Şimdi Ara

2019 Honda Civic 1.6 Eco aldık, almaz olaydık. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
35.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tse belgesi olan özel serviste yaptırorsanız garantiniz bozulmaz. İlgili yasa 2008 de yürürlüğe girdi.. Neden Hiç kimse yazmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumanus kullanıcısına yanıt

Bazı LPG'li araçların LPG'de iken de benzin göstergesinin düşmesinin sebebi bu sanırım.

• UberJager kullanıcısına yanıt

Arabam honda değil. Cvt yağını 100 TL ye alıyorum. Ücretsiz olarak değiştiriyor usta. Boşaltma vidası doldurma vidası var. Ayrıca cvt yağı niye değişiyor? Cvt yağı zırt pırt değişecek bir yağ değil ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

İlginç hiç resim koymamışım. Koymak için adamda motivasyonmu bıraktılar. Adam telefonda 4500 tl diyo. Şok geçirdim . Oraya gitsem , senin frende bitmiş demeyecekleri ne malum.

Aha buda arabamız. 2019 Honda Civic execute 1.6 Eco

Forum laneti is loading.

• Bende son kasa 2018 1.5 benzinli honda crv var. Genelde 1000-1500 arası tutuyor bakımları. En son 60 bin bakımına 1700 geçirdiler onda da ekstra arka diff yağı değişti. Yetkili servislerde ucuz bakım diye bişey söz konusu hiç bir zaman olmadı zaten. Garanti ve kafa rahatlığı bakımından götürüyoruz işte.

Birde evet Türkiye de honda servisleri sanayi gibi hepsi farklı fiyat veriyor aynı iş için. Ciddi farklar var servisler arasında. Neden bir standart getirmiyorlar anlamadım.

10binde bir bakım olayıda gerçekten bela. Bir daha sırf bu yüzden honda almayabilirim. 2,5 senede 65 bin yaptım. Senede 2-3 kez bakıma gidiyoruz. İş değil. Verdikleri 6 yıl garantiyi çıkartıyorlar. Bazende içimden şöyle sağlam bir garantilik arıza çıkarsada yediğim kazıklara değse diyorum. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 29 Ağustos 2021; 5:8:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Hangi sanayi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

Pratikte çalışmıyor.

• nemesis kullanıcısına yanıt

Bazi servisler orijinal bakim malzemesi kullanirken bazıları bilmem ne marka urunler kullanıyor. Fark bundan kaynaklı

Civic aracim varken bildiğin motul yağ koyuyorlardi serviste .

Başka bir arkadaşa castrol koymuşlar

Satıp kuga aldım

Forda gidiyorum adamin kullanacağı bez bile ford logolu paketten çıkıyor. Pahali ama en azından orijinal

• UberJager kullanıcısına yanıt

Dağa mı atiyon temeli

140 bini krediyle 320 bin yapan adamsin sağa sola temel attım diyorsun .Meslek ne ?

• yeni kasa corolla için 1000-1300 arası gördüm fiyat alanlardan toyota grubunda, onda da bazı şeyleri çıkartıp grubun anlaşmalı olduğu servislerde bakım yaptırıp fiyatı az da olsa düşürüyorlar , civic ile benzer arabalar bildiğim neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Pratikte çalışmıyor.

Otomobilin Mesut Abisiyoutube
    Aracımızın periyodik bakımlarını yetkili serviste değil de özel serviste yaptırırsak, garantisi bozulur mu? Bozulur diyorlarsa yalan söylüyorlar. Mesut Abi, bir yalandan ve kandırmacadan ibaret olan bu şehir efsanesini yerle bir ediyor. Siz de kandırılan milyonlarca insanın uyanması için katkıda bulunun. Aşağıdaki metni verdiğim linkle birlikte kopyalayıp en az 10 arkadaşınızla paylaşın ki bu soyguna dur diyelim. İşte paylaşmanızı rica ettiğim metin. "Aracınızın bakımını yetkili serviste yaptırmazsanız garantiden çıkar” diye yıllardır kandırılıyoruz. Bunun bir yalandan ibaret olduğunu ve haksız yere soyulduğumuzu Mesut Abi yasal delilleriyle ortaya çıkardı. Sen de 10 arkadaşınla paylaş, insanların soyulmasına engel ol. https://www.youtube.com/watch?v=kgQCiTVqr4o&feature=youtu.be Daha fazla insanın bilgilenmesini istiyorsanız, bu videoyu paylaşın. Beğendiyseniz beğen tuşuna basın. Abone değilseniz aramıza katılın. https://www.facebook.com/otomobilinmesutabisi/ https://twitter.com/OtoMesutAbi http://www.mesutabi.com
    https://www.youtube.com/watch?v=kgQCiTVqr4o&feature=youtu.be

