Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte o sebeple duvarda tercih etmiyorum ben. Yani hocam bu tamamen kişisel zevke kalıyor. Bence göz hizasında olması hem seyir zevki açısından hem de anatomik açıdan daha faydalı.

Ha illa astıracak olsam alt kısımda her ihtimale karşı bir soundbarlık mesafe bırakır o şekilde astırırım. Yada koyarım sehpanın üzerine hem batıl inançlarım gereği televizyonun sehpada durmasının cihaz açısından daha sağlıklı olduğu kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 29 Nisan 2020; 5:6:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon biraz fazla yukarıda duruyor gibi. Boynunuz ağrır sürekli yukarı doğru bakmaktan. Göz hizası olmalı. Ayrıca neden aşağı doğru bakıyor askı aparatı ile bence bir sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Eyvallah Burak hocam 👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Valla piyasa doysun o zaman ..Beklediğimiz indirimler olmazsa alana hayırlı olsun der geçeriz..
    Sony nx700 100 Hz benim küçük OLEDim.. İdare ederiz. Vatan kabusu yaşamaktansa..

Alıntıları Göster
    Hocam hayırlısı diyelim sizin NX700 seriside çok başarılı çok sayıda sattım bu modelleden zamanında hiçbir geri dönüşüm yaşamadık

• Hocam fiyat bilgisi ne zaman gelir size? B9 ve c9 icin?

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Hocam askı aparatının bir özelliği değilse bir sıkıntı var gibi. Düz olması lazım. Daha fazla boşluk olmamalı. Yükseklik biraz fazla gibi geldi bana da. Tv ünitenizin yüksekliği benimkinden fazla. Benim yerle tv arası 70 olmayabilir o zaman. Elime cetvel alıp ölçmedim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer87

Hocam fiyat bilgisi ne zaman gelir size? B9 ve c9 icin?
    Hocam B9 var elimde C9 stoklara girmesini beklıyorum
  • 2018 ve önceki yıllara ait modellerde logo yanığı olduğu söyleniyor, yalnız 2019 ve sonrası için soğutmanın ve temizlemenin mevcut olduğunu bu yüzden logo yanığının olmadığını söylüyorlar bu ne kadar doğru bilgisi olan var mı? 2019 yılına ait Oled modelleri kullanan arkadaşlar logo yanığı ile karşılaştı mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

2018 ve önceki yıllara ait modellerde logo yanığı olduğu söyleniyor, yalnız 2019 ve sonrası için soğutmanın ve temizlemenin mevcut olduğunu bu yüzden logo yanığının olmadığını söylüyorlar bu ne kadar doğru bilgisi olan var mı? 2019 yılına ait Oled modelleri kullanan arkadaşlar logo yanığı ile karşılaştı mı? Teşekkürler.
    Hocam 2018-2019-2020-Bu yıllar içinde alınan OLED TV lerde 1 tane karşılaşılmadı LOGO YANMA olayı
  • Geçen hafta Burak beyden aldığım B9 oled şubat 2020 Polonya üretimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 Ocak 2011

Geçen hafta Burak beyden aldığım B9 oled şubat 2020 Polonya üretimi.
    Hocam panelde sorun, sıkıntı yoksa demekki Vatan'ın sattıkları ürünler türkiye üretimi olduğu için böyle. O yüzden fiyatı diğer yerlere nazaran düşük, o yüzden paneller böyle çıkıyor. Ülkemiz burada da farkını ortaya koymuş. Tabi bir örnekten böyle bir çıkarım yapılamaz ama mantıksız gelmedi değil.
  • Türkiyede satılan C9 ların hepsi yerli üretimmi acaba ? Yoksa vatana özgü birşey mi bu ? Çok kararsız kaldım yarın servis gelip tv yi alıcak iade mi alsam değişim mi istesem bilemiyorum? Belki c9 dan vazgeçmeliyim şu koşullarda hepsinin böyle cıkacağını tahmin ediyorum!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AxS A kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaş Burak hocamdan almış Polonya üretimiymiş ilginç yani.

• 1 Ocak 2011 kullanıcısına yanıt
    Ekranda jelatin varmıydı?
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Evet b9 modeli yalnız o. Herneyse ben gerçekten tiksindim bu işten tv den de epey soğudum bu esnada, değişim istesen yeni gelicek tv de aynı sorun olucak muhtemelen, tekrar uğraşmak istemiyorum benim için en iyisi iade olmuş olucak, burak beye gelicek ürünler yurtdışı üretim ise ordan temin etmek daha mantıklı.

• AxS A kullanıcısına yanıt
    Burak hocam birazdan bir cevap yazar bu durum hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 29 Nisan 2020; 14:12:18 >
    Panel 65” sanırım.

• çetin169 Ç kullanıcısına yanıt
    Evet, servisin yanında kendim söktüm, kutudaki barkod vs bilgilerini servis maket ile söküp aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Panel 65” sanırım.
    55''
    Ekranın tümünde jelatin varmıydı dostum.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.