Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum benim de ölü pikseller hep çerçeve birleşim yerlerine çok yakındı bazılarıda çerçeve hizası son çizgideydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Dostum benim üretimde ocak-2020.Acaba o seride mi bir problem var üretimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: AxS

Burak bey merhaba. Size hem özelden mesaj yazdım hemde whatsapptan. Bir bakarmısınız rica etsem.
    Tamamdır hocam whatsap devam edelim
  • AxS A kullanıcısına yanıt
    Hocam önce Lg yi arayın 444 6 543 den durumu anlatıp servis talebinde bulunun.Daha sonra servis gelip duruma bakıyor.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Yarın sabahtan arıyacağım inş. Benim özellikle yeşil tonlarında abart bir şekilde çıkıyor. Diğer renklerde 1-2 tane gözüküyor. Ufacık siyah noktolar halindeler, sizde de durum aynımı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emforny

Çok teşekkürler Burak Bey ilginiz alakaniz icin insallah bir sorun cikmaz kutuda herhangi bir sorun iz yoktu zaten acilmis olduguna dair umarim icinden de oyle cikar.

Alıntıları Göster
    Hocam rica ederim kutuda bir sorun yok inşşlah içindede olmaz sorunsuz kullanırsınız,cihaz açılınca piksel testini yaptırın sizde mutlaka olursa herhangi bir sorun sıkıntı benimle iletişime geçebilirsiniz

• Arkadaşlar Burak bey sağolsun tv yi ondan almadığımız halde sorunlarla sonuna kadar ilgileniyor elinden geleni yapıyor.Lg den ulaşabildiği herkese ulaşıyor gerekeni yapıyor.Bir çözüm yolu bulacaktır kendisi bu olaylarla alakalı.Gönlümüzü ferah tutalım.Sorunlar her tv de her markada olabiliyor önemli olan çözümünün olması.

• USB3.0 var mı C9'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Arkadaşlar Burak bey sağolsun tv yi ondan almadığımız halde sorunlarla sonuna kadar ilgileniyor elinden geleni yapıyor.Lg den ulaşabildiği herkese ulaşıyor gerekeni yapıyor.Bir çözüm yolu bulacaktır kendisi bu olaylarla alakalı.Gönlümüzü ferah tutalım.Sorunlar her tv de her markada olabiliyor önemli olan çözümünün olması.
    Hocam sorun sıkıntı yaşayan herkeze gerekli destek verileçek inşllah olabilir olmaz diye birşey yok sonuçta
  • merhaba

49sj800v televizyonda karanlıkta tv'nin bir kısımlarında bulutlanma var gibi. daha beyaz. Bunun çözümü servis gözüküyor. lakin malum korona. var mı öneriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

USB3.0 var mı C9'da?
    USB3.0 yok hocam
    Artık neredeğse hiçbir üründe yok kullanmıyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

merhaba

49sj800v televizyonda karanlıkta tv'nin bir kısımlarında bulutlanma var gibi. daha beyaz. Bunun çözümü servis gözüküyor. lakin malum korona. var mı öneriniz ?
    Merhaba hocam özelden iletişime geçin yardımcı olmaya çalışıyım garanti süreniz devam edıyorsa

• Vatan Bilgisayardan alınmış OLED TV de sorun sıkıntı yaşayan varsa benimle özelden iletişime geçsin fatura ve seri numarası iletirse süreç hızlandırılacak LG tarafından bilginiz olsun
  • AxS A kullanıcısına yanıt
    Ufak noktalar tek piksel hocam bir nebze kabullenilebilir. Ben de grup halinde 2 bölgede vardı. Tekler ayrıca panelin çeşitli bölgelerine dağılmıştı. Ve bu piksellerin yeri sürekli değişiyordu garip bir şekilde. Detaylı fotoğrafları önceki mesajlarda paylaşmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Dostum benim üretimde ocak-2020.Acaba o seride mi bir problem var üretimde.
    Hocam öncekikle sorularıma verdiğiniz cvplar için teşekkür ederim.
    Bu sorunun ocak ayı serisiyle alakası yok,benim tv 10. Ay üretimi benim tv dede var aynı problem ve aynı yerde çerçeve başlangıç yerinde
    Bence bu problem çoğu tv de var fakat ben ve diğer arkadaşlar detaylı incelemediğimiz için farkına varamadık çünkü normal tv izlerken göze batmıyor pixel testi yapıp yakından baktığımız zaman farkına vardık!
    Şahsım adına söylüyorum ben noafer61 nickli arkadaşın tv de ölü pixel olduğunu okuyunca acaba benim tv de birşey var mı diye kontrol ettiğimde durumun farkına vardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AxS

Yarın sabahtan arıyacağım inş. Benim özellikle yeşil tonlarında abart bir şekilde çıkıyor. Diğer renklerde 1-2 tane gözüküyor. Ufacık siyah noktolar halindeler, sizde de durum aynımı acaba ?
    Benim tvde aynı yeşilde yaklaşık 9-10 tane çıkıyor kırmızıda 3-4 mavidede 2 adet çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Vatan Bilgisayardan alınmış OLED TV de sorun sıkıntı yaşayan varsa benimle özelden iletişime geçsin fatura ve seri numarası iletirse süreç hızlandırılacak LG tarafından bilginiz olsun
    Burak bey benim tv dede var ama maalesef ben özel msj atamıyorum dh den

• quote:

Orijinalden alıntı: Eng1234

Burak bey benim tv dede var ama maalesef ben özel msj atamıyorum dh den

Alıntıları Göster
    Hocam whatsap üzerinden iletişime geçin yardımcı oluyum sizede,
    0506 620 31 32
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Ufak noktalar tek piksel hocam bir nebze kabullenilebilir. Ben de grup halinde 2 bölgede vardı. Tekler ayrıca panelin çeşitli bölgelerine dağılmıştı. Ve bu piksellerin yeri sürekli değişiyordu garip bir şekilde. Detaylı fotoğrafları önceki mesajlarda paylaşmıştım.
    Hocam bana tekrardan fatura bilginizi ve TV seri whatsap üzerinden atın sizin değişim işinizde hızlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam whatsap üzerinden iletişime geçin yardımcı oluyum sizede,
    0506 620 31 32

Alıntıları Göster
    Tamam hocam,o zaman ben önce servis işini hallediyim daha sonrada size ulaşıyım.
    Teşekkür ederim ilginiz için.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.