Ben çalıştırdım 3 kere bakımı dışarda yaptırmıştım Fiat fiorino ve garantiden faydalandım

• Valla millet saldırıyor hondaya kuyrukta bekliyor. Cvt güzelde motorda performans yok. Kasa değişecek Türkiyede üretimi sonlanacak servis ücreti passattan yüksek olan bir araba için bu kadar talep insanı şaşırtıyor. Açıkçası 132lik corolla kullandım civice bin çeker atmosferik ama araba çok güzel ivmeleniyor. Corolla kesinlikle çok iyi bir alternatif

• sondan daldım kim ne yazmış bakmadım ama bu cvt'nin yağı değişiyor mu periyodik bakımlarda?2015 astra hb otomatik var bende 30006 km'de bunun şanzıman yağı sorun olursa değişiyormuş bin manyak mısın dediler.çok mu yakıyor diye bujilerini değiştireyim dedim iridyum bujiymiş ngk mi bi japon malı opel diye marka basmışlar daha tertemiz 80 90 bin kullan dediler.geçen sene periyodik malzemelerini almıştım hava yağ polen 170 liraydı bosch vs markalar ve 210 liraya liqui moly alman turbo yağı aldım 100 lira da servise verdim iki tane sprey kullandılar diye 50 lirası.bu sene spreyleri de kendim aldım ve orijinal servis malzemesi budum filtre takımı ve aynı yağ 650 falan tuttu benim 10 bin gelmiyor 2 3 bin yapıyorum sadece işe gidip gelince.eşek gibi yakmasına rağmen iş yakın olunca bir depo iki ay gidiyor ama demek ki senin arabadan alsam isyanı basacam nan km bile yapmıyorum bu ne masraf diye.bir seneyi geçirmem ben 1 km bile yapsam sokarım bakıma.kuzen jetta'nın turboyu bozdu yağı 1 senede değiştirmediği için.yağ soğuturmuş turboyu ve özelliğini kaybedermiş zamanla yani sadece km eskitmiyor yağı kapının önüne koy gene bozuluyor ki lastikler de böyledir geçen sene 3 4 ay kapıda yatınca araba lastikler pert oldu yenisini aldım.corona oldum 10 gün soğukta yatınca akü pert oldu ama 6 senelikti zaten.her gün 3 5 km de olsa yürüyecek araba benim de öyle bir şikayetim var geçen seneden bir ton masraf çıkardı işte oluyor bunlar araban mı var derdin var.

• Zooe kullanıcısına yanıt

Ne oldu Garant'den bilmiyorum, bu video paylaştığın adam tam bir trol.

Honda"nin bir şanzımanı 35.000TL civarı.

200-300 fark var diye bunları riske atmamak lazım.

Şöyle bir cevap alabilirsin, bu araca 3.3L şanzıman yağ koyulması gerekir 3.5L koyulduğu için Garanti dışı kalmıştır.

Bunun gibi gerçek uygulama farkları olabilir. Ben girmem bu riske tavsiye de etmem emin olmadığım uygulamadan.

Şu olabilir PSA grubu araban vardır, EuroRepar ile bakım yaptırırsın. Sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

W204 servis kampanyası yazın Google a sayfası cıkıyor.

• Yemişim garantiyi boşver. Kasko vs yaptırıyorsan 5 yıl servis garantisini önemseme. Zenginsindir ben uğraşamam götürür servise yaptırırım dersin başka.

Girin facebook'a aracınızın grubu vardır mutlaka. O gruplarda çok iyi ustalar var hem de gruplara indirimli bakım yapıyorlar.

Linea 1.6 Lounge aracım var daha geçen ay bakım yaptırdım.

Trigger-v kayışı değişti.

Yağ ve filtre bakımı (mazot hariç)

Tüm Fren Balataları değişti.

Ön takımlar kontrol edildi.

İşçilik 400 lira verdim.

Ustayı gruptan bulmuştum. Allah korkusu olan kendi arabası gibi ilgilenen ve işinin çok ehli. Mekanik arıza olursa hiç korkmam mesela biliyorum ki ustam çözer.

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt

Yahu ben yatırım için ev almadımki.

Kiracıydım , oturduğum evi satın aldım.

Babam rütübetten hastalanıyordu, Oturduğum apartmandan onada daire aldık.

Kardeşim evlenecek, Üsküdarda ev aldık.

Babam oldu 70 yaşında memelkete göçmen istiyor. Köye yazlık ev aldım.

Men manyakmıyım, mütayitmiyim. Ne işim olur ev stoklama ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 29 Ağustos 2021; 10:35:8 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.