Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emforny

Ben tvyi kurdururken servise sordum piksel testi yapma uygulamalarinin olmadığı soylendi. Ben kendim yaptim hic bir sorun cikmadi. Az once lg destek whatsapp hattinda da yazarak sordum boyle bir uygulama olmadığı bilgisi verildi gözüken net bir sorun yoksa. Talep ederseniz sonra yapilabilir anlaminda bir sonuc cikarttim yazdiklari mesajdan. Burak Bey siz LG turkiye yetkilisiyle bu konuda gorustunuz mu net olarak boyle mi durum yoksa ne olursa olsun yapmak zorundalar mi istedigimiz anda cunku benim servisim yapmadi, ben kendim baktim.
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

Evet arkadaşlar fiyatları görüyorsunuz. Bu fiyatlar resmi lg sayfasına ait. Linki de veriyorum. 77" 2500$ bizde vatan 51999 TL den satıyor. Adamlar kendi para birimleri ile 2500 birime alıyor biz ise 52000 birime alabiliyoruz aynı ürünü. Ve Amerika veya avrupada asgari ücretli çalışan dahi tek maaşına alabiliyor bu 77" oledi ve ekstra parası da kalıyor ama bizde bir öğretmen 10 ay yemeden içmeden kira fatura ödemeden 10 ayda alabilir.
    Neyse konumuza dönersek ciddi bir düşüş yapmış lg 2019 fiyatlarında. Bu fiyatların aynı şekilde Türkiye’de de düşmüş olması ve yeni stoklara yansıması gerekiyor.

https://www.lg.com/us/tvs/lg-OLED77C9PUB-oled-4k-tv

Hocam bu fiyat düşüş olayı ilk cıktığı fiyata göre hesaplanıyor ama bilginiz olsun.
    OLED55C9 17.999 dan satılıyordu şuan 9.999 anı düşüş oranı olmuş gibi düşünün
    Mayıs ayı sonunda stok kalırsa düşüş olabilir onun dışında olmaz bence

• Vatan mağrduru arkadaşlar vatan ile görüşebilen varmı ? Son durum nedir herhangi bir gelişme söz konusumu ?

Ben şahsen servis olayını erteledim bugün aradılar geliyoruz diye daha snra tekrar arıza kaydı oluşturucağımı söyleyip geri çevirdim, birde böyle günlerce aylarca tvsiz kalmak istemiyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emforny E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun nereden aldınız acaba ve fiyat nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 27 Nisan 2020; 16:0:46 >
  • Hocam tv ye gelene kadar ohoo 300 dolara ps4 pro ve oyun aldim yurtdisindayken, acaba tr ye donunce mi alsam diyordum. Su an yaptigim en karli alisveris durumunda
    Tv getirebcegimi bilsem getirirdim de, malum ucakta zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AxS A kullanıcısına yanıt
    Sifir gelisme hocam. Cevapta vermiyorlar.

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Valla yazık, galiba bunlar bizleri ellerinden geldiği kadar oyalıyacaklar! Tüketici mahkemesine başvuru yapsak sonuç alırmıyız ? Sonuçta 1 aydan beri bekliyen siz ve sizin gibi insanlar var ? En azından tv alamıyorsak paramızı iade etsinler!

• Ben de bugün verdim kargoya değişim raporu ve faturayı vatana.
    Artık ne olacak göreceğiz ama umutsuz vaka gibi.

• Bu arada 9999 TL ye 5-6 saattir vatan da ürün stoklarda.

• Merhaba herkeze Vatan üzerinden alınan ürün ve değişim raporu cıkmış olan herkese yeni ürün cıkışı yapılacak bilginiz olsun

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Vatandan aldik bende 9999 tl kampanyasindan

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Bu arada 9999 TL ye 5-6 saattir vatan da ürün stoklarda.
    Murat hocam sizin değişim raporunuz ulaşmamış ulaşınca sizin üründe değişim olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Sifir gelisme hocam. Cevapta vermiyorlar.
    Hocam hepsini hızlı bir şekilde çözüm olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Harbiden konu nereleri geldi. Bu ölü piksel olayı böyle büyür diye düşünmemiştim.
    Hocam sizin değişim evranız Vatana ulaşmış yeni ürün cıkışını yarın yapılacak size bilginiz olsun.
  • Burak hocam daha bugün kargoya verdim zaten.Size de mail attım ürün faturası ve değişim raporunu.Vatana ayrıca mail de atacağım evrakları

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam hepsini hızlı bir şekilde çözüm olacak

Alıntıları Göster
    Insallah Burak Bey sagolun gercekten. Kendi derdiniz gibi olaya el attiniz cozulur insallah. Yoksa magazalar acilana kadar tvsiz kalacagiz gibi gozukuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Burak hocam daha bugün kargoya verdim zaten.Size de mail attım ürün faturası ve değişim raporunu.Vatana ayrıca mail de atacağım evrakları
    Murat hocam tamamdır öyle yapın siz
  • Burak Bey ilginiz için çok teşekkür ederiz. Gerçekten kendi derdiniz gibi uğraştınız. Hayırlısı ile çözülür yeni cihazlarımızda bir sıkıntı yaşamayız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Insallah Burak Bey sagolun gercekten. Kendi derdiniz gibi olaya el attiniz cozulur insallah. Yoksa magazalar acilana kadar tvsiz kalacagiz gibi gozukuyordu.

Alıntıları Göster
    Hocam bu kadar sorun sıkıntı hiç karşılaşmadım konu düzelsin diye uğraşıyorum elimden gelen desteği yapcağım
  • Burak hocam burdaki herkesin sorununu çözmek için uğraşıyorsunuz çok teşekkürler,bir de ürünü sizden bile almadığımız halde.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.