android B kullanıcısına yanıt
    Büyük üstatsın saygıyla eğiliyorum 👏🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: papaloukas22

Büyük üstatsın saygıyla eğiliyorum 👏🏻
    Aynen analar neler doğuruyor.Bir de bu araç metalik renk ve otomatikse adamlar soyulmuş farkında değiller.çok iyi fiyat,bolca artı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 28 Haziran 2019; 19:8:42 >
    otomatik mi ? manuel mi ?

• fehmarnbeltlink F kullanıcısına yanıt
    Otomatik tercih ettim.

• Lpg de takmazsın yaa

Araç otomatik opak renk. Tiye almanıza gerek yoktu :) Bana uygun geldiği için aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Araç otomatik opak renk. Tiye almanıza gerek yoktu :) Bana uygun geldiği için aldım
    Yok ya,tiye almadım.bolca artı var ve fiyat iyi..aldığınız bayii hurda indiriminin bir kısmını cukka yapmayıp tümünü size yansıtmış.
    Bu arada araç hangi bayiiden alındı?

Adana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.