Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben her yerden mail mesaj atmıştım zaten Burak Beye de aynı maili ilettim vatan mail ve mesaj ile dönüş yaptı aynı gün, aramadılar.

Valla vatandan alan herkeste problem çıktı. Tekrar sorunlu bir ürün gelirse bu sefer iade edip Burak Beyden kampanya fiyatına göre karar vererek alacağımı kesinlikle söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam en azından yeni ürünün yarın çıkış yapacak ve umarım sorunsuz tv gelir.

Bakalım daha bizim kargo ellerine ulaşacak cuma zaten 3 gün yasak başlıyor.Ellerine ulaşsında bende ondan sonra mail tlf msj yağmuruna tutacağım.Burak hocam devreye girerek benim olayıda çözer zaten.Bende Burak hocama ürün faturasını ve değişim raporunu mail attım zaten.

Hayırlısı olsun bir tv için şu çektiklerimize bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Yenisi gelmeye gelecekte vatandan sorunsuz tv alan yok hocam. Aralıkta kasımda alan arkadaşlar bile hatalar bulmuşlar. Hepsinin satıcısının vatan olması ise gerçekten çok manidar.

En ufak sorunda tekrar zar atmam valla iade edip Burak Beyden alma yoluna giderim şu fiyatlar bir belli olsun.

Aynen hocam zaten Burak bey deki fiyat belli olsun uygun fiyat olursa zaten yeni ürün istemeyeceğim vatandan para iadesine çevireceğim olayı.

Hocam özelden mesaj gönderdim bakabilirmisin rica etsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: AxS

Uygun fiyat olursa vatandan aldım 55 inç iade edip 65 alabilirim, hazır +3 ümde var burak hocamdan yeni belgeleri düzenler iksinide yollar :)
    Hocam şu şartlarda çok buyuk bir indirim olmaz yane keşke olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Konuyla alakalı vatan dönüş yaptı Burak Bey teşekkür ederim ilginiz için.
    Hocam sevindim sizin adınıza kesinlikle gelen ürünü iyice test edin onda göre teslim alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Informed

Hocam 48CX ne zaman ve nasıl bir fiyata sunulur?
    Hocam Mayıs ayının 20 sinde fiyat belli olur
    Mayıs ayı sonunda gelir diye tahmin edıyorum bu yeni seri OLED48CX
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Hocam özelden mesaj gönderdim bakabilirmisin rica etsem.
    Murat hocam sizin rapor Vatana ulaşınca bilgi verin sizin olayınızıda hızlıca çözüm üretelim
  • Teşekkürler Burak hocam yarın veya çarşamba ellerine ulaşacak.Onlardan ulaştığını teyit ettiğim an size haber veririm.Size de mail atmıştım görmüşsünüzdür zaten maili.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Teşekkürler Burak hocam yarın veya çarşamba ellerine ulaşacak.Onlardan ulaştığını teyit ettiğim an size haber veririm.Size de mail atmıştım görmüşsünüzdür zaten maili.
    Murat hocam gördüm maili ilettim ama Vatanın eline değişim evranız ulaşmadığı için işleme alamadılar ulaşınca bilgi verirsin
  • Eyvallah Burak hocam 👍

• Arkadaşlar duvara tvyi duvara asanlara bir sorum olacak.Tv yi duvara astığınız zaman sizin de tv hafif aşağı doğru yatık duruyormu.Yani tv nin duvarla arasındaki boşluk üst çerçevede daha fazla oluyor bende.

Bir de tv yi duvara alttan kaç cm yukarı monte ettirdiniz.55 inç için soruyorum.Benim tv duvardayken tabanla alt çerçeve arası 80 cm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam şu şartlarda çok buyuk bir indirim olmaz yane keşke olsa

Alıntıları Göster
    Valla piyasa doysun o zaman ..Beklediğimiz indirimler olmazsa alana hayırlı olsun der geçeriz..
    Sony nx700 100 Hz benim küçük OLEDim.. İdare ederiz. Vatan kabusu yaşamaktansa..
  • kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum acelem yok.indirimli yakalarsam alırım.

Aynı hocam bende de. Çok hafif öne doğru gibi duruyor. Yandan duvar ile aradaki boşluğa bakınca yamukluk filan yok ama. Zeminle aradaki boşluk da 70 filan gibi 77 inç

• enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Benim bu şekilde üst boşluk daha fazla askı aparatından dolayı bu şekilde duruyor.
    Tv yi çok yukarı astırmamışım değil mi sizce.

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ

Tabi eski resim tv kurulumdan birgün sonra gitti.

• Tercih meselesi ben duvarda tercih etmiyorum ama bana biraz yukarda gibi geldi. Oturma hizasında daha hoş durduğu kanaatindeyim.

Hocam biraz daha aşağı yaparsam bu sefer tvyi duvara asmanın bir anlamı kalmıyor.Ölçtüm duvardaki asılı haliyle tv ünitesinin üzerine kendi ayakları üzerine koyduğumda fark 20 cm.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.