Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta falan oldu fark edeli buradaki konuları takip edince öğrendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • corcicorccik kullanıcısına yanıt
    Burda bir cümle ilgimi çekti” en az 8-10 tane” ne alakası varmış, hepimiz servis kaydı açtırdık ama böyle saçma bir cümle görmedim, oldu paşam 2 tanesi normal 8-10 tanemi ayıplı sayılyormuş? Kesinlikle itiraz edin gerekirse genel müdürlüğü arayın öyle saçma şey olmaz!

• AxS A kullanıcısına yanıt
    Burak beyle görüştüm hocam sağolsun elinden geleni yapıyor akşam tekrar ara Bilgi verecekmiş dedi

• Bu kaçıncı vatandan alınan C9 daki ölü piksel vakası sayamıyorum artık.Ne vatana ne eğer gönderirse yeni göndereceği C9 a güvenim kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Bu kaçıncı vatandan alınan C9 daki ölü piksel vakası sayamıyorum artık.Ne vatana ne eğer gönderirse yeni göndereceği C9 a güvenim kalmadı.
    Hocam bu ölü piksel olayı çok önemli mi? Benim tv de de çıktı. Köşede hiçbir şekilde belli olmuyor. Başka bir sakıncası mı var? Yayılma durumu gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corcicorccik kullanıcısına yanıt
    Hocam bana dedikleri ayni bolgede 3 tane yada toplam ekranda 5 tane oldu mu degisim icin onay cikiyormus. Ama oled ekranlarda butun pikseller bagimsiz calistirigi icin sonradan da olu piksel cikabilme olasiligi var. 6. ayin sonuna dogru servis cagirip degisim sansinizi deneyin bence. Vatan'dan alinan tvlerin degisimi icin su an dogru zaman degil gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 28 Nisan 2020; 17:3:51 >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Hocam değişim veya iade konusunda vatana laf söyleyelimde ölü pikselde adamların ne şuçu var bence lg'nin ürettiği o serinin tamamında sorun vardı onlarda vatan'da patladı

• Banada 8 10 tane olması lazım dedi 3-4 tane olunca arıza sayılmıyor mu

• Birde şöyle bişi var biz aldığımızda ölü piksel yoktu, vatandan aldık. Piksel temizleme yaptık 1 saatlik olanı oled ayarlarından sonra ölü pikseller çıktı. 3 4 tane var takılmıyoruz ama bu da sorun aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Değerli müşterimiz,

Konu ile alakalı işlem yapmayan kişilere yaptırım uygulanmıştır. En kısa sürede hesabınıza yansıyacaktır.

Vatan bana bu sekilde mail atti. Sanirim para iadesi yapacaklar. Pesine mail attim ben degisim istiyorum diye ama gene geri donus yapmadilar.
    Hocam size en kısa sürede yeni TV cıkışını yapacak para iadesi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

Banada 8 10 tane olması lazım dedi 3-4 tane olunca arıza sayılmıyor mu
    Hocam merhaba telefonda 2 kez görüştük sizinle sizden rica bana olayı en başından detaylı bir şekilde mail atmanızı rica ediyorum,
    Hiç bir LG YETKİLİ SERVİSİ gelip bir tüketiciğe 8-10 piksel olması lazım v.s cümleler kuramaz yetikili birimlere bu konuyu ileteceğim,mail beklıyorum en kısa sürede ankaralg@hotmail.com
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Oled panellerde butun pikseller bagimsiz. Hepsi kendi isigini uretiyor. Bu yuzden daha sonradan da olu piksel cikabilir televizyonda bu bir olasilik ama daha onceki olu piksellerle alakasi olacagini, yayilacagini sanmiyorum. Bu sizi ne kadar rahatsiz ettigi ile alakali biraz. 8 milyon kusur piksel var. Her 4k tv'de 1, 2 tane cikabiliyor. Cozunurluk arttikca olu piksel cikma ihtimali artiyor haliyle. Biraz panel sansi. Ama belli bir sayinin ustundeyse degistirmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 28 Nisan 2020; 17:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Hocam değişim veya iade konusunda vatana laf söyleyelimde ölü pikselde adamların ne şuçu var bence lg'nin ürettiği o serinin tamamında sorun vardı onlarda vatan'da patladı
    Hocam aynı seriden bizde kaç adet sattık herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadık hocam Vatan 2000 adet satmış son 1 ay içerisinde her kullanıcı yorum yapmıyor olabilir olsa bu kadar sayıda hepsinde olur buda cok buyuk sıkıntı olur
  • 4K Upscale güzel çalışıyor mu?
    Bu konuda Sony ile arasında fark var mı?
  • Burak hocam mail attım

• Burak hocam bu arada eve gelip tv ye bakmadı teknik servis telefonda görüştük bu şekilde yanıt aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

Burak hocam bu arada eve gelip tv ye bakmadı teknik servis telefonda görüştük bu şekilde yanıt aldım
    Tamamdır mailde bunuda belirtiniz mi hiç gelmediğini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

4K Upscale güzel çalışıyor mu?
    Bu konuda Sony ile arasında fark var mı?
    Hocam soru tam nedir ona göre bilgi vereyim?
  • Full HD yayınları 4K ile gösterimi başarılı mı?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.