Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ++1 hocam yap bi krallık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü vatandan alıp sorun yaşayan arkadaşlar vatana hiçbir suretle ulaşılamıyor. Ben 1 hafta oldu değişim raporunu yollayalı rapor ulaşmış. Hulusi yıldırım diye bir yetkili var o ilgileniyor ancak kendisine de ulaşılamıyor müşteri temsilcileri. Mail ve site üzerinden yazılan mesajlara da cevap verilmiyor bilginiz olsun. Şu ülkede neden sorunsuz hiçbir iş çözülemiyor anlamış değilim. 2 gündür defalarca aramama rağmen bir sonuç elde edemedim.

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden mesaj gönderdim bakabilirmisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Biz şurada hata yaptık,tamam tv de ölü piksel sorunu var hemde çok fazla buna değişim kararı çıkacağı kesin,sonuçta 6 ay içerisinde birebir değişim hakkımız var.Bu vatanın sistemi virüs zamanında tamamen çöktü adamların müşteri hizmetlerine bile yarım saat tlf da beklersen ulaşabiliyorsun mağazaları kapalı.
    Biz 6 ay zamanımız vardı tv lerimizi bu şekil kullanmaya devam edip ortalık sakinleşince vatan normale dönünce servis çağıracaktık.Bilemiyorum ama bence çok büyük hata yaptık şimdi uğraş dur işin yoksa

• Bugün LG yetkili servisi tarafından aramdım. Eve gelip tv yi götürüceklerdi, telefondaki bayan sağ olsun problemi anlattım, isterseniz cok rahatsız etmiyorsa öyle devam edin pazartesi gelip alalım yasakta tv siz kalmayın dedi :) memnun oldum bende. Acaba pazartesi iade etmesem mi ? Kimse tvsini alamıyor sonuçta!

• AxS A kullanıcısına yanıt
    Hocam ha bugün ha pazartesi ne fark edecekki😀
    Sonuçta pazartesi gidecek.Ben de teslim etmemek için çok uğraştım yenisi gelince bunu alın dedim LG kabul etmiyor dediler götürdüler.

• Tüketici haklarına mı yazsam en azından bi silkelesinler kendilerini hizmet veremiyorsan satışta yapmayacaksın.

• Arkadas biz vatan magduru olarak 1 aydir monitorden tv izliyoruz aksamlari. Aramiza hosgeldiniz. Keske tv'yi vermeseydiniz ama yapacak bir sey yok. Bende yaptim o hatayi. 2 hafta hergun aradim hic bisi degismedi. Ben saldim artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 22 Nisan 2020; 17:45:12 >
  • Ben bu akşam thh başvurusunu yapayım hafta başı bi savunma istesinler bunlardan. Bakalım ne derler?
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Evet hatayı tvyi vererek yaptık.6 ay süresince birebir değişim hakkımız vardı şu virüs işleri durulunca çağıracaktık servisi zaten değişim kararı çıkacağı kesindi.
    Ben Lg yide anlayamıyorum tv nin yenisi gelinceye kadar tv nin durmasını kabul etmiyorlar.Yukarıdada yazdığım gibi o kadar servise dil döktüm kalsın bu yenisi gelince bunu götürün diye,bizlik birşey yok bize kalsa kalsın fakat Lg kesinlikle kabul etmiyor tv yi götürmek zorundayız deyip götürdüler maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Üstad neden uğraştırıyorsun milleti.

Ver şu C9'ları, +3 yıl garanti dahil 9000 TL'ye, hepimiz alalım.

24 saatte 100 den fazla satılır, en azından biri bende garanti.
    Hocam elimde stok olsa seve seve yardımcı olurum
    Bizim stoklara girdiği an tükeniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

Beni de yaz...

Hocam Mayıs ayının ilk haftası veya 2 haftası olaçak birşeyler bakalım stok sorunu olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: ismet3535

++1 hocam yap bi krallık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AxS

Bugün LG yetkili servisi tarafından aramdım. Eve gelip tv yi götürüceklerdi, telefondaki bayan sağ olsun problemi anlattım, isterseniz cok rahatsız etmiyorsa öyle devam edin pazartesi gelip alalım yasakta tv siz kalmayın dedi :) memnun oldum bende. Acaba pazartesi iade etmesem mi ? Kimse tvsini alamıyor sonuçta!
    Hocam özelden iletişime geçin yetkili servis gelmeden bana ulaşın cihazın almasınlar onu deneyelim
  • 65inç için pusudayım

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

65inç için pusudayım
    Hocam Mayıs ayının ilk haftası gelmiş olur tahminimce
  • Bende epeydir misafir olarak yazışmalarınızı okuyordum. 65C9 gelirse almayı düşünüp araştırıyordum. Burak bey sizi burada gösterdiğiniz ilgi alakayı tebrik etmek için üye oldum. Bu zamanda bu yaklaşımlar unutuldu. Lüks oldu. "Bravo" gerekiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurhanaytan -- 22 Nisan 2020; 20:21:3 >
  • 55 C 9 için ben de beklemedeyim.

• 55c9 için bende beklemedeyim.uygun olursa 65c9 da olabilir.burak bey foruma inş özel bir fiyat verecektir.

• 48cx fiyatı ne olur ki acaba fikri olan var mı

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